Предишната тема :: Следващата тема |
Кой е правилния праповис? |
Загадка |
|
62% |
[ 55 ] |
Загатка |
|
37% |
[ 33 ] |
|
Общо гласове : 88 |
|
Автор |
Съобщение |
lohnes Не е лесно !

Регистриран на: 05 Мар 2004 Мнения: 1771 Общо думи: 1,857 Местожителство: Scotland
|
Пуснато на: Чет Апр 07, 2005 9:25 pm Заглавие: |
|
|
пфуу, накрая ква излезе работата  _________________ Where there is a will, there is a way! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Al3xand3r Не е лесно !

Регистриран на: 14 Юли 2004 Мнения: 765 Общо думи: 0 Местожителство: село Габрово, област България
|
Пуснато на: Чет Апр 07, 2005 9:26 pm Заглавие: |
|
|
не чи ако някой който е гласувал за загаТка е знаел защо........ _________________ Не следвай път - върви където няма път и остави следа! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
franky Фен на Челси

Регистриран на: 27 Апр 2004 Мнения: 3530 Общо думи: 70,660 Местожителство: Stamford Bridge,Fulham Road,London
|
Пуснато на: Чет Апр 07, 2005 9:26 pm Заглавие: |
|
|
ми много интересно защото моя речник е от преди 1 месец и го пише с Д и е на Габероф!!! _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Dizzy Не е лесно !

Регистриран на: 02 Окт 2004 Мнения: 610 Общо думи: 4,708 Местожителство: Newcastle
|
Пуснато на: Чет Апр 07, 2005 9:27 pm Заглавие: |
|
|
BATTERY написа: | Dizzy написа: | BATTERY написа: | Dizzy написа: | Ivankov, засрами се, ВИСШИСТ ЩЕ СТАВАШ!!  |
че то във висшето само се затъпява бря  | Недей така, днес заверих последния семестър, завършила съм семестриално Означава ли че съм затъпяла???  |
ами аз пък пиша дипломна работа за магистратурата... отдавна бакалавърката я завърших и да ти кажа понякога смятам 7+8 със калкулатора на компа какво да се прави.. айде замисли се колко неща си забравила които преди са ти били супер лесни
бтв каква смециалност завършваш  |
Ами аз още мога да събирам, но за други неща съм съгласна ,че съм ги забравила! Обаче това не означава,че съм затъпяла:) Просто не са ми важни за момента,ако ми потрябват - ще си ги припомня:)
п.с. Завършвам КСТ  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Encoder Гост
Общо думи: 0
|
Пуснато на: Чет Апр 07, 2005 9:31 pm Заглавие: |
|
|
franky - ами явно речника ти е точно отпреди промяната. Ще минат няколко месеца преди да се наложи във всички речници. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
franky Фен на Челси

Регистриран на: 27 Апр 2004 Мнения: 3530 Общо думи: 70,660 Местожителство: Stamford Bridge,Fulham Road,London
|
Пуснато на: Чет Апр 07, 2005 9:32 pm Заглавие: |
|
|
добре,мерси за инфото _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
_LUD_ Не е лесно !

Регистриран на: 28 Ное 2004 Мнения: 154 Общо думи: 0 Местожителство: Athina
|
Пуснато на: Чет Апр 07, 2005 9:33 pm Заглавие: |
|
|
затова е по изгодно да не се купуват.
на мен през живота не ми е хрумвало да си купя речник _________________ jivota e samo edin!!!JIVEITE!!!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
aNdRo Не е лесно !

Регистриран на: 26 Дек 2003 Мнения: 1716 Общо думи: 44,236 Местожителство: Трендафил City
|
Пуснато на: Чет Апр 07, 2005 9:33 pm Заглавие: |
|
|
Аве да ви кажа и аз, щом чух загат(д)ка и веднага си помислих за загатвам и гласувах за това с т, ама явно съм сгрешил. И аз съм простичък ко да се прай  _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Dizzy Не е лесно !

Регистриран на: 02 Окт 2004 Мнения: 610 Общо думи: 4,708 Местожителство: Newcastle
|
Пуснато на: Чет Апр 07, 2005 9:36 pm Заглавие: |
|
|
Е хубаво, любопитно ми е дали повечето хора ще го разберат това?
Да не се окаже ,че е известно само на малцина и ако случайно го напиша някъде с Т , да ме изкарат неграмотна  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
idola2 Не е лесно !

Регистриран на: 10 Фев 2004 Мнения: 305 Общо думи: 30 Местожителство: Gabrovo
|
Пуснато на: Чет Апр 07, 2005 10:03 pm Заглавие: |
|
|
hahah тва ще е смешно - ти да им обясняваш че е с Т а те да ти се смеят и мислят за неграмотна
По добре го пищи с Д  _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Encoder Гост
Общо думи: 0
|
Пуснато на: Пет Апр 08, 2005 3:24 am Заглавие: |
|
|
Хех, ами не се бях замислял за това. Просто трябва да мине повече време докато се наложи и хората научат. Някои учителки по литература го знаят вече, други не го знаят... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
CkoT Dangerous Mindz

Регистриран на: 18 Окт 2004 Мнения: 2501 Общо думи: 23,044 Местожителство: on debian
|
Пуснато на: Пет Апр 08, 2005 8:56 am Заглавие: |
|
|
аз отговорих за първото _________________ You can never get enough of what you don't need to make you happy. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
D~I~D~O Не е лесно !

Регистриран на: 22 Фев 2005 Мнения: 60 Общо думи: 0 Местожителство: К'во ти пука
|
Пуснато на: Пет Апр 08, 2005 10:48 am Заглавие: |
|
|
ЗГАТКА-от загатвам!!!! Така мисля  _________________ Никога не се отказвай от една мечта само защото е нужно много време,за да я постигнеш!!! Времето така и така ще мине!!!
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DoOm_MaSTeR Не е лесно !

Регистриран на: 04 Яну 2005 Мнения: 483 Общо думи: 0 Местожителство: na pristani6teto na dokovete
|
Пуснато на: Пет Апр 08, 2005 10:57 am Заглавие: |
|
|
D~I~D~O написа: | ЗГАТКА-от загатвам!!!! Така мисля  |
недей да мислиш по добре  _________________ rua |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DIUPONT Не е лесно !

Регистриран на: 10 Ное 2004 Мнения: 177 Общо думи: 0 Местожителство: ul rai4o karolew n 14 v.A ap.15 koito iska da idva
|
Пуснато на: Пет Апр 08, 2005 11:52 am Заглавие: |
|
|
маи се оказа 4е и двете са верни тъи 4е както и да го напи6ете никои няма да ви каж е 4е сте неграмотни...аз гласувах за Д  _________________ Don’t think back, don’t think back on me at all
Just let me go |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|