| Предишната тема :: Следващата тема   | 

| Автор | 
		Съобщение | 

y-project Не е лесно !

Регистриран на: 29 Авг 2004 Мнения: 709 Общо думи: 7,345 Местожителство: В Залата
  | 

Пуснато на: Нед Май 22, 2005 8:36 pm    Заглавие:  | 
				     | 

| 

Момчета според мен това което правите е СУПЕР тъпо...    

(нищо лично) | 

| 

| Върнете се в началото | 
		 | 

| 

HellRose Не е лесно !

Регистриран на: 03 Ное 2004 Мнения: 972 Общо думи: 3,315 Местожителство: София
  | 

Пуснато на: Нед Май 22, 2005 8:49 pm    Заглавие:  | 
				     | 

| 

| Dizzy написа: | 	 		   	  | c1rca написа: | 	 		   	  | Dizzy написа: | 	 		  | тъпоооооооооооо | 	  В една тфоя тема беше казала сама "че аз да съм казала че е интерестно и весело!" нещо такова, тай че кат не ти харесва няа как   | 	  

Възможно е да съм казала това,но друг е казал ТОВА:

| Цитат: | 	 		  1.12. Изрично се забранява пускането на мнения с расистка насоченост, теми подклаждащи расова дискриминация, омраза и етническа нетолерантност. Съответните потребители биват предупреждавани от модераторския екип, като принципите за налагане на наказания остават същите. 

| 	 
  | 	 
  	  | Цитат: | 	 		  | Съответните потребители биват предупреждавани от модераторския екип, като принципите за налагане на наказания остават същите.  | 	  Щом го е пуснал си е поел риска! Модераторския екип да се опрая ние не сме модераторски екип!   | 

| 

| 

| 

Fena Не е лесно !

| 

Пуснато на: Пон Май 23, 2005 12:17 am    Заглавие:  | 
				     | 

| 

аз не мога да разбера какав е проблема с такива изказвания нит пропагандират нещо,просто изказват мнението си по вапроса на което всички имаме законно право   | 

| 

| 

| 

_bioHAZArd_ Не е лесно !

Регистриран на: 04 Окт 2004 Мнения: 1373 Общо думи: 31,249 Местожителство: България, Габрово
  | 

Пуснато на: Пон Май 23, 2005 9:34 am    Заглавие:  | 
				     | 

| 

и + това - снимките са насочени към Европейския съюз а не за мангалите. _________________ Уважавай Бога ! Обичай Жената ! Пази Родината !

http://www.bgtuner.com/ | 

| 

| 

| 

IZVERGA Fuck Milk...Got Beer?

Регистриран на: 10 Мар 2005 Мнения: 3151 Общо думи: 90,422 Местожителство: Е:БългарияГаброво?
  | 

Пуснато на: Пон Май 23, 2005 9:47 am    Заглавие:  | 
				     | 

| 

| c1rca написа: | 	 		   	  | Dizzy написа: | 	 		   	  | c1rca написа: | 	 		   	  | Dizzy написа: | 	 		  | тъпоооооооооооо | 	  В една тфоя тема беше казала сама "че аз да съм казала че е интерестно и весело!" нещо такова, тай че кат не ти харесва няа как   | 	  

Възможно е да съм казала това,но друг е казал ТОВА:

| Цитат: | 	 		  1.12. Изрично се забранява пускането на мнения с расистка насоченост, теми подклаждащи расова дискриминация, омраза и етническа нетолерантност. Съответните потребители биват предупреждавани от модераторския екип, като принципите за налагане на наказания остават същите. 

| 	 
  | 	 
  	  | Цитат: | 	 		  | Съответните потребители биват предупреждавани от модераторския екип, като принципите за налагане на наказания остават същите.  | 	  Щом го е пуснал си е поел риска! Модераторския екип да се опрая ние не сме модераторски екип!   | 	  

Някъф проблем ли имаш ма Кифло каде виждаш расизъм в тва ма а?

Туй си е моя работа кво ша пиша и де ша пиша няма ми даваш наклон в живота    | 

| 

| 

| 

Dizzy Не е лесно !

