Предишната тема :: Следващата тема |
Ще ядете ли в Аладина? |
Да. Какво като някфи гейове се чукат варху закуските |
|
32% |
[ 18 ] |
Не. ша си мажа филии вкъщи |
|
67% |
[ 38 ] |
|
Общо гласове : 56 |
|
Автор |
Съобщение |
lohnes Не е лесно !

Регистриран на: 05 Мар 2004 Мнения: 1771 Общо думи: 1,857 Местожителство: Scotland
|
Пуснато на: Пон Юли 19, 2004 3:23 pm Заглавие: |
|
|
bahti lafa udrqte vie dvamata 4e eka ma kefite kwi ste intusiazirani _________________ Where there is a will, there is a way! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ShortY Не е лесно !

Регистриран на: 30 Сеп 2003 Мнения: 5275 Общо думи: 39,616 Местожителство: St.Louis
|
Пуснато на: Пон Юли 19, 2004 3:35 pm Заглавие: |
|
|
na ciganite moje da se prosti ....ama geiovete ve4e trqbva da gorqt na kladata ..ebal sam gi v mamata .... ! _________________ По-добре известен пияница отколкото анонимен алкохолик!
На сиромах човек и половин пу*ка му стига.
Hanging from the Arch Bitch!!!!! haha |
|
Върнете се в началото |
|
 |
seemore Не е лесно !

Регистриран на: 23 Фев 2004 Мнения: 886 Общо думи: 42,578 Местожителство: Gabrovo
|
Пуснато на: Пет Юли 23, 2004 10:07 am Заглавие: |
|
|
ami ko da vi kaja az ...
Nachi na men ne mi haresvat zakuskite tam osobeno mnogo ... ima edni diuneri v BG i tova sa diunerite v Halite v Sofiq, koit ima put natam da hapne edin na 2 etaj sa.
Otnosno Gays ... poznavam dosta i da vi kaja na men lichno ne mi prechi koi kakvoto iska tova da pravi v legloto, stiga az da ne sum tam :)>
Inache kat prikazvam s nqkoi ot tqh golqm smqh pada, shtoto kat kajat neshto i az intuitivno vikam "lapai go" ili "sha ta eba u gaza" puk te samo mi sa usmihvat i vikat KOGA? :)>
Znachi, moq princip e "Mrazq cigani i rasisti"! Ave q ne gi opravdavaite tiq cigani ve, takiva dai ima samo da kradat da serat i da majat. Basi kvi sa mi otvratitelni i kak mirishat ... basi samo kat si pomislq i sha sa izdraifam. Nali sum vijdal kak jiveqt fe, nqkoi sha kaje "ami nqmat pari", emi ??? moite pari da ne mi padat ot nebeto ??? az ucha vishe i bachkam na 12 - chasove smeni obache, a ne klecam maika si po cql den.
I tova che nqmash pari ne znachi che ne mojesh da si izchistish kushtata i da se izkupesh, taka che vari go pechi go, ciganina si e ciganin!!!
Puk tiq psevdo skinove nqma da gi komentiram, ama te sa izbrali taq alternativa, da si brisnat glavite, da si dvijat na grupi i da se mislqt za Dunkan McLoud, puk kat gi fanat chengetata i vikat "iskam mama". _________________ Гражданска отговорност
http://pcshop.bg/?rfrl=6
2% отстъпка от първата поръчка с промокод RFRL-6 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
lohnes Не е лесно !

Регистриран на: 05 Мар 2004 Мнения: 1771 Общо думи: 1,857 Местожителство: Scotland
|
Пуснато на: Пет Юли 23, 2004 10:12 am Заглавие: |
|
|
4i i as iskam MAMA  _________________ Where there is a will, there is a way! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ProPaganJa Вчера си купих компютър

Регистриран на: 23 Юли 2004 Мнения: 2 Общо думи: 0 Местожителство: Коневръза ма кучко
|
Пуснато на: Пет Юли 23, 2004 3:19 pm Заглавие: |
|
|
A kade da qm e toi toq sigurno mi se prazni v diuera i vika to tui e slecial engredien b0n apeti _________________ Който не ме харесва .....Мекия! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ShortY Не е лесно !

