Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
CkoT Dangerous Mindz

Регистриран на: 18 Окт 2004 Мнения: 2501 Общо думи: 23,044 Местожителство: on debian
|
Пуснато на: Пет Мар 18, 2005 3:08 pm Заглавие: |
|
|
не _________________ You can never get enough of what you don't need to make you happy. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
franky Фен на Челси

Регистриран на: 27 Апр 2004 Мнения: 3530 Общо думи: 70,660 Местожителство: Stamford Bridge,Fulham Road,London
|
Пуснато на: Пет Мар 18, 2005 3:43 pm Заглавие: |
|
|
ари ве,докога ще чакаме.Искам да го видя ,предполагам че и другите искат _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Manaf Примерен комсомолец

Регистриран на: 08 Мар 2004 Мнения: 31 Общо думи: 0 Местожителство: ka4i mi sa na kura i 6a vidi6 moita kusta
|
Пуснато на: Пет Мар 18, 2005 3:43 pm Заглавие: |
|
|
елате ми повече бе отворковци... ) елате бе, само такива като вас чакам...
PS: Абе скот, excuse ама ти недоразвит ли си?
Вижте се отстрани бе (L)useri |
|
Върнете се в началото |
|
 |
CkoT Dangerous Mindz

Регистриран на: 18 Окт 2004 Мнения: 2501 Общо думи: 23,044 Местожителство: on debian
|
Пуснато на: Пет Мар 18, 2005 6:24 pm Заглавие: |
|
|
Manaf написа: | елате ми повече бе отворковци... ) елате бе, само такива като вас чакам...
PS: Абе скот, excuse ама ти недоразвит ли си?
Вижте се отстрани бе (L)useri |
написах си адреса идвай! _________________ You can never get enough of what you don't need to make you happy. |
|
Върнете се в началото |
|
 |

Регистриран на: 08 Мар 2004 Мнения: 31 Общо думи: 0 Местожителство: ka4i mi sa na kura i 6a vidi6 moita kusta
|
Пуснато на: Пет Мар 18, 2005 6:41 pm Заглавие: |
|
|
Да, само за теб мисля Scotty nigga boy. Ей сега сте си хвана самолета и сте прелетя 10к километра за да ти видя повреденото изражение...pfu.. _________________ Подпис:
Това е текстови блок, който може да бъде прикачан в края на съобщенията, които пускате. Има ограничение от 1000 символа. ограничение на маика ти в циците, ти си ограничен бе, ко ми са бараш на тарикат? Ай сиктир от тука... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
V_USTATA Не е лесно !

Регистриран на: 30 Ное 2004 Мнения: 350 Общо думи: 0 Местожителство: 3 метра под земята с надпис ТУК ПОЧИВА... и снимка на вратата!
|
Пуснато на: Съб Мар 19, 2005 2:50 am Заглавие: |
|
|
Manaf написа: | Да, само за теб мисля Scotty nigga boy. Ей сега сте си хвана самолета и сте прелетя 10к километра за да ти видя повреденото изражение...pfu.. |
Ми кат ти е се тая ко се заяждаш с него! _________________ Бойко Борисов => Злокачествена мутация на вмирисал циганин!
Взех и аз да помъдрявам!  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
CkoT Dangerous Mindz

|
Пуснато на: Съб Мар 19, 2005 5:16 pm Заглавие: |
|
|
Писнало ми е от по-големи келеши от мен! _________________ You can never get enough of what you don't need to make you happy. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
angua Не е лесно !

Регистриран на: 30 Яну 2005 Мнения: 238 Общо думи: 0 Местожителство: Mental Hell
|
Пуснато на: Нед Мар 20, 2005 5:08 pm Заглавие: |
|
|
CkoT написа: | Писнало ми е от по-големи келеши от мен! |
Хах, СкоТ, тази реплика е велика
 _________________ "I don't ask much, I just want you" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
CkoT Dangerous Mindz

|
Пуснато на: Нед Мар 20, 2005 6:20 pm Заглавие: |
|
|
angua написа: | CkoT написа: | Писнало ми е от по-големи келеши от мен! |
Хах, СкоТ, тази реплика е велика
 |
мм...тя ми е нещо като девиз...просто я по обработих да мога да се изкажа в темата... _________________ You can never get enough of what you don't need to make you happy. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
RockI Не е лесно !

Регистриран на: 22 Окт 2004 Мнения: 354 Общо думи: 0 Местожителство: NeW YoRk-EasT CoAsT CaPiTaL
|
Пуснато на: Нед Мар 20, 2005 8:13 pm Заглавие: |
|
|
ко се карате даите да виим задни 4асти...  _________________ I got a hundred guns, a hundred clips, Nigga I'm from New York (New York)
Ruff RydeR, and D-Block and shit, Nigga 0176 what you thought (you thought)
And you can't take shit for granted, because life is too short (too short)
I got a hundred guns, a hundred clips, Nigga I'm from New York
(Aha, and this is how we dо...)
RuFF`RockI |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Djano Не е лесно !

|
Пуснато на: Нед Мар 20, 2005 8:15 pm Заглавие: |
|
|
Абе да остаяте детито на мира.( за Ралиту стааа на въпрос )  _________________ Astra модератор!  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Педя човек Гост
Общо думи: 0
|
Пуснато на: Нед Мар 20, 2005 11:12 pm Заглавие: |
|
|
като чета тия рими и се сещам за темата с рими...
тя не беше особено практична, ама тука м/у разговора става яко да се вмъкне някоя римичка, иначе ми се струва прекалено... банално и скучно ако цялата тема е в рими.... деа знам....
та... keep walking
go on, don't stop talking... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
CkoT Dangerous Mindz

|
Пуснато на: Нед Мар 20, 2005 11:27 pm Заглавие: |
|
|
лека нож деца
отново купона замря..
гхахахахаха... _________________ You can never get enough of what you don't need to make you happy.
Последната промяна е направена от CkoT на Съб Мар 12, 2022 12:42 am; мнението е било променяно общо 1 път |
|
Върнете се в началото |
|
 |

|
Пуснато на: Пон Мар 21, 2005 7:28 pm Заглавие: |
|
|
Еваларка ти бича за тва че се опитваш да говориш с рими ама първо се чуй кво говориш и как звучи това което думаш пък след тва се изцепвай публично...Ако повечето в тоя форум се кефят на niggas bullshittin' щото гледат много лъскави брикети по ТВ или кадето и да било..е мен не моеш да ме впечатлиш, засегнеш или даже разсмееш щото си направо трагичен. Виж, аз например не говоря с рими щото не мога, не искам и не смятам че това е нещо мн оригинално. А пък да се изцепя и че ми е в кръвта....ебахти лайняната кръв трябва да имам...Anyways, nigga, be cool, my cool... _________________ Подпис:
Това е текстови блок, който може да бъде прикачан в края на съобщенията, които пускате. Има ограничение от 1000 символа. ограничение на маика ти в циците, ти си ограничен бе, ко ми са бараш на тарикат? Ай сиктир от тука... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Педя човек Гост
Общо думи: 0
|
Пуснато на: Пон Мар 21, 2005 8:21 pm Заглавие: |
|
|
какво означава "my cool" ? |
|