Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
DoOm_MaSTeR Не е лесно !

Регистриран на: 04 Яну 2005 Мнения: 483 Общо думи: 0 Местожителство: na pristani6teto na dokovete
|
Пуснато на: Чет Фев 17, 2005 10:01 pm Заглавие: |
|
|
аз искам да се къпя в бира, може да излаза от банята малко почерпен(ако изобщо изляза)ама кефско ше е  _________________ rua |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Педя човек Гост
Общо думи: 0
|
Пуснато на: Чет Фев 17, 2005 10:02 pm Заглавие: |
|
|
като оня виз за руснаците... дето един руснак фанал златната рибка и... три желания и..... последното ? - тука целия *Хлъц* океан да е *ХЛЪЦ* вооооодкаааааа  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
wishbone Не е лесно !

Регистриран на: 01 Юли 2004 Мнения: 435 Общо думи: 0 Местожителство: Nqkade tam
|
Пуснато на: Чет Фев 17, 2005 10:03 pm Заглавие: |
|
|
Които все още има вода, да дава адрес,тел., ЕГН, гръдна обиколка, ТТ данни.... а тези които нямат, да гласят по 5 лв. (и малко за такси), пълнете чантите с тоалетни принадлежности, и ще си спретнем едно мокро парти  _________________ Ако си стигнал до ръба и мислиш да направиш последната крачка - спри и посмисли дали не прекаляваш!!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
PokePkaTa Не е лесно !

Регистриран на: 02 Дек 2004 Мнения: 1193 Общо думи: 5,323 Местожителство: Somewhere I Belong ...
|
Пуснато на: Чет Фев 17, 2005 10:04 pm Заглавие: |
|
|
wishbone написа: | Които все още има вода, да дава адрес,тел., ЕГН, гръдна обиколка, ТТ данни.... а тези които нямат, да гласят по 5 лв. (и малко за такси), пълнете чантите с тоалетни принадлежности, и ще си спретнем едно мокро парти  |
Айде ... аз съм навита
Ама няма да е лошо някой да донесе и ракийка  _________________ Никога не се бори със свиня, накрая и двамата ще сте в лайна, но на нея ще й е хубаво...
П.П. - Продължавате да сте смешни... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
dudi мечовица

|
Пуснато на: Чет Фев 17, 2005 10:04 pm Заглавие: |
|
|
[quote="ivo82"][quote="на не-толкова любимия админ жена му"][quote="ivo82"][quote="STANIMIR"]Май няма вода в целия град[/quote]
в южно Габрово имат [/quote]
я кажи че нещо не мога да схвана кои квартали спадат към южно габрово?[/quote]
хахаха, как си с географията моето момиче!
Прецени сама, много е просто[/quote]
стига де
точно с това съм се хванала да се занимавам,да гледам на тия карти дето са по центъра къде е север и къде е юг _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Педя човек Гост
Общо думи: 0
|
Пуснато на: Чет Фев 17, 2005 10:05 pm Заглавие: |
|
|
wishbone написа: | Които все още има вода, да дава адрес,тел., ЕГН, гръдна обиколка, ТТ данни.... а тези които нямат, да гласят по 5 лв. (и малко за такси), пълнете чантите с тоалетни принадлежности, и ще си спретнем едно мокро парти  |
hahahaha
аре в планет
или в риск - там трябва да има  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
wishbone Не е лесно !

|
Пуснато на: Чет Фев 17, 2005 10:10 pm Заглавие: |
|
|
Е допреди мако имаше желаещи да споделят баните си с другарчетата си. Явно и те са останали на сухо
Отваряите си прозорците и лягаите "керливи"  _________________ Ако си стигнал до ръба и мислиш да направиш последната крачка - спри и посмисли дали не прекаляваш!!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
dudi мечовица

|
Пуснато на: Чет Фев 17, 2005 10:11 pm Заглавие: |
|
|
аз още имам вода,щом досега не са я спряли не вярвам ся дая спрат _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
PokePkaTa Не е лесно !

Регистриран на: 02 Дек 2004 Мнения: 1193 Общо думи: 5,323 Местожителство: Somewhere I Belong ...
|
Пуснато на: Чет Фев 17, 2005 10:11 pm Заглавие: |
|
|
на не-толкова любимия админ жена му написа: | аз още имам вода,щом досега не са я спряли не вярвам ся дая спрат |
Казваи адрес и телефон ... _________________ Никога не се бори със свиня, накрая и двамата ще сте в лайна, но на нея ще й е хубаво...
|
Върнете се в началото |
|
 |
dudi мечовица

|
Пуснато на: Чет Фев 17, 2005 10:12 pm Заглавие: |
|
|
аз да кажа ама наште си дойдоха и ще викат кви са тез хора _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
wishbone Не е лесно !

|
Пуснато на: Чет Фев 17, 2005 10:13 pm Заглавие: |
|
|
рокерката, тои щом досега не си е казал .. едва ли ще го направи ! Но незнам, за теб може да направи изключение _________________ Ако си стигнал до ръба и мислиш да направиш последната крачка - спри и посмисли дали не прекаляваш!!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
JusT_DiE Не е лесно !

Регистриран на: 12 Май 2004 Мнения: 1382 Общо думи: 0 Местожителство: B Heu3BecTHocT
|
Пуснато на: Чет Фев 17, 2005 10:14 pm Заглавие: |
|
|
на не-толкова любимия админ жена му написа: | аз да кажа ама наште си дойдоха и ще викат кви са тез хора |
имигранти  _________________ Човекът е едно несъвършено изречение с много правописни грешки ... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
PokePkaTa Не е лесно !

|
Пуснато на: Чет Фев 17, 2005 10:15 pm Заглавие: |
|
|
JusT_DiE написа: | на не-толкова любимия админ жена му написа: | аз да кажа ама наште си дойдоха и ще викат кви са тез хора |
имигранти  |
При това незаконни
П.С. - Ти какво си?
Мъж или жена? _________________ Никога не се бори със свиня, накрая и двамата ще сте в лайна, но на нея ще й е хубаво...
|
Върнете се в началото |
|
 |
wishbone Не е лесно !

|
|
|
ще преобладават мръсните, после миризливите и на накрая тези които са дошли пеша  _________________ Ако си стигнал до ръба и мислиш да направиш последната крачка - спри и посмисли дали не прекаляваш!!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
dudi мечовица

|
|
|
[quote="wishbone"]рокерката, тои щом досега не си е казал .. едва ли ще го направи ! Но незнам, за теб може да направи изключение[/quote]
той или ТЯ
верен отговор-тя _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|