Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
PokePkaTa Не е лесно !

Регистриран на: 02 Дек 2004 Мнения: 1193 Общо думи: 5,323 Местожителство: Somewhere I Belong ...
|
Пуснато на: Чет Фев 17, 2005 10:36 pm Заглавие: |
|
|
на не-толкова любимия админ жена му написа: | PokePkaTa написа: | на не-толкова любимия админ жена му написа: | ох горките те
смръдльовци |
Ти ся като имаш вода ... да не си 100 кила? |
не бе определено не съм 100 кила
просто обичам някой път да се заяждам |
Да ама сега не е най удачния момент ... сутринта си пуснах бойлера за да мога следобед да стоя 1 час в банята ... прибирам се у нас и кво? НЯМА ВОДА!!! _________________ Никога не се бори със свиня, накрая и двамата ще сте в лайна, но на нея ще й е хубаво...
П.П. - Продължавате да сте смешни... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
dudi мечовица

|
Пуснато на: Чет Фев 17, 2005 10:41 pm Заглавие: |
|
|
гадно е ама не трябва да се сърдите на мен _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
_bioHAZArd_ Не е лесно !

Регистриран на: 04 Окт 2004 Мнения: 1373 Общо думи: 31,249 Местожителство: България, Габрово
|
Пуснато на: Чет Фев 17, 2005 10:42 pm Заглавие: |
|
|
как свършваше оназ песновка на Бичето - па съм се усмърдела  _________________ Уважавай Бога ! Обичай Жената ! Пази Родината !
http://www.bgtuner.com/ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
wishbone Не е лесно !

Регистриран на: 01 Юли 2004 Мнения: 435 Общо думи: 0 Местожителство: Nqkade tam
|
Пуснато на: Чет Фев 17, 2005 10:45 pm Заглавие: |
|
|
Или на Хиподил ... "Спрете ни тока, неискаме вода ля ля ля ля " _________________ Ако си стигнал до ръба и мислиш да направиш последната крачка - спри и посмисли дали не прекаляваш!!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
GOD^_^ Не е лесно !

Регистриран на: 09 Юни 2004 Мнения: 1941 Общо думи: 19,447 Местожителство: ...при Падналите ангели...
|
Пуснато на: Чет Фев 17, 2005 11:40 pm Заглавие: |
|
|
бах маа му, ний пък на долния етаж имаме, а на горния нямаме!
Бахти аномалиите! Тез ВиК мноо ми е интересно как гат има наводнения, няма вода!? _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Nikola Не е лесно !

Регистриран на: 22 Окт 2004 Мнения: 869 Общо думи: 3 Местожителство: Габрово
|
Пуснато на: Чет Фев 17, 2005 11:43 pm Заглавие: |
|
|
GOD^_^ написа: | бах маа му, ний пък на долния етаж имаме, а на горния нямаме!
|
ами кефи съ, аз и на двата етажа нямам  _________________ Не е страшно да умреш, страшно е да не живееш !!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DoOm_MaSTeR Не е лесно !

Регистриран на: 04 Яну 2005 Мнения: 483 Общо думи: 0 Местожителство: na pristani6teto na dokovete
|
Пуснато на: Чет Фев 17, 2005 11:45 pm Заглавие: |
|
|
ivo82 написа: | Nikola написа: | GOD^_^ написа: | бах маа му, ний пък на долния етаж имаме, а на горния нямаме!
|
ами кефи съ, аз и на двата етажа нямам  |
а в нас няма и на трите етажа |
в нас има и на двата  _________________ rua |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Nikola Не е лесно !

