|
forum.globcom.net ФОРУМ
|
Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
aNdRo Не е лесно !

Регистриран на: 26 Дек 2003 Мнения: 1716 Общо думи: 44,236 Местожителство: Трендафил City
|
Пуснато на: Съб Апр 23, 2005 10:20 am Заглавие: |
|
|
Под тъпи футболни пристрастия разбирам точно тва деление на левски и цска
Когато стане дума за националния отбор, вместо всички да се обединят, пак се делят на левски и цска. Тва са тъпите пристрастия
Как може на мач на националния отбор да усвиркват гонзо или Бербатов. Тва го правеха съответно феновте на цска и на левски..... и да подмятат реплики от сорта, мани го тоя чорбар или левксар...... тва имах в предвид, не съм ли прав, а ? _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
shyne Не е лесно !

Регистриран на: 05 Сеп 2004 Мнения: 1150 Общо думи: 2,388 Местожителство: Габрово
|
Пуснато на: Съб Апр 23, 2005 10:37 am Заглавие: |
|
|
and_mg не се ядосвай не си заслужава
това няма да се помени никога
винаги ще има хоа който да делят националния отбо на сини и чевени
а сега да ви кажа една случка и да знаете кой е следващия национален врата де не заради друго
знаете славия от кой се управлява
и та преди мача с литекс
хубчев е наредил състава
и та влиза дебелия тулуп и пита кой ще пази
и те отговарят че на вратата ще е амбацумян
в този момент свинята казва неможе ще пази тошев защото ще става национал подготвения за титуля амбацумян си свалил ъкавиците и без да каже дума застанал на езевната скамейка
и та скоо амбарцумян ще напусне славия,дано поне и дебелия тулуп да се махне той остана последен от мафиотите в славия всички други ги избиха един по един
това е разказано от футболист на славия и е 100% истина
никаде обаче не се спомнава името на футболиста само се знае че е някой от тези който са били в гупата за мача _________________ Ювентус Торино
ПФК"СЛАВИЯ" (СОФИЯ) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
MG OTKA4ALKA Дали да стана антиквар ?

Регистриран на: 20 Апр 2005 Мнения: 43 Общо думи: 0 Местожителство: наи 4есто planeta,но Иван Тон4ев
|
Пуснато на: Съб Апр 23, 2005 5:11 pm Заглавие: |
|
|
b*** си м***** ве.CSKA FOREVER!!!AKO STE FEN NA CSKA 4ETETE TUKA
CSKA
там на село подуене,
на говегдиа стадион
синьо знаме 6те горим,
К** за левски 6те малвим.
има и о6те на ма марзи да го пи6а 6тот го нема в нета.но тва е достата4но. _________________ не взимаи живота на сериозно,заштото така или ина4е няма да се измакнеш жив от него!!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
lohnes Не е лесно !

Регистриран на: 05 Мар 2004 Мнения: 1771 Общо думи: 1,857 Местожителство: Scotland
|
Пуснато на: Съб Апр 23, 2005 8:08 pm Заглавие: |
|
|
cska1948 написа: | Абе хора вие на колко години сте знаетели за какво става дума! забелязан или не! Чувалили сте за Петът Жеков или други от тази епоха бре говеда нещастни! Знаетели историята на българския футбол или пак се проявявате като говеда! колко от ваз са ходили на мач на Чао камоли на мач на левски извън окрага вие сте за ... Няма ништо по срамно от това да се наречеш левскар вие сте срам за апостола на свободата и сте евреи, цигани и турци нещастници, БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО
ЕБАВИ ИЦО НА СТАДИОНА ... ЧЕРВЕНО БЯЛ Е ШАМПИОНА |
пък ти си един голям българин, нали! xaxaaaxxaxxaaxaaxxaax
не знаеш колко си жалък _________________ Where there is a will, there is a way! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
y-project Не е лесно !