Регистриран на: 30 Сеп 2003 Мнения: 5275 Общо думи: 39,616 Местожителство: St.Louis
|
Пуснато на: Пет Юли 23, 2004 3:44 pm Заглавие: |
|
|
xaxaxaa _________________ По-добре известен пияница отколкото анонимен алкохолик!
|
Върнете се в началото |
|
 |
BIOHAZARD Не е лесно !

|
Пуснато на: Нед Юли 25, 2004 9:53 pm Заглавие: |
|
|
blaaaa bah maaamu. toku 6to minah pokrai tapoto zavedenie i kakvo mislite 4e vidiah?
edin pi4 se be6e ka4il ot gore na rafta deto praviat diunerite s 4ehlite, a gotva4a na to4no 2 santimetra ot mirizlivite mu kraka vzema6e meso i prave6e diuner na klient ai hodete da iadete sega |
|
Върнете се в началото |
|
 |
lohnes Не е лесно !

|
Пуснато на: Нед Юли 25, 2004 10:53 pm Заглавие: |
|
|
4i as pove4e ot tam duner nqq opitam nivga pove4e
as otkakto vi kazah 4e raboti gei ne sum ql duner. _________________ Where there is a will, there is a way! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
MG OTKA4ALKA Дали да стана антиквар ?

Регистриран на: 20 Апр 2005 Мнения: 43 Общо думи: 0 Местожителство: наи 4есто planeta,но Иван Тон4ев
|
Пуснато на: Съб Апр 23, 2005 5:44 pm Заглавие: |
|
|
6орту,написал си убава тема не я разваляи кат пи6е6 глупости из нея  _________________ не взимаи живота на сериозно,заштото така или ина4е няма да се измакнеш жив от него!!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ShortY Не е лесно !

|
Пуснато на: Нед Апр 24, 2005 1:14 am Заглавие: |
|
|
MG OTKA4ALKA написа: | 6орту,написал си убава тема не я разваляи кат пи6е6 глупости из нея  |
разбрахме че искаш да трупаш мнения поне визирай кое мнение разваля темата .....малко смисъл да има поне ....
тая тема бях забравил даже че съществува ...даже педала май го уволниха вече хахахах ! _________________ По-добре известен пияница отколкото анонимен алкохолик!
|
Върнете се в началото |
|
 |
ragi Не е лесно !

Регистриран на: 14 Дек 2004 Мнения: 498 Общо думи: 232 Местожителство: Aitos
|
Пуснато на: Нед Апр 24, 2005 1:19 am Заглавие: Re: Ша го ядете ли в Аладина? |
|
|
100% сигурно ли е че се ***** на закуските
|
 |
ShortY Не е лесно !

|
Пуснато на: Нед Апр 24, 2005 1:28 am Заглавие: |
|
|
haxhxha а ве не ме *** чесно казано ! _________________ По-добре известен пияница отколкото анонимен алкохолик!
|
Върнете се в началото |
|
 |
The_Shadow Не е лесно !

Регистриран на: 11 Ное 2004 Мнения: 688 Общо думи: 0 Местожителство: In_The_ShadoW_ReaLM
|
Пуснато на: Нед Апр 24, 2005 2:07 am Заглавие: |
|
|
Афе кат сме почнали да я базиаме таз дурта тема и аз да кажа ся че не ма *** кък е готвача (дано е изгонен се пак) щом готви вкусно и не ми ровичка манжата по точно дюнера  _________________ ВсЯкА ЕпоХа СъНуВа СвОя НаСлЕдНиК ^®^ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ShortY Не е лесно !

|
Пуснато на: Нед Апр 24, 2005 8:35 am Заглавие: |
|
|
The_Shadow написа: | Афе кат сме почнали да я базиаме таз дурта тема и аз да кажа ся че не ма *** кък е готвача (дано е изгонен се пак) щом готви вкусно и не ми ровичка манжата по точно дюнера  |
аз нямах това впредвид де но ... _________________ По-добре известен пияница отколкото анонимен алкохолик!
|
Върнете се в началото |
|
 |
Dark Man eX Не е лесно !

Регистриран на: 23 Фев 2005 Мнения: 131 Общо думи: 0 Местожителство: Ами незнам да ви кажа
|
Пуснато на: Нед Апр 24, 2005 5:35 pm Заглавие: |
|
|
ProPaganJa написа: | A kade da qm e toi toq sigurno mi se prazni v diuera i vika to tui e slecial engredien b0n apeti |
АААА Ужас там нема и да стъпя вече _________________ FIRST RULE: I RULE! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|