Регистриран на: 02 Окт 2004 Мнения: 610 Общо думи: 4,708 Местожителство: Newcastle
  | 

Пуснато на: Пон Май 23, 2005 10:02 am    Заглавие:  | 
				     | 

| 

ХАХАХАХАХА,кифла   

Thank you,man,that sounds tasty   | 

| 

| 

| 

franky Фен на Челси

Регистриран на: 27 Апр 2004 Мнения: 3530 Общо думи: 70,660 Местожителство: Stamford Bridge,Fulham Road,London
  | 

Пуснато на: Пон Май 23, 2005 10:04 am    Заглавие:  | 
				     | 

| 

ай стида толкова   

Истината е една всички турци и цигани да мрат..не ги искам в МОЯТА СТРАНА! _________________
   | 

| 

| 

| 

Регистриран на: 10 Мар 2005 Мнения: 3151 Общо думи: 90,422 Местожителство: Е:БългарияГаброво?
  | 

Пуснато на: Пон Май 23, 2005 10:06 am    Заглавие:  | 
				     | 

| 

| Dizzy написа: | 	 		  ХАХАХАХАХА,кифла   

Thank you,man,that sounds tasty   | 	  

Моля!!! Само че другия път кат имаш нещо против мен пиши на ЛС а не пред лапетиите щото ми писна някой с някой да се заяжда

Има ЛС за тая работа | 

| 

| 

| 

CkoT Dangerous Mindz

Регистриран на: 18 Окт 2004 Мнения: 2501 Общо думи: 23,044 Местожителство: on debian
  | 

Пуснато на: Вто Май 24, 2005 1:25 am    Заглавие:  | 
				     | 

| 

тва е яко...мене много ме хвана яд че неможах да снимам един мангал как се хвърля в шадраваните...много му се смях...хахах...

п.п. Изверга..ти май и ти беше там май го видя тоя дъртия как се хвърли...  _________________ You can never get enough of what you don't need to make you happy. | 

| 

| 

| 

HellRose Не е лесно !

Регистриран на: 03 Ное 2004 Мнения: 972 Общо думи: 3,315 Местожителство: София
  | 

Пуснато на: Вто Май 24, 2005 9:09 am    Заглавие:  | 
				     | 

| 

ХаХа и аз май бях там   | 

| 

| 

| 

ShortY Не е лесно !

Регистриран на: 30 Сеп 2003 Мнения: 5275 Общо думи: 39,616 Местожителство: St.Louis
  | 

Пуснато на: Вто Май 24, 2005 1:29 pm    Заглавие:  | 
				     | 

| 

хахах то тоя ши*** карнавал стана циганско шествие .....ебаси миризливщината ...само мангали ...... мангалска музика ....ЦИГАНИи  :П) зад Европа ще иде даже _________________ По-добре известен пияница отколкото анонимен алкохолик!

На сиромах човек и половин пу*ка му стига.

Hanging from the Arch Bitch!!!!! haha | 

| 

| 

| 

| 

Пуснато на: Вто Май 24, 2005 2:18 pm    Заглавие:  | 
				     | 

| 

| CkoT написа: | 	 		  тва е яко...мене много ме хвана яд че неможах да снимам един мангал как се хвърля в шадраваните...много му се смях...хахах...

п.п. Изверга..ти май и ти беше там май го видя тоя дъртия как се хвърли...  | 	  

Ам той мангала му скапан скочи точно до наз 

Сабу се по слипове и на баня егати отврата беше 

Ам имаше ушеви    инък немаше му се размине | 

| 

| 

| 

CkoT Dangerous Mindz

Регистриран на: 18 Окт 2004 Мнения: 2501 Общо думи: 23,044 Местожителство: on debian
  | 

Пуснато на: Сря Май 25, 2005 12:07 am    Заглавие:  | 
				     | 

| 

| IZVERGA написа: | 	 		   	  | CkoT написа: | 	 		  тва е яко...мене много ме хвана яд че неможах да снимам един мангал как се хвърля в шадраваните...много му се смях...хахах...

п.п. Изверга..ти май и ти беше там май го видя тоя дъртия как се хвърли...  | 	  

Ам той мангала му скапан скочи точно до наз 

Сабу се по слипове и на баня егати отврата беше 

Ам имаше ушеви    инък немаше му се размине | 	  

...хаха видях ва аз как го изгледахте...аз бях точно пред него седнал на каманите хаха...да го е*а в мършата _________________ You can never get enough of what you don't need to make you happy. | 

| 

| 

| 

|