Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
wishbone Не е лесно !

Регистриран на: 01 Юли 2004 Мнения: 435 Общо думи: 0 Местожителство: Nqkade tam
|
Пуснато на: Чет Фев 17, 2005 10:16 pm Заглавие: |
|
|
на не-толкова любимия админ жена му написа: | wishbone написа: | рокерката, тои щом досега не си е казал .. едва ли ще го направи ! Но незнам, за теб може да направи изключение |
той или ТЯ |
Еми ... извинявам се дуди ... ам ... добре де, жена си спор нема. сега само още повече ми се иска да ти доида на гости (баща ти пие ли ракия да му донеса? ) _________________ Ако си стигнал до ръба и мислиш да направиш последната крачка - спри и посмисли дали не прекаляваш!!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DoOm_MaSTeR Не е лесно !

Регистриран на: 04 Яну 2005 Мнения: 483 Общо думи: 0 Местожителство: na pristani6teto na dokovete
|
Пуснато на: Чет Фев 17, 2005 10:18 pm Заглавие: |
|
|
ей ви едно решение на проблема: купувате от близкия магазин поне 5 шишета с минерална вода от 10л и ей го готово  _________________ rua |
|
Върнете се в началото |
|
 |
dudi мечовица

|
Пуснато на: Чет Фев 17, 2005 10:18 pm Заглавие: |
|
|
тая вечер няма да стане,ако утре още няма вода идвайте _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
_bioHAZArd_ Не е лесно !

Регистриран на: 04 Окт 2004 Мнения: 1373 Общо думи: 31,249 Местожителство: България, Габрово
|
Пуснато на: Чет Фев 17, 2005 10:19 pm Заглавие: |
|
|
рибешка костичке такваз има ли место дет да не се натискаш бря само у момите гледаш да одиш. Ши дрънна иднъ шайбъ на Дъниелътъ _________________ Уважавай Бога ! Обичай Жената ! Пази Родината !
http://www.bgtuner.com/ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
wishbone Не е лесно !

|
Пуснато на: Чет Фев 17, 2005 10:21 pm Заглавие: |
|
|
опасен за живота, тя Даниелътъ ми дава акъл ко да пиша, че на мен не ми достига умствен багаж. Аи утре да пиим нес кафе сабахлям _________________ Ако си стигнал до ръба и мислиш да направиш последната крачка - спри и посмисли дали не прекаляваш!!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
_bioHAZArd_ Не е лесно !

Регистриран на: 04 Окт 2004 Мнения: 1373 Общо думи: 31,249 Местожителство: България, Габрово
|
Пуснато на: Чет Фев 17, 2005 10:24 pm Заглавие: |
|
|
към колко часа фе кост пожълтела? и где ша го морим кафето? бай дъ уей ако не пуснат скоро водата ша ма усетиш по миризмата _________________ Уважавай Бога ! Обичай Жената ! Пази Родината !
|
Върнете се в началото |
|
 |
PokePkaTa Не е лесно !

Регистриран на: 02 Дек 2004 Мнения: 1193 Общо думи: 5,323 Местожителство: Somewhere I Belong ...
|
Пуснато на: Чет Фев 17, 2005 10:27 pm Заглавие: |
|
|
_bioHAZArd_ написа: | бай дъ уей ако не пуснат скоро водата ша ма усетиш по миризмата |
Не само тебе ... спокойно  _________________ Никога не се бори със свиня, накрая и двамата ще сте в лайна, но на нея ще й е хубаво...
П.П. - Продължавате да сте смешни... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
wishbone Не е лесно !

|
Пуснато на: Чет Фев 17, 2005 10:28 pm Заглавие: |
|
|
Ми ей тъй към ту 9 в Ника. И са мули да има вода, че не ми се слага противогъза  _________________ Ако си стигнал до ръба и мислиш да направиш последната крачка - спри и посмисли дали не прекаляваш!!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
dudi мечовица

|
Пуснато на: Чет Фев 17, 2005 10:28 pm Заглавие: |
|
|
ох горките те
смръдльовци _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
PokePkaTa Не е лесно !

Регистриран на: 02 Дек 2004 Мнения: 1193 Общо думи: 5,323 Местожителство: Somewhere I Belong ...
|
Пуснато на: Чет Фев 17, 2005 10:30 pm Заглавие: |
|
|
на не-толкова любимия админ жена му написа: | ох горките те
смръдльовци |
Ти ся като имаш вода ... да не си 100 кила? _________________ Никога не се бори със свиня, накрая и двамата ще сте в лайна, но на нея ще й е хубаво...
П.П. - Продължавате да сте смешни... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
_bioHAZArd_ Не е лесно !

|
Пуснато на: Чет Фев 17, 2005 10:30 pm Заглавие: |
|
|
8.30 по-добре ок ?
дудинка дарлинг проблем с миризмите ли имаш? защото сутринта в 5 съм тръгнал от Търново, след това на бач и цял ден мечтата ми е да се окъпя и какво заварвам? Вярвай ми определено не се чуствам комфортно _________________ Уважавай Бога ! Обичай Жената ! Пази Родината !
|
Върнете се в началото |
|
 |
wishbone Не е лесно !

|
Пуснато на: Чет Фев 17, 2005 10:32 pm Заглавие: |
|
|
ми Биолинчице сладинка маминка, разбирам та ма и аз цял ден да работа.... 12 часа ... тичане назад напред .... Даниел'та я гледам вече и са насълзиха очичките _________________ Ако си стигнал до ръба и мислиш да направиш последната крачка - спри и посмисли дали не прекаляваш!!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
dudi мечовица

|
Пуснато на: Чет Фев 17, 2005 10:35 pm Заглавие: |
|
|
[quote="PokePkaTa"][quote="на не-толкова любимия админ жена му"]ох горките те
смръдльовци[/quote]
Ти ся като имаш вода ... да не си 100 кила?[/quote]
не бе определено не съм 100 кила
просто обичам някой път да се заяждам _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Hristo Не е лесно !

Регистриран на: 08 Ное 2003 Мнения: 1104 Общо думи: 5,502 Местожителство: Arkaim
|
Пуснато на: Чет Фев 17, 2005 10:36 pm Заглавие: |
|
|
ае утре и да има вода пак сме у Дудито, за купона еи тъйййй  _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Педя човек Гост
Общо думи: 0
|
Пуснато на: Чет Фев 17, 2005 10:36 pm Заглавие: |
|
|
_bioHAZArd_ написа: | 8.30 по-добре ок ?
дудинка дарлинг проблем с миризмите ли имаш? защото сутринта в 5 съм тръгнал от Търново, след това на бач и цял ден мечтата ми е да се окъпя и какво заварвам? Вярвай ми определено не се чуствам комфортно |
био, земи ме 8 от спирката ? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|