Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
hd Не е лесно !

Регистриран на: 19 Авг 2004 Мнения: 91 Общо думи: 0 Местожителство: Gabrovo
|
Пуснато на: Вто Апр 05, 2005 10:49 pm Заглавие: Q: Трилогията с Антъни Хопкинс |
|
|
Може ли някой да ми каже, в каква последователност са филмите от трилогията "Мълчанието на агнетата", "Ханибал" и третия нещо за някакъв дракон май беше..... забравил съм, хем съм го гледал
Или то първо май за дракона беше, после Мълчанието и накрая Ханибал ......
абе дано някой ме упъти в тая моя неяснота
Благодаря предварително.
П.П. Питам, защото не съм гледал за Мълчанието и Ханибал, да знам откъде да започна
Пък и някои други готини филми с Антъни Хопкинс ако ми кажете, ще съм ви много благодарен (съответно и линкове към тях, или поне само имената на английски, аз ще си ги намеря).
Велик артист е той, велик е! ..... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Poc Не е лесно !

Регистриран на: 25 Ное 2004 Мнения: 304 Общо думи: 245 Местожителство: 1-ви Реактор ВВЕР-440
|
Пуснато на: Вто Апр 05, 2005 11:00 pm Заглавие: |
|
|
Последователността е следната:
Червеният дракон
Мълчанието на агнетата
Ханибал
Това е подредбата според самата история.
Иначе филмите са снимани
1991 - Мълчанието на агнетата
2001 - Ханибал
2002 - Червеният дракон
Доколкото, чувам ще има и предистория на Червеният дракон. Като се планува ролята на младия Ханибал Лектър, да се играе от Маколи Кълкин  _________________

Последната промяна е направена от Poc на Вто Апр 05, 2005 11:06 pm; мнението е било променяно общо 2 пъти |
|
Върнете се в началото |
|
 |
_bioHAZArd_ Не е лесно !

Регистриран на: 04 Окт 2004 Мнения: 1373 Общо думи: 31,249 Местожителство: България, Габрово
|
Пуснато на: Вто Апр 05, 2005 11:01 pm Заглавие: |
|
|
Мълчанието на агнетата
Ханибал
Червения дракон
Червения дракон излиза последен но се явява предисторията на цялата трилогия. Но ги гледай така както са издадени  _________________ Уважавай Бога ! Обичай Жената ! Пази Родината !
http://www.bgtuner.com/ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
hd Не е лесно !

Регистриран на: 19 Авг 2004 Мнения: 91 Общо думи: 0 Местожителство: Gabrovo
|
Пуснато на: Вто Апр 05, 2005 11:14 pm Заглавие: |
|
|
Благодаря ви пичове!
Само едно не разбрах добре - да ги гледам по година на заснемане (Мълчанието, Ханибал, Червения дракон), или по "исторически критерии" (Червения дракон, Мълчанието, Ханибал)?
Аз за дракона съм го гледал и мисля да карам подред другите два (Не че много помня за какво ставаше въпрос в тоя дракон де, ама както и да е. Много дълги тия филми, не мога да отделя толкова време ). |
|
Върнете се в началото |
|
 |
_bioHAZArd_ Не е лесно !

Регистриран на: 04 Окт 2004 Мнения: 1373 Общо думи: 31,249 Местожителство: България, Габрово
|
Пуснато на: Вто Апр 05, 2005 11:15 pm Заглавие: |
|
|
по година на заснемане ... Мълчание ... Ханибал ... Дракона ... _________________ Уважавай Бога ! Обичай Жената ! Пази Родината !
|
Върнете се в началото |
|
 |
Poc Не е лесно !

Регистриран на: 25 Ное 2004 Мнения: 304 Общо думи: 245 Местожителство: 1-ви Реактор ВВЕР-440
|
Пуснато на: Сря Апр 06, 2005 2:52 am Заглавие: |
|
|
_bioHAZArd_ написа: | по година на заснемане ... Мълчание ... Ханибал ... Дракона ... |
Да бре, да ги гледа така, и как ще схване историята, че не ми е ясно  _________________
    |
|
Върнете се в началото |
|
 |
_bioHAZArd_ Не е лесно !

|
Пуснато на: Сря Апр 06, 2005 7:38 am Заглавие: |
|
|
Poc написа: | _bioHAZArd_ написа: | по година на заснемане ... Мълчание ... Ханибал ... Дракона ... |
Да бре, да ги гледа така, и как ще схване историята, че не ми е ясно  |
целия свят ги гледа така и схвана историята .... _________________ Уважавай Бога ! Обичай Жената ! Пази Родината !
|
Върнете се в началото |
|
 |
|