Предишната тема :: Следващата тема |
на не-толкова любимия админ жена му или kiki |
на не-толкова любимия админ жена му |
|
55% |
[ 50 ] |
kiki |
|
44% |
[ 40 ] |
|
Общо гласове : 90 |
|
Автор |
Съобщение |
kiki пухче предполагам... *без предполагам!

Регистриран на: 17 Авг 2004 Мнения: 1866 Общо думи: 22,333 Местожителство: South Of Heaven
|
Пуснато на: Сря Май 18, 2005 6:55 pm Заглавие: |
|
|
на не-толкова любимия админ жена му написа: | PokePkaTa написа: | Кики, Кики, Кики ... Дуди да се гръмне (ако може покрай нея и Иванков ), ако иска мога да и помогна с голямо удоволствие  |
аууу колко сме мили
и аз те обичам  |
А аз обичам и Иванков!
.....
10х
---------
Djano написа: | Модератори, моля ви се, махнете тая тема! |
_________________ ...пънко нема умре и нафинг елс медърс. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
JusT_DiE Не е лесно !

Регистриран на: 12 Май 2004 Мнения: 1382 Общо думи: 0 Местожителство: B Heu3BecTHocT
|
Пуснато на: Сря Май 18, 2005 8:31 pm Заглавие: |
|
|
на не-толкова любимия админ жена му написа: | PokePkaTa написа: | Кики, Кики, Кики ... Дуди да се гръмне (ако може покрай нея и Иванков ), ако иска мога да и помогна с голямо удоволствие  |
аууу колко сме мили
и аз те обичам  |
хахахахахах тва ме разби  _________________ Човекът е едно несъвършено изречение с много правописни грешки ... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ivo27 Вратар

|
Пуснато на: Пет Май 20, 2005 1:43 pm Заглавие: |
|
|
kiki написа: | на не-толкова любимия админ жена му написа: | PokePkaTa написа: | Кики, Кики, Кики ... Дуди да се гръмне (ако може покрай нея и Иванков ), ако иска мога да и помогна с голямо удоволствие  |
аууу колко сме мили
и аз те обичам  |
А аз обичам и Иванков!
.....
10х
---------
Djano написа: | Модератори, моля ви се, махнете тая тема! |
|
аз всички Ви обичам
П.П. кики, защо да се делва темата, защото губиш ли  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
PokePkaTa Не е лесно !

Регистриран на: 02 Дек 2004 Мнения: 1193 Общо думи: 5,323 Местожителство: Somewhere I Belong ...
|
Пуснато на: Пет Май 20, 2005 1:46 pm Заглавие: |
|
|
аууу колко сме мили
и аз те обичам  |
Само не мога да схвана що в даскало не си толкова надъхана, ами само се спичаш като ме видиш по коридорите  _________________ Никога не се бори със свиня, накрая и двамата ще сте в лайна, но на нея ще й е хубаво...
П.П. - Продължавате да сте смешни... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
JusT_DiE Не е лесно !

Регистриран на: 12 Май 2004 Мнения: 1382 Общо думи: 0 Местожителство: B Heu3BecTHocT
|
Пуснато на: Пет Май 20, 2005 1:49 pm Заглавие: |
|
|
PokePkaTa написа: | на не-толкова любимия админ жена му написа: | PokePkaTa написа: | Кики, Кики, Кики ... Дуди да се гръмне (ако може покрай нея и Иванков ), ако иска мога да и помогна с голямо удоволствие  |
аууу колко сме мили
и аз те обичам  |
Само не мога да схвана що в даскало не си толкова надъхана, ами само се спичаш като ме видиш по коридорите  |
хаха _________________ Човекът е едно несъвършено изречение с много правописни грешки ... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
IZVERGA Fuck Milk...Got Beer?

Регистриран на: 10 Мар 2005 Мнения: 3151 Общо думи: 90,422 Местожителство: Е:БългарияГаброво?
|
Пуснато на: Пет Май 20, 2005 1:50 pm Заглавие: |
|
|
PokePkaTa написа: | на не-толкова любимия админ жена му написа: | PokePkaTa написа: | Кики, Кики, Кики ... Дуди да се гръмне (ако може покрай нея и Иванков ), ако иска мога да и помогна с голямо удоволствие  |
аууу колко сме мили
и аз те обичам  |
Само не мога да схвана що в даскало не си толкова надъхана, ами само се спичаш като ме видиш по коридорите  |
хаахахах ше има мелета в най скоро време  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
PokePkaTa Не е лесно !

