Предишната тема :: Следващата тема |
DIESEL TDI Vs. Benzin s AGU |
Бензин с АГУ |
|
38% |
[ 27 ] |
DIESEL TDI |
|
61% |
[ 44 ] |
|
Общо гласове : 71 |
|
Автор |
Съобщение |
UFO Не е лесно !

|
Пуснато на: Пон Мар 21, 2005 8:39 pm Заглавие: |
|
|
еми аз кво ви разправям дизел..ама нов.... старите печки само беля са.... пак ремонта е хипер по-скъп от на бензинов двигател... _________________ КомпЮтери,лаптопи,таблети и части - продавам !
ИЗКУПУВАМ- за Габрово и региона !
за повече инфо:
0888 45 46 85 или на място в магазина. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
_LUD_ Не е лесно !

Регистриран на: 28 Ное 2004 Мнения: 154 Общо думи: 0 Местожителство: Athina
|
Пуснато на: Пон Мар 21, 2005 8:55 pm Заглавие: |
|
|
еми откакто сме я взели нашта кола по двигателя НИЩО не е правено иначе лагерчета шарнири свещи си заминават.
ама то си е нормално _________________ jivota e samo edin!!!JIVEITE!!!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
UFO Не е лесно !

|
Пуснато на: Пон Мар 21, 2005 10:05 pm Заглавие: |
|
|
и не ми каза каква кола е..?
аз по мойта съм сменял само ролка и ангренажен ремък... всичко друго си е перфектно.. _________________ КомпЮтери,лаптопи,таблети и части - продавам !
за повече инфо:
|
Върнете се в началото |
|
 |
Hristo Не е лесно !

Регистриран на: 08 Ное 2003 Мнения: 1104 Общо думи: 5,502 Местожителство: Arkaim
|
Пуснато на: Пон Мар 21, 2005 10:32 pm Заглавие: |
|
|
UFO написа: | и не ми каза каква кола е..?
аз по мойта съм сменял само ролка и ангренажен ремък... всичко друго си е перфектно.. |
е масло и др. консумативи не може да не си сменил  _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
UFO Не е лесно !

|
Пуснато на: Вто Мар 22, 2005 10:29 am Заглавие: |
|
|
е маслото и филтъра не ги смятам за ремонт.... сменям ги на 8 хил. км... задължително... с Мобил масалце.... от Дидо... до стадиона !!!! маслото е Перфектно ! _________________ КомпЮтери,лаптопи,таблети и части - продавам !
за повече инфо:
|
Върнете се в началото |
|
 |
Evo Не е лесно !

|
Пуснато на: Вто Мар 22, 2005 11:01 am Заглавие: |
|
|
за мен дизела е много по-добър от газта, иначе германците защо нямат газ по бензиностанциите-логично защото дизела е по-добър |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Evo Не е лесно !

|
Пуснато на: Вто Мар 22, 2005 11:02 am Заглавие: |
|
|
А и като гледам резултатите май повече от тази форум сме за дизела отколкото за газта. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
_LUD_ Не е лесно !

Регистриран на: 28 Ное 2004 Мнения: 154 Общо думи: 0 Местожителство: Athina
|
Пуснато на: Вто Мар 22, 2005 4:28 pm Заглавие: |
|
|
UFO мойта кола е форд ескорт 1.8 дизел.
в неделя се надявам да и кача снимки _________________ jivota e samo edin!!!JIVEITE!!!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Pr0c3ss0r Стремително напредничав

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Don Petkone Не е лесно !

