Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
XeGeMoN Стремително напредничав

Регистриран на: 16 Дек 2004 Мнения: 21 Общо думи: 0 Местожителство: Getoto
|
Пуснато на: Пет Апр 22, 2005 6:34 pm Заглавие: |
|
|
Да да да да ! За такива неща става на въпрос ! Момичето се казва Десислава . Ходим на уроци заедно . Требва ви кажа , че сигурно ж циците си държи мозъка защото има блестящ ум !  _________________ ! Обичам да ме обичаш , както ти обичаш ! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Dembata Не е лесно !

Регистриран на: 02 Юни 2004 Мнения: 331 Общо думи: 22 Местожителство: Highbury
|
Пуснато на: Пет Апр 22, 2005 6:37 pm Заглавие: |
|
|
или е зубърка
п.с. имам още снимки на момичета кандитати за клуб едри габарити ама няма да ги кача защото Shibby ще ми се разсърди  |
|
Върнете се в началото |
|
 |

|
Пуснато на: Пет Апр 22, 2005 7:02 pm Заглавие: |
|
|
Дами и господа негри . Първите пет номинирани женски ще се състезават , като вие уважаеми негри ще можете да определите победителя ! Състезанието ще трае 2 дена . След всяко състезание ще има още 2 дена почивка . Победителя ще получи символична награда , като идеята ми е да заснем награждаването . Дай Боже да има доста състезания и темата да не се забрави ! _________________ ! Обичам да ме обичаш , както ти обичаш ! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Al3xand3r Не е лесно !

Регистриран на: 14 Юли 2004 Мнения: 765 Общо думи: 0 Местожителство: село Габрово, област България
|
Пуснато на: Пет Апр 22, 2005 7:02 pm Заглавие: |
|
|
Dembata написа: | или е зубърка
п.с. имам още снимки на момичета кандитати за клуб едри габарити ама няма да ги кача защото Shibby ще ми се разсърди  |
няма да ти се разсърди качвай ги ))) _________________ Не следвай път - върви където няма път и остави следа! |
|
Върнете се в началото |
|
 |

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
MG OTKA4ALKA Дали да стана антиквар ?

Регистриран на: 20 Апр 2005 Мнения: 43 Общо думи: 0 Местожителство: наи 4есто planeta,но Иван Тон4ев
|
Пуснато на: Съб Апр 23, 2005 7:24 pm Заглавие: |
|
|
mом4ета квот и да казвате ж мг са наи убави.в моя клас вси4ки са мноо яки да зните 4е ако искате 6а ви дам телефоните им,и на на не-толкова любимия админ жена му-to имам и тои е.................,6а са сарди.но мога в ли4но саоб6тение ако ви треа _________________ не взимаи живота на сериозно,заштото така или ина4е няма да се измакнеш жив от него!!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|