Регистриран на: 29 Авг 2004 Мнения: 709 Общо думи: 7,345 Местожителство: В Залата
|
Пуснато на: Съб Апр 23, 2005 9:00 pm Заглавие: |
|
|
cska1948 написа: | Абе хора вие на колко години сте знаетели за какво става дума! забелязан или не! Чувалили сте за Петът Жеков или други от тази епоха бре говеда нещастни! Знаетели историята на българския футбол или пак се проявявате като говеда! колко от ваз са ходили на мач на Чао камоли на мач на левски извън окрага вие сте за ... Няма ништо по срамно от това да се наречеш левскар вие сте срам за апостола на свободата и сте евреи, цигани и турци нещастници, БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО
гхахахахахахаха  _________________ http://www.vbox7.com/play:c97f3de0 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
T.N.F. Не е лесно !

|
Пуснато на: Съб Апр 23, 2005 9:05 pm Заглавие: |
|
|
Именно тези, които добре знаят историята на българския футбол и знаят к'во е било не обичат цска, или не приказват глупости като теб!!! _________________ MANCHESTER UNITED - ONE UNITED - FOREVER UNITED
Цитат: | Жозе Моуриньо: Плаках, когато напусках Челси (Abramovich makes me cry) |
Mourinho is a bloody emo!
If you're not a Manc - you're a wank! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Dizzy Не е лесно !

Регистриран на: 02 Окт 2004 Мнения: 610 Общо думи: 4,708 Местожителство: Newcastle
|
Пуснато на: Съб Апр 23, 2005 9:11 pm Заглавие: |
|
|
Хора, това е просто игра Не трябва ли да гледате футбол заради играта,не толкова заради симпатиите към един или друг отбор ? Никога не съм разбирала враждата между отборите, май няма смисъл и да се опитвам... PEACE  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
The_Shadow Не е лесно !

Регистриран на: 11 Ное 2004 Мнения: 688 Общо думи: 0 Местожителство: In_The_ShadoW_ReaLM
|
Пуснато на: Нед Апр 24, 2005 2:00 am Заглавие: |
|
|
и кФо стана Фе лефскарите млъкнахте нещо а ПХахахахахахааа
Аз гледах и са кефих как ини сфина падат брътално хахахахаа
CSKA ayyyy cool  _________________ ВсЯкА ЕпоХа СъНуВа СвОя НаСлЕдНиК ^®^ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ivo27 Вратар

|
Пуснато на: Нед Апр 24, 2005 4:20 am Заглавие: |
|
|
на 22г. съм и едва ли знаеш историята на БГ футбола по-добре от мен. На бас мога да се хвана. Ако искаш ще направи един диспут  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
T.N.F. Не е лесно !

|
Пуснато на: Нед Апр 24, 2005 10:39 am Заглавие: |
|
|
Dizzy написа: | Хора, това е просто игра Не трябва ли да гледате футбол заради играта,не толкова заради симпатиите към един или друг отбор ? Никога не съм разбирала враждата между отборите, май няма смисъл и да се опитвам... PEACE  |
Ами к'во да ти кажа, малко са феновете в България, които се "подчиняват", ако мога така да се изразя, на любовта си към любимия отбор. Повечето левскари например повече мраят цска, отколкото да обичат Левски и обратното- вчера например, срещам един познат, цесекар, кефи се на победата, с някакво шалче на не знам си какъв отбор, за пръв път го чувам, обаче, представете си!, тоя отбор преди не знам си колко години отстранил Левски от евротурнир - б**** загубената работа, или пък левскарите в Ливърпул - издигат знаме "Шумен мрази цска"! Чакайте малко да ва *** в уродите смотани, играят с/у ливърпул, обаче плюят по цска, ами как да съм фен на един от двата отбора. САМО СЛАВИЯ! _________________ MANCHESTER UNITED - ONE UNITED - FOREVER UNITED
Цитат: | Жозе Моуриньо: Плаках, когато напусках Челси (Abramovich makes me cry) |
Mourinho is a bloody emo!
If you're not a Manc - you're a wank! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
SaberTooth Не е лесно !

