Предишната тема :: Следващата тема |
Дразни ли ви ? |
Да. Ебати плешивото изчадие |
|
47% |
[ 65 ] |
Не. Той е Велик и Страхотен ! |
|
52% |
[ 72 ] |
|
Общо гласове : 137 |
|
Автор |
Съобщение |
ShortY Не е лесно !

Регистриран на: 30 Сеп 2003 Мнения: 5275 Общо думи: 39,616 Местожителство: St.Louis
|
Пуснато на: Сря Фев 23, 2005 5:01 pm Заглавие: |
|
|
franky написа: | ShortY написа: | ше се сбием виртуално ! ..................хахахах
ебати колко хора са vote в тая анкета ! |
Шорти няма се праиш ве ! И аз мога да регна 30 ника и да гласуват за Слави както ти направи за да гласуват протов него...аз видях само 5-6 които нищо не разбират да гласуват против него..а другите 40 каде са? |
а ве ти нормален ли си ве ??
да се регистрирам
30 пъти заради една анкета !
имам само 6 регистрирани ника .... не ме карай ся да си прая screenshot........... от IP-to ! _________________ По-добре известен пияница отколкото анонимен алкохолик!
На сиромах човек и половин пу*ка му стига.
Hanging from the Arch Bitch!!!!! haha |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Spittle Не е лесно !

Регистриран на: 24 Дек 2004 Мнения: 198 Общо думи: 23 Местожителство: kadet ma pokanqt
|
Пуснато на: Сря Фев 23, 2005 5:01 pm Заглавие: |
|
|
хаахахахаха да той специално е регнал още 50 ника само да гласува за една тъпа анкета  _________________ \"Even if it's easy to be free
what's your definition of freedom?
and who the 0176 are you, anyway?
who the 0176 are they?
who the 0176 am i to say?
what the 0176 is really going on? \" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
franky Фен на Челси

Регистриран на: 27 Апр 2004 Мнения: 3530 Общо думи: 70,660 Местожителство: Stamford Bridge,Fulham Road,London
|
Пуснато на: Сря Фев 23, 2005 5:03 pm Заглавие: |
|
|
хаха че 6 малко ли са ве..?Корупция! _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ShortY Не е лесно !

Регистриран на: 30 Сеп 2003 Мнения: 5275 Общо думи: 39,616 Местожителство: St.Louis
|
Пуснато на: Сря Фев 23, 2005 5:04 pm Заглавие: |
|
|
admin- ако може да види дали тея votes са от едно IP да го направи ... и да кажи на кой е тфа IP...franky аеее не ме обвинявай така ....като не си сигурен.....аз не видях 40 човека пък който да го подкрепят и да са писали posts ! _________________ По-добре известен пияница отколкото анонимен алкохолик!
|
Върнете се в началото |
|
 |
franky Фен на Челси

Регистриран на: 27 Апр 2004 Мнения: 3530 Общо думи: 70,660 Местожителство: Stamford Bridge,Fulham Road,London
|
Пуснато на: Сря Фев 23, 2005 5:05 pm Заглавие: |
|
|
хах..добре ве ,стига си палил До някаде се базикнах  _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ShortY Не е лесно !

|
Пуснато на: Сря Фев 23, 2005 5:05 pm Заглавие: |
|
|
franky написа: | хаха че 6 малко ли са ве..?Корупция! |
ми аз не съм гласувал с тях ве .....! тфа че плешето го издуха с анкетата не съм виновен аз ....накарай ....некой админ ако може да види !!!!!!!!!! _________________ По-добре известен пияница отколкото анонимен алкохолик!
|
Върнете се в началото |
|
 |
Spittle Не е лесно !

Регистриран на: 24 Дек 2004 Мнения: 198 Общо думи: 23 Местожителство: kadet ma pokanqt
|
Пуснато на: Сря Фев 23, 2005 5:07 pm Заглавие: |
|
|
справедливоста възтържествува! слави вън  _________________ \"Even if it's easy to be free
who the 0176 are they?
|
Върнете се в началото |
|
 |
CkoT Dangerous Mindz

Регистриран на: 18 Окт 2004 Мнения: 2501 Общо думи: 23,044 Местожителство: on debian
|
Пуснато на: Сря Фев 23, 2005 5:12 pm Заглавие: |
|
|
franky написа: | само мога да кажа спрете да завиждате..и се вгледаите че колкото и да се прави на велик..тои е единствения който право нещо за държавата..оня ден с бомните в онова село..кои ги показа - Той,защото полицията ги марзяло да ги земат..за какво става дума.. |
е т'ва си му е думата....
аз лично не го гледам слави...но той е човека който гледа от лицето на хората....той е на наша страна а вий го псувате...кво ва ибе дали е надут или е наркоман или къвто ще да е той се опитва да помогне с всички сили на тая шибана държава чрез неговото шибано шоу!!!!!!
за тва 0176 off на тези които не го харесват!! _________________ You can never get enough of what you don't need to make you happy. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ShortY Не е лесно !

|
Пуснато на: Сря Фев 23, 2005 5:12 pm Заглавие: |
|
|
haxahxxh да с 1 глас едвам едвам ! _________________ По-добре известен пияница отколкото анонимен алкохолик!
|
Върнете се в началото |
|
 |
GTI Не е лесно !

