| Предишната тема :: Следващата тема   | 

| Автор | 
		Съобщение | 

FuckeR^ Примерен комсомолец

Регистриран на: 01 Апр 2005 Мнения: 37 Общо думи: 0 Местожителство: gabrovo
  | 

Пуснато на: Нед Май 08, 2005 7:13 pm    Заглавие:  | 
				     | 

| 

офффф 4е то мн ясну 4е се капe именник.нз от де я измислихте таз тема ама........   _________________ Whatch 0u7 Punk Is Com1ng | 

| 

| Върнете се в началото | 
		 | 

| 

GaNdja_FeRmEr Не е лесно !

Регистриран на: 23 Май 2004 Мнения: 239 Общо думи: 1,142 Местожителство: Plachkovci
  | 

Пуснато на: Нед Май 08, 2005 8:17 pm    Заглавие:  | 
				     | 

| 

Аз съм чувал,че всички се къпят   хах _________________ Не оставяй днескашната работа за утре,като можеш да я свършиш и в други ден!!! | 

| 

| 

| 

Ba77Le0f7heYear Не е лесно !

Регистриран на: 14 Ное 2004 Мнения: 170 Общо думи: 2,249 Местожителство: v gorata
  | 

Пуснато на: Сря Май 11, 2005 12:18 pm    Заглавие:  | 
				     | 

| 

| FuckeR^ написа: | 	 		  офффф 4е то мн ясну 4е се капe именник.нз от де я измислихте таз тема ама........   | 	  

а де  

ама жени ко да ги прайш... хахахахах    

все си мислят че са прави        _________________ Един за всички и всичко пак за мен   | 

| 

| 

| 

CkoT Dangerous Mindz

Регистриран на: 18 Окт 2004 Мнения: 2501 Общо думи: 23,044 Местожителство: on debian
  | 

Пуснато на: Сря Май 11, 2005 2:05 pm    Заглавие:  | 
				     | 

| 

Ае никой не е прав къпе се покойник че да не вони на погребение    _________________ You can never get enough of what you don't need to make you happy. | 

| 

| 

| 

Регистриран на: 14 Ное 2004 Мнения: 170 Общо думи: 2,249 Местожителство: v gorata
  | 

Пуснато на: Пет Май 13, 2005 12:41 pm    Заглавие:  | 
				     | 

| 

| CkoT написа: | 	 		  Ае никой не е прав къпе се покойник че да не вони на погребение    | 	  

Забавееееееееееееен    _________________ Един за всички и всичко пак за мен   | 

| 

| 

| 

Obi One Nairobi Примерен комсомолец

| 

Пуснато на: Пет Май 13, 2005 4:25 pm    Заглавие: Re: Рожденник или именник | 
				     | 

| 

| Ver-4eto написа: | 	 		  | абе може би е малко глупъв въпроса, но кажете ми моля Ви рожденник или именник се къпе? | 	  

сички са къпат според мене, само сиганите и клошарите не са къпат фе | 

| 

| 

| 

| 

Пуснато на: Пет Май 13, 2005 10:59 pm    Заглавие: Re: Рожденник или именник | 
				     | 

| 

| Obi One Nairobi написа: | 	 		   	  | Ver-4eto написа: | 	 		  | абе може би е малко глупъв въпроса, но кажете ми моля Ви рожденник или именник се къпе? | 	  

сички са къпат според мене, само сиганите и клошарите не са къпат фе | 	  

смотани сте бе...

мн добре знаете кфо има предвид момичето ама с прайте на интересни с тея мнения    _________________ Един за всички и всичко пак за мен   | 

| 

| 

| 

|