Регистриран на: 19 Дек 2004 Мнения: 56 Общо думи: 71 Местожителство: BRONX
|
Пуснато на: Пет Мар 25, 2005 3:08 pm Заглавие: |
|
|
естествено че дизела с турбо много пове4е вари  _________________ > > > The UNDERGROUND RIDERS Biker Team < < < |
|
Върнете се в началото |
|
 |
UFO Не е лесно !

|
Пуснато на: Съб Мар 26, 2005 2:50 pm Заглавие: |
|
|
за дизел сте..щощ Тати налива в резервоара и плаща ремонтите... като си имате собственна кола...и като и плащате всичките харчове.... друга песен ще запеете
Дизела в момента е на цена 1.47 -1.49 / 1л... Ами то с бензин е смешна разликата.... пък за газ да не говорим..... в момента газта е 0.69 ст. при разход 10/100 да го сложим... идва ..няма и 7 лв. !!!! ако мерим на извънградско..са 8 лтр. х 0.70 ст. да е .. са 5,60 лв !!!!!  
Дизеловата кола да гори 6...са над 8.50 лв/100 км !!! + това за дизелов двигател маслото е по-скъпо...ремъците са повече...и поддръжката като цяло е по-скъпа. Който не вярва..да пита в магазина с/у Пощата... там ще ви обяснят  _________________ КомпЮтери,лаптопи,таблети и части - продавам !
за повече инфо:
|
Върнете се в началото |
|
 |
Sauron Не е лесно !

|
Пуснато на: Съб Мар 26, 2005 6:13 pm Заглавие: |
|
|
UFO прав си за цените, ама и ти няма да се откажеш от новичък дизел нали? Лично аз карам на бензин, но ако имах парите определено новичък дизел. Пък и съвременните дизелови автомобили нямат нищо общо със старите дараци.
_________________ Sauron The Lord of the Earth |
|
Върнете се в началото |
|
 |
STEEV Не е лесно !

Регистриран на: 22 Мар 2004 Мнения: 65 Общо думи: 156 Местожителство: Gabrovo
|
Пуснато на: Нед Мар 27, 2005 12:41 am Заглавие: Hmz. |
|
|
Am,ako iskash da si ikonoimichen-pak trjba da se spresh na bnz,shtoto naftata veche stana po-skupa i kot i da praish pak si vutre,taka che Benzin.
A ako reshish che she karash kola deto stava samo za karane,ne i za vozene-Karash samo na benz,i zabrajsh za sekvi Gazovi i djdovi uretbi,nai-malkoto shtoto tejat njkolko kila otgore i samo prechat.
Ama s dve dumi-benzinovij dvigatel vinagi e bil po-dobar v vsjko otnoshenie /ako ne smjtate TIR-ovete/ !!! _________________ Love is the name!
Sex is the Game!
Forget the name!
And play the Game! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Sauron Не е лесно !

|
Пуснато на: Нед Мар 27, 2005 9:13 am Заглавие: |
|
|
Така бе ама за дизеловите машини вече има и алтернативни горива. Например от старо олио. Караш си а зад теб мирише на пържени картофки. Май че и в Габрово има някъде ама като не карам дизел още не съм се интересувал. Правят и от рапично масло. И този вид горива са много по евтини и от бензина и от дизела. Тъй че имат бъдеще.
_________________ Sauron The Lord of the Earth |
|
Върнете се в началото |
|
 |
shyne Не е лесно !

Регистриран на: 05 Сеп 2004 Мнения: 1150 Общо думи: 2,388 Местожителство: Габрово
|
Пуснато на: Нед Мар 27, 2005 10:28 am Заглавие: |
|
|
UFO написа: | кво продават ве човек.... месят здраво.... + това нали мъдрят някав закон... ще слагат нещо в горивата.... и такива дето са служебни..ще се зареждат от други бензиностанцй на по-ефтино...... и като та фанат ченгетата да си караш личния автомобил с такова " оцветено " гориво... и ще плащаш яко... или дебел рушвет....или дебела глоба.. тай че след 1- 2 години ще умре далаверката.... пак и нафтата на черно не е вече 80 ст.... щот на бензиностанцйте е 1.34 - 1.36 |
с такава нафта ще карат само машините който почистват пътя градските автобуси и селскостопанските машини
тези който работят към държавата
за частните фирми няма да има такова нещо за това пак ще се продава нафта и няма да има никви грижи _________________ Ювентус Торино
ПФК"СЛАВИЯ" (СОФИЯ) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|