|
Пуснато на: Чет Фев 17, 2005 11:45 pm Заглавие: |
|
|
DoOm_MaSTeR написа: | ivo82 написа: | Nikola написа: | GOD^_^ написа: | бах маа му, ний пък на долния етаж имаме, а на горния нямаме!
|
ами кефи съ, аз и на двата етажа нямам  |
а в нас няма и на трите етажа |
в нас има и на двата  |
даи да идвам на единия  _________________ Не е страшно да умреш, страшно е да не живееш !!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Педя човек Гост
Общо думи: 0
|
Пуснато на: Чет Фев 17, 2005 11:46 pm Заглавие: |
|
|
няам водя на вилата, в апартамента, и в къщата няма
в ресторанта са пуснали резервите, защото за там съм подисгурил ресторанта да има винаги вода, понеже отдолу има стриптиз бар и мацките ги пръска вода постоянно... сега се сетих, че има само едно шишо ДЕВИН във Ферарито, амо то не е наблизо, че го оставих в гаража, пък взех един FORD 1960 и шишето остана в гаража  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DMX Не е лесно !

Регистриран на: 08 Окт 2003 Мнения: 3800 Общо думи: 9,743 Местожителство: Vegesack
|
Пуснато на: Чет Фев 17, 2005 11:49 pm Заглавие: |
|
|
баси shit-a  _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Nikola Не е лесно !

|
Пуснато на: Чет Фев 17, 2005 11:51 pm Заглавие: |
|
|
DRINKIN_PARK написа: | няам водя на вилата, в апартамента, и в къщата няма
в ресторанта са пуснали резервите, защото за там съм подисгурил ресторанта да има винаги вода, понеже отдолу има стриптиз бар и мацките ги пръска вода постоянно... сега се сетих, че има само едно шишо ДЕВИН във Ферарито, амо то не е наблизо, че го оставих в гаража, пък взех един FORD 1960 и шишето остана в гаража  |
ееееееееееееееее
изпъкна  _________________ Не е страшно да умреш, страшно е да не живееш !!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
_bioHAZArd_ Не е лесно !

Регистриран на: 04 Окт 2004 Мнения: 1373 Общо думи: 31,249 Местожителство: България, Габрово
|
Пуснато на: Чет Фев 17, 2005 11:52 pm Заглавие: |
|
|
чесно казано в плувния комплекс с фитнеса и сауната има вода. В мезоната няма ама неска кучките са в отпуска така че не са бърка. Ще отида в италиаскиа ресторант там винаги има вода. Смеят ли да няма. Ще пия две уискита и ще мина през планински ски курорт в съседство с Узана да нагледам строежа на последните 12 хижи на по 14 етажа с 4 басейна на етаж дали има вода да бъркат разтвор за мазилката. ако не да пратя ВИК по спешно да им закарат че снега няма да стигне !!! После ще мръдна до изкуствения си плаж по поречието на Янтра. Там ако нема вода къде а? Пък на хеликопета съм му капнал антифриз него бурка  _________________ Уважавай Бога ! Обичай Жената ! Пази Родината !
http://www.bgtuner.com/ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DoOm_MaSTeR Не е лесно !

Регистриран на: 04 Яну 2005 Мнения: 483 Общо думи: 0 Местожителство: na pristani6teto na dokovete
|
Пуснато на: Чет Фев 17, 2005 11:52 pm Заглавие: |
|
|
е аз отиам да изпия една чаша ВОДА и лягам _________________ rua |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Nikola Не е лесно !

|
Пуснато на: Чет Фев 17, 2005 11:55 pm Заглавие: |
|
|
DoOm_MaSTeR написа: | е аз отиам да изпия една чаша ВОДА и лягам |
които има ще пий, които няма направо ще ляга  _________________ Не е страшно да умреш, страшно е да не живееш !!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Педя човек Гост
Общо думи: 0
|
Пуснато на: Пет Фев 18, 2005 12:00 am Заглавие: |
|
|
направо лягам.....
във FORD-а няма бензин - не мога да отида да зема водата от Ферарито, пък на _biohazard_ хеликоптер-а нещо не пали.... и той ляга да спи, че го фана яд ... нищо - утре ще наваксаме сутринта на по кафенце с 2-3 литра вода и после ш се къпя като за последно... знам ли кога пак ще имам възможност....
айде.... аз съм малко болен - нуса ми запушен тъй, че няма да усетя миризмата, ама вий земайте по 1-2 щипки и лягайте.... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|