Предишната тема :: Следващата тема |
лявата или дясната топка |
лявата |
|
47% |
[ 16 ] |
дясната |
|
52% |
[ 18 ] |
|
Общо гласове : 34 |
|
Автор |
Съобщение |
miki Не е лесно !

Регистриран на: 27 Апр 2005 Мнения: 57 Общо думи: 0 Местожителство: v planeta kopele
|
Пуснато на: Сря Май 11, 2005 8:49 pm Заглавие: |
|
|
replay написа: | мн ясно .... за какво друго ... пък и самата дума "Лявата" по ми допада | 6тот си... _________________ ne badi rob na put***a,6tom moje da si car na 4ekiqta!!!
I hate Saddam Hussein,a ti? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
flameon Не е лесно !

Регистриран на: 27 Фев 2005 Мнения: 1264 Общо думи: 63,506 Местожителство: На пичка си ленина и още малко нататък :)
|
Пуснато на: Чет Май 12, 2005 5:12 pm Заглавие: |
|
|
както се пее в една песен на 4ерно фередже-левият ташак сарби ша ла ла ла и десният та6ак сарби 6а лалалала по средата ме боли ша ла ла ла ла и хоп-нещо ми се исправи.-хаха _________________ BARBIE IS A MOTHERFUCKIN' BIATCH!!!
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Obi One Nairobi Примерен комсомолец

|
Пуснато на: Пет Май 13, 2005 11:53 pm Заглавие: |
|
|
flameon написа: | както се пее в една песен на 4ерно фередже-левият ташак сарби ша ла ла ла и десният та6ак сарби 6а лалалала по средата ме боли ша ла ла ла ла и хоп-нещо ми се исправи.-хаха |
охохоххо хох хох тос от мойта партия!!!! братко ниггаааааа!!! жалко че ми се спи че иначе голам фрийстайл щех да измисла ей ся... ъ-ъ.хъхъ- ама ко да се прай... и утре е ден.... туп туп ца туп цака туп шала ла ла туп туп цака туп |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Obi One Nairobi Примерен комсомолец

|
Пуснато на: Пет Май 13, 2005 11:56 pm Заглавие: |
|
|
а иначе по тос въпрос имайки впредвид икономическото положение на Република Найроби исбирам дясната топка тъй като ние от Найробе сичките сме десноцентристи и деснотопчести туп туп цака туп ама как го измислих ейййй голем съм гений феееее Оби Уан из дъ Нумбър Уан!!!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|