Предишната тема :: Следващата тема |
ъъъъъ |
Да аз сам супер откачалка, простотията ми е в кравта |
|
35% |
[ 30 ] |
Не аз сам интелигентен човек и не прая токива неща |
|
12% |
[ 11 ] |
абе от време на време |
|
51% |
[ 44 ] |
|
Общо гласове : 85 |
|
Автор |
Съобщение |
delfy Не е лесно !

Регистриран на: 14 Ное 2003 Мнения: 588 Общо думи: 719 Местожителство: http://gabrovo.kef/esa/blok-a/et.2
|
Пуснато на: Чет Мар 31, 2005 8:20 pm Заглавие: |
|
|
незнам аз на сутринта като се субудя и по4ти не помня какво съм правил тре питаме шефа  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Dark Man eX Не е лесно !

Регистриран на: 23 Фев 2005 Мнения: 131 Общо думи: 0 Местожителство: Ами незнам да ви кажа
|
Пуснато на: Чет Апр 14, 2005 3:38 pm Заглавие: |
|
|
Ми мисля че трябва да ме вържат штото вече откачам савсем.
 _________________ FIRST RULE: I RULE! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
IZVERGA Fuck Milk...Got Beer?

Регистриран на: 10 Мар 2005 Мнения: 3151 Общо думи: 90,422 Местожителство: Е:БългарияГаброво?
|
Пуснато на: Чет Апр 14, 2005 4:16 pm Заглавие: |
|
|
Абе горе долу съм добре макар че на няколко пъти са ми казвали че съм луд че бутам масло и кво ли оше не ама имали алкохол тогава вече и аз не се познавам нещо попревъртам и ми се струва че не е добре ама вече съм си свикнал и ич ни мий  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Crazy mani4e Не е лесно !

Регистриран на: 24 Мар 2005 Мнения: 101 Общо думи: 385 Местожителство: nqkade na starite grobishtata
|
Пуснато на: Чет Апр 14, 2005 6:13 pm Заглавие: |
|
|
CkoT написа: | аз и простотия? хахах нее аз никога ама никога не съм прайл простотий аз съм най проимерното момче във форума хахах
даже тука по едно време бех почнал да псуам наред ама то беше случайност хахах.....  |
Хахаххаа нали всички щуротий както аз така и ти ги правим без да искаме и мен никога не са ми казвали "ще се обадя на вашите" хахахаха Аз съм кротко като това ангелче  _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ShortY Не е лесно !

Регистриран на: 30 Сеп 2003 Мнения: 5275 Общо думи: 39,616 Местожителство: St.Louis
|
Пуснато на: Пет Апр 15, 2005 12:53 pm Заглавие: |
|
|
аз мисля че не трябва да давам обяснение в тая тема много ясно че верния отговор е 1 ! _________________ По-добре известен пияница отколкото анонимен алкохолик!
На сиромах човек и половин пу*ка му стига.
Hanging from the Arch Bitch!!!!! haha |
|
Върнете се в началото |
|
 |
V_USTATA Не е лесно !

Регистриран на: 30 Ное 2004 Мнения: 350 Общо думи: 0 Местожителство: 3 метра под земята с надпис ТУК ПОЧИВА... и снимка на вратата!
|
Пуснато на: Пет Апр 15, 2005 2:42 pm Заглавие: |
|
|
Ми аз съм малоумно създание! Кви простотии да праа!
То просто не може да ми ги роди главата! _________________ Бойко Борисов => Злокачествена мутация на вмирисал циганин!
Взех и аз да помъдрявам!  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DIUPONT Не е лесно !

Регистриран на: 10 Ное 2004 Мнения: 177 Общо думи: 0 Местожителство: ul rai4o karolew n 14 v.A ap.15 koito iska da idva
|
Пуснато на: Пет Апр 15, 2005 10:14 pm Заглавие: |
|
|
ами аз...дали прая простотии...нееееее...как аз...  _________________ Don’t think back, don’t think back on me at all
Just let me go |
|
Върнете се в началото |
|
 |
The_Shadow Не е лесно !

Регистриран на: 11 Ное 2004 Мнения: 688 Общо думи: 0 Местожителство: In_The_ShadoW_ReaLM
|
Пуснато на: Пет Апр 15, 2005 10:22 pm Заглавие: |
|
|
за жалост май съм от първите
тва не винаги е хубуу абря ко ва *** ве ! _________________ ВсЯкА ЕпоХа СъНуВа СвОя НаСлЕдНиК ^®^ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
MG OTKA4ALKA Дали да стана антиквар ?

Регистриран на: 20 Апр 2005 Мнения: 43 Общо думи: 0 Местожителство: наи 4есто planeta,но Иван Тон4ев
|
Пуснато на: Чет Апр 21, 2005 12:03 am Заглавие: |
|
|
аз сам примерно дети и shadow i на не-толкова любимия админ жена му моат да потвардат.  _________________ не взимаи живота на сериозно,заштото така или ина4е няма да се измакнеш жив от него!!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
dudi мечовица

|
Пуснато на: Чет Апр 21, 2005 5:01 pm Заглавие: |
|
|
ако си мислиш пък че ще призная че те познавам  _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
hdimitrov Прост ГОРСКИ

Регистриран на: 10 Май 2004 Мнения: 2988 Общо думи: 43,440 Местожителство: Трявна
|
Пуснато на: Чет Апр 21, 2005 6:53 pm Заглавие: |
|
|
К'ва простотия? Аз съм си прост.  _________________ Мъжът не е камила!! ...не може да не пие цяла седмица!!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
JusT_DiE Не е лесно !

Регистриран на: 12 Май 2004 Мнения: 1382 Общо думи: 0 Местожителство: B Heu3BecTHocT
|
Пуснато на: Чет Апр 21, 2005 7:03 pm Заглавие: |
|
|
на не-толкова любимия админ жена му написа: | ако си мислиш пък че ще призная че те познавам  |
хахахахахахахахах брао бе  _________________ Човекът е едно несъвършено изречение с много правописни грешки ... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
MG OTKA4ALKA Дали да стана антиквар ?

Регистриран на: 20 Апр 2005 Мнения: 43 Общо думи: 0 Местожителство: наи 4есто planeta,но Иван Тон4ев
|
Пуснато на: Съб Апр 23, 2005 7:28 pm Заглавие: |
|
|
аз сам само за пример да знаите.всеки ден доя кравата на село,паса овцете,раня прасето и о6те мноо други.хахахах.базие(то са знаи)мноо сам лудддддддддддд еи и мноо пия,даже в момента.  _________________ не взимаи живота на сериозно,заштото така или ина4е няма да се измакнеш жив от него!!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
masti4ko Не е лесно !

Регистриран на: 17 Фев 2005 Мнения: 124 Общо думи: 0 Местожителство: Не Ви Дреме
|
Пуснато на: Нед Апр 24, 2005 1:36 am Заглавие: |
|
|
На мен мама ми вика на мама културистчето защото пращя от култура. _________________ SHARE THE PLANET
Това е от мене |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ragi Не е лесно !

Регистриран на: 14 Дек 2004 Мнения: 498 Общо думи: 232 Местожителство: Aitos
|
Пуснато на: Нед Апр 24, 2005 9:21 am Заглавие: Re: простотия |
|
|
от време на време има и простотия няма начин