Регистриран на: 11 Дек 2004 Мнения: 179 Общо думи: 0 Местожителство: Gabrovo
|
Пуснато на: Сря Фев 23, 2005 6:59 pm Заглавие: |
|
|
Това само в България го има - да се псуват успелите хора.Слави е един успял човек и за това не го харесвате, защото е различен и от един беден човечец от село се е превърнал в нарицателно за бг шоу бизнес.Точно за това е вие му завиждате. _________________ "If everything seems under control, you're just not going fast enough." |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Enej Не е лесно !

|
Пуснато на: Сря Фев 23, 2005 8:25 pm Заглавие: Анкета : Слави Трифонов |
|
|
Успял е защото има балъци като вас - дето първо му купувахте фалшивата ракия " Хъшове " После му се кефихте на глупостите и на тъпите песни , а сега го гушите с пари от SMS -си. За мен дори и с пари Цървула си е Цървул , той не може да стане нещо повече. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
pavel_ Не е лесно !

Регистриран на: 25 Май 2004 Мнения: 504 Общо думи: 0 Местожителство: Nqkade tam
|
Пуснато на: Сря Фев 23, 2005 9:13 pm Заглавие: |
|
|
franky написа: | СЛАВИ Е ВЕЛИК ВЕ ЕЙ !!! Който не го харесва да сърба!!! | moje i taka da se kaje ama e presileno |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Spittle Не е лесно !

|
Пуснато на: Сря Фев 23, 2005 10:23 pm Заглавие: Re: Анкета : Слави Трифонов |
|
|
Enej написа: | Успял е защото има балъци като вас - дето първо му купувахте фалшивата ракия " Хъшове " После му се кефихте на глупостите и на тъпите песни , а сега го гушите с пари от SMS -си. За мен дори и с пари Цървула си е Цървул , той не може да стане нещо повече. |
е тва е истината! към туи няма кво да се добави! _________________ \"Even if it's easy to be free
who the 0176 are they?
|
Върнете се в началото |
|
 |
PokePkaTa Не е лесно !

Регистриран на: 02 Дек 2004 Мнения: 1193 Общо думи: 5,323 Местожителство: Somewhere I Belong ...
|
Пуснато на: Чет Фев 24, 2005 1:43 pm Заглавие: Re: Анкета : Слави Трифонов |
|
|
Spittle написа: | Enej написа: | Успял е защото има балъци като вас - дето първо му купувахте фалшивата ракия " Хъшове " После му се кефихте на глупостите и на тъпите песни , а сега го гушите с пари от SMS -си. За мен дори и с пари Цървула си е Цървул , той не може да стане нещо повече. |
е тва е истината! към туи няма кво да се добави! |
Нито съм му купувала Ракията, нито съм пращала смс-и ... предаването го гледам защото е единственото свясно предаване което дават по БГ телевизий ... песните му ... за тях няма смисъл да говоря ... _________________ Никога не се бори със свиня, накрая и двамата ще сте в лайна, но на нея ще й е хубаво...
П.П. - Продължавате да сте смешни... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
MetaMan Не е лесно !

Регистриран на: 20 Мар 2004 Мнения: 1211 Общо думи: 0 Местожителство: MIAMI
|
Пуснато на: Пет Фев 25, 2005 1:47 pm Заглавие: Re: Анкета : Слави Трифонов |
|
|
PokePkaTa написа: |
Нито съм му купувала Ракията, нито съм пращала смс-и ... предаването го гледам защото е единственото свясно предаване което дават по БГ телевизий ... песните му ... за тях няма смисъл да говоря ... |
PokePkaTa явно гледаш малко ТВ щом казваш 4е предаването му е "единственото свясно"
и съм напеълно съгласен с ENEJ
Цитат: | За мен дори и с пари Цървула си е Цървул , той не може да стане нещо повече. |
ТОВА Е!!!!!!! _________________ Интелигентността е: преднамереност, гъвкавост и продуктивен МЪРЗЕЛ!!!!!!!
I'M NOT A SLAVE TO A GOD THAT DOESN'T EXSIST
I'M NOT A SLAVE TO WORLD THAT DOESN'T GIVE A SHIT
LIVERPOOL FC FOREVER
YOU'LL NEVER WALK ALONE |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|