Регистриран на: 02 Дек 2004 Мнения: 1193 Общо думи: 5,323 Местожителство: Somewhere I Belong ...
|
Пуснато на: Пет Май 20, 2005 1:52 pm Заглавие: |
|
|
IZVERGA написа: | PokePkaTa написа: | на не-толкова любимия админ жена му написа: | PokePkaTa написа: | Кики, Кики, Кики ... Дуди да се гръмне (ако може покрай нея и Иванков ), ако иска мога да и помогна с голямо удоволствие  |
аууу колко сме мили
и аз те обичам  |
хаахахах ше има мелета в най скоро време  |
Амме ... аз със лапетий не се занимавам ... но просто ми е мн странно защо тука е толкова надъхана, а в даскало ... Сигурно защото тука Иванков ще я защити  _________________ Никога не се бори със свиня, накрая и двамата ще сте в лайна, но на нея ще й е хубаво...
|
Върнете се в началото |
|
 |

Регистриран на: 10 Мар 2005 Мнения: 3151 Общо думи: 90,422 Местожителство: Е:БългарияГаброво?
|
Пуснато на: Пет Май 20, 2005 1:54 pm Заглавие: |
|
|
Че те тук много хора са нодъхани пък кат се видим и са чудят как да се извиняват  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ivo27 Вратар

|
Пуснато на: Пет Май 20, 2005 2:01 pm Заглавие: |
|
|
PokePkaTa написа: | Амме ... аз със лапетий не се занимавам ... но просто ми е мн странно защо тука е толкова надъхана, а в даскало ... Сигурно защото тука Иванков ще я защити  |
че аз имам хора и в МГ-то, те ще я пазят
IZVERGA написа: | Че те тук много хора са нодъхани пък кат се видим и са чудят как да се извиняват  |
че и ти тука си надъхан, ама като ме видиш и бягаш на другия тротоар ... базикам се де  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
PokePkaTa Не е лесно !

|
Пуснато на: Пет Май 20, 2005 2:03 pm Заглавие: |
|
|
Ivankov написа: | PokePkaTa написа: | Амме ... аз със лапетий не се занимавам ... но просто ми е мн странно защо тука е толкова надъхана, а в даскало ... Сигурно защото тука Иванков ще я защити  |
че аз имам хора и в МГ-то, те ще я пазят |
Хахахахахах ... Хохохохохох ... Хихихихихихи ...
Голям смях ей!!! Не ме карй да и направя живота черен (като нея ) заради теб  _________________ Никога не се бори със свиня, накрая и двамата ще сте в лайна, но на нея ще й е хубаво...
|
Върнете се в началото |
|
 |
ivo27 Вратар

|
Пуснато на: Пет Май 20, 2005 2:08 pm Заглавие: |
|
|
опааа, Рокерката е от мафията не закачай детто |
|
Върнете се в началото |
|
 |
PokePkaTa Не е лесно !

|
Пуснато на: Пет Май 20, 2005 2:10 pm Заглавие: |
|
|
Ivankov написа: | опааа, Рокерката е от мафията не закачай детто |
Аз няма да го закача, защото нямам кука  _________________ Никога не се бори със свиня, накрая и двамата ще сте в лайна, но на нея ще й е хубаво...
|
Върнете се в началото |
|
 |
dudi мечовица

|
Пуснато на: Пет Май 20, 2005 2:51 pm Заглавие: |
|
|
аууу колко сме мили
и аз те обичам  |
1.не виждам какво надъхано има в това да ти кажа че те обичам
2.по коридорите какво искаш-да ти се мятам на врата ли или какво  _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |

|
Пуснато на: Съб Май 21, 2005 1:09 pm Заглавие: |
|
|
PokePkaTa написа: | Ivankov написа: | PokePkaTa написа: | Амме ... аз със лапетий не се занимавам ... но просто ми е мн странно защо тука е толкова надъхана, а в даскало ... Сигурно защото тука Иванков ще я защити  |
че аз имам хора и в МГ-то, те ще я пазят |
Хахахахахах ... Хохохохохох ... Хихихихихихи ...
Голям смях ей!!! Не ме карй да и направя живота черен (като нея ) заради теб  |
кво се праиш и ти на голямата работа да не причернее и твоя отново |
|
Върнете се в началото |
|
 |
HellRose Не е лесно !

Регистриран на: 03 Ное 2004 Мнения: 972 Общо думи: 3,315 Местожителство: София
|
Пуснато на: Нед Май 22, 2005 12:30 am Заглавие: |
|
|
Арееееееее край, аз спирам да са заяждам с който и да било се ми е 1 за сички!  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|