Регистриран на: 23 Ное 2004 Мнения: 282 Общо думи: 0 Местожителство: Somewhere I Belong
|
Пуснато на: Нед Апр 24, 2005 11:43 am Заглавие: |
|
|
Тука стана кавгата, пък принципно от мен се тръгват нещата, така че ще трябва се намеся!
Почвам с това, че съм за ЦСКА. но за сметка на това не се вълнувам от български футбол, а и напсоледък като цяло не се вълнувам от тфа 8 чудо на света! Така та немога да отрека едно нещо за ЦСКА, по времето когато се създава клубът, в смисъл по времето на дядо ми Тодор Живков ( периода в който се случва следното нещо което сега ще разкажа ми се губи ), ЦСКА си е бил баш клуб на Българската Армия и така който по талантлив футболист влезел в казарма, бил пренуждаван да играе за ЦСКА известно време, за да му се отложи казарма и прочие, нали тъпи изпулзвачи е най - точната приказка! Така ся стигаме на темата за Гунди - според мен пак той е най - великия футболист, а не Стоичков! Стоичков също си беше феномен, но когато Гунди е играел, футбола е бил доста по различен от сега, и чесно казано тогава футбола в България е бил много по на ниво отколкото сега в някои страни, включително и България! Плюс това тогава футбола е бил по красив, до - някъде, защото футболистите са експерементирали най- различни неща, не че сега това не се прави, но просто тогава си е било някак си по на ниво, това си е мое мнение! Ся няма се учудя ако някои ме попита що за цесекар съм аз, ми един такъв дето си гледа по неговата преценка на нещата! ЦСКА ме кефят заради подвизите си от миналото и най - вече с този с Байерн Мюнхен ( в крайна сметка ЦСКА падат де ама карай )! И ме кефят защото повечето талантливи млади футболисти на който се кефя са завършили в школата на ЦСКА!
ПП - Някои видя ли кво пишеше за Пръвчо в Меридиан Мач (мисля че беше), когато го взеха в Левски!? Пишеше следното " Пръвчо струва колкото едно говедо " , щото левски давали 500 лв ли колко бяха за него  _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Sandi0 Не е лесно !

Регистриран на: 19 Апр 2004 Мнения: 278 Общо думи: 0 Местожителство: Трендафил City
|
Пуснато на: Нед Апр 24, 2005 2:33 pm Заглавие: |
|
|
and_MG написа: | Под тъпи футболни пристрастия разбирам точно тва деление на левски и цска
Когато стане дума за националния отбор, вместо всички да се обединят, пак се делят на левски и цска. Тва са тъпите пристрастия
Как може на мач на националния отбор да усвиркват гонзо или Бербатов. Тва го правеха съответно феновте на цска и на левски..... и да подмятат реплики от сорта, мани го тоя чорбар или левксар...... тва имах в предвид, не съм ли прав, а ? |
Многоо правилно!! Националният ни отбор е този, който може да ни представи пред останалия свят в добра светлина, а не някакви си "велики" клубове Левски и ЦСКА!  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Enzo_MonTeLLa ("Лесно е!" аз ша почерпя)

Регистриран на: 03 Фев 2005 Мнения: 3215 Общо думи: 124,961 Местожителство: Трявна, щата Сомалия
|
Пуснато на: Нед Апр 24, 2005 3:37 pm Заглавие: |
|
|
The_Shadow написа: | CSKA Forever !!!
 |
|
 |
IZVERGA Fuck Milk...Got Beer?

Регистриран на: 10 Мар 2005 Мнения: 3151 Общо думи: 90,422 Местожителство: Е:БългарияГаброво?
|
Пуснато на: Сря Апр 27, 2005 11:11 pm Заглавие: |
|
|
Левски-цска
(7-2)
Ние всички цесекисти
До един сме рецивидисти
Викнахме до небесата
Най добри сме в страната
Ала Гунди прокурора
Ни наказа с 3 гола
Богданов,при все новак
Ни набута,един и то как!
Майстор Янко от далече
Още два ни го навлече
Па и сашо по крилота
Оформи го на таблото
Вуцов е като скала
Денев круша е в торба
Пена,Цецо,Зафирчето
Уж са все добри момчета
Но се днеска само маят
И не могат да играят
На терена стана каша
И не знаят коя врата енаша
Коя ваша
Резултат голям и страшен
Всеки беше тъй оплашен
Пребледнели генерали
Пожълтели адмирали
И когато съдията
Даде край на играта
Всички просто онемяха
И тогава проумяха
Че със вас шега не бива
Левски-туй е страшна сила
Ето вече четвърт век
Всеки умен здрав човек
Ваш привърженик е верен
Бил той бял и ли пък ......
Даже славният Пеле
Поразпитал е добре
Дали няма тъй да може
Че да може най-подир
Да намери килипир.
Затова ви аз разправям
Че едничко ни остана
Да сме тихи кат водата
Да сме ниски кат тревата
И когато по стените
По оградите вратите
Даже и на храма Невски
Прочетеми само Левски
Мирно всички да се спрем
Кротко чест да отдадем |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ivo27 Вратар

|
Пуснато на: Сря Апр 27, 2005 11:14 pm Заглавие: |
|
|
хохохох, това си го свалил от сайта на Левски ... и аз направих така и го побликувах още преди няколко месеца
ма нищо, повторението е майка на знанието  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|