Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
IZVERGA Fuck Milk...Got Beer?

Регистриран на: 10 Мар 2005 Мнения: 3151 Общо думи: 90,422 Местожителство: Е:БългарияГаброво?
|
Пуснато на: Сря Апр 27, 2005 11:21 pm Заглавие: |
|
|
имам една тетрадка с стихчета и съм се ровичкал за тях преди 3-4 години в нета |
|
Върнете се в началото |
|
 |
sexy_veselq4ka Не е лесно !

Регистриран на: 21 Мар 2005 Мнения: 498 Общо думи: 1,620 Местожителство: Габрово, Стара Загора
|
Пуснато на: Пет Май 06, 2005 12:21 pm Заглавие: |
|
|
Dizzy написа: | Хора, това е просто игра Не трябва ли да гледате футбол заради играта,не толкова заради симпатиите към един или друг отбор ? Никога не съм разбирала враждата между отборите, май няма смисъл и да се опитвам... PEACE  |
и аз така мисля заради няква тъпа игра си4ки са избият няма смисъл за тва  _________________ Има само едно нещо, което е по-хубаво от гърненце с мед... и това са две гърненца с мед
Един съвет лягаи да спиш,Една лъжа идвам при теб,Една истина ще те скъсам от секс,Една подробност незнам кога. |
|
Върнете се в началото |
|
 |

Регистриран на: 10 Мар 2005 Мнения: 3151 Общо думи: 90,422 Местожителство: Е:БългарияГаброво?
|
Пуснато на: Пет Май 06, 2005 1:13 pm Заглавие: |
|
|
sexy_veselq4ka написа: | Dizzy написа: | Хора, това е просто игра Не трябва ли да гледате футбол заради играта,не толкова заради симпатиите към един или друг отбор ? Никога не съм разбирала враждата между отборите, май няма смисъл и да се опитвам... PEACE  |
и аз така мисля заради няква тъпа игра си4ки са избият няма смисъл за тва  |
За тебе може и да е тъпа но за мн хо ра не е ... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ShortY Не е лесно !

Регистриран на: 30 Сеп 2003 Мнения: 5275 Общо думи: 39,616 Местожителство: St.Louis
|
Пуснато на: Пет Май 06, 2005 1:32 pm Заглавие: |
|
|
изтеглете си the most violent hooligang fights и тогава приказвайте ..... вадят се ножове ...там ..... 20 пъти да те ударят в главата .... :П) защо не ходя по мачове .... мелето изглежда супер яко да се включиш ..ама като знам че ще изляза с 1 око или с 1 зъб в устата хахаха  _________________ По-добре известен пияница отколкото анонимен алкохолик!
На сиромах човек и половин пу*ка му стига.
Hanging from the Arch Bitch!!!!! haha |
|
Върнете се в началото |
|
 |

|
Пуснато на: Пет Май 06, 2005 1:47 pm Заглавие: |
|
|
ShortY написа: | изтеглете си the most violent hooligang fights и тогава приказвайте ..... вадят се ножове ...там ..... 20 пъти да те ударят в главата .... :П) защо не ходя по мачове .... мелето изглежда супер яко да се включиш ..ама като знам че ще изляза с 1 око или с 1 зъб в устата хахаха  |
Ха аз го имом тоя филм там егати кви мелета стамат жестоко е... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ShortY Не е лесно !

Регистриран на: 30 Сеп 2003 Мнения: 5275 Общо думи: 39,616 Местожителство: St.Louis
|
Пуснато на: Пет Май 06, 2005 1:57 pm Заглавие: |
|
|
а не ве ...... :П ....аз предпочитам да съм от страната на куките ....от онея тапанари само един видях с каска някфа моторджиийска ....другите ебаси кфи са цигани там ;П) ги пребиват като кучета ....като падна стената беше много брутално.....Агличаните наще не могат ли да ги пребият пак .... ;П) _________________ По-добре известен пияница отколкото анонимен алкохолик!
На сиромах човек и половин пу*ка му стига.
Hanging from the Arch Bitch!!!!! haha |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ivo27 Вратар

|
|
Върнете се в началото |
|
 |

|
Пуснато на: Чет Юни 09, 2005 3:25 pm Заглавие: |
|
|
;
Хахахах......немам думи.....  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
shyne Не е лесно !

Регистриран на: 05 Сеп 2004 Мнения: 1150 Общо думи: 2,388 Местожителство: Габрово
|
Пуснато на: Чет Юни 09, 2005 11:11 pm Заглавие: |
|
|
sexy_veselq4ka написа: | Dizzy написа: | Хора, това е просто игра Не трябва ли да гледате футбол заради играта,не толкова заради симпатиите към един или друг отбор ? Никога не съм разбирала враждата между отборите, май няма смисъл и да се опитвам... PEACE  |
и аз така мисля заради няква тъпа игра си4ки са избият няма смисъл за тва  |
чшш ало
кат не разбираш от най-великата игра ФУТБОЛА няма да обиждаш _________________ Ювентус Торино
ПФК"СЛАВИЯ" (СОФИЯ) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|