Предишната тема :: Следващата тема |
Ще влезе ли Янтра в Б група |
Да |
|
73% |
[ 30 ] |
Не |
|
26% |
[ 11 ] |
|
Общо гласове : 41 |
|
Автор |
Съобщение |
anilaG Не е лесно !

Регистриран на: 25 Яну 2004 Мнения: 1729 Общо думи: 0 Местожителство: България|Габрово|близо до Badmadboy, Shefa, DaViDiaN, Davin4i, Lohnes, Stephen King, Perhi и Idola
|
Пуснато на: Съб Яну 22, 2005 11:57 am Заглавие: |
|
|
dano vleze bre _________________

"аз съм българче обичам..." |
|
Върнете се в началото |
|
 |
shyne Не е лесно !

Регистриран на: 05 Сеп 2004 Мнения: 1150 Общо думи: 2,388 Местожителство: Габрово
|
Пуснато на: Съб Яну 22, 2005 1:59 pm Заглавие: |
|
|
plamen_bgfan написа: | да не си малко луд
тая година е апсурт да се влезе в б група
просто никакъв шанс
има такива мачове за окито ще се молят просто за по малко голове
просто има голям загожор от 'западните' отбори срещу янтра
абсолютно всеки се хвърля на максимум срещу нас пък и копуват мачовете си редовно |
ei smotlio ti gledal li si edin mach na qntra ve
tva tuka e futbol
ne e piene na mlekce _________________ Ювентус Торино
ПФК"СЛАВИЯ" (СОФИЯ) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
shyne Не е лесно !

Регистриран на: 05 Сеп 2004 Мнения: 1150 Общо думи: 2,388 Местожителство: Габрово
|
Пуснато на: Съб Яну 22, 2005 2:00 pm Заглавие: |
|
|
estestveno che vlizame
s nqkolko popalneniq i v b grupa she se predstavim dobre
az sam golqm optimist za badeshteto na tozi otbor
parvoto i nai vajno qntra ima junoshi s potencial ne samo za masa ami i za futbol _________________ Ювентус Торино
ПФК"СЛАВИЯ" (СОФИЯ) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
George Не е лесно !

|
Пуснато на: Чет Яну 27, 2005 4:22 pm Заглавие: |
|
|
ako si mislite 4e v Qntra ima nadejda mnogo se lajete hora!!!otbora e tolkova zle 4e ne moje da stava i duma za vremeto kogato Petko Petkov igra tam!!!i ako ne znaete da vi usvedomq 4e sega toi trenira vratarite i po ne e dovolen ot igra4ite vaob6te!!! tova ne e moe mnenie a negovo i kakto znaem toi profesionalist!!tai 4e az vi kazvam 4e dogato toi ne se vpe4atli(a tova sas sigurnost namq da stane) ot tqh ne moje da stava i duma za B grupa!!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
shyne Не е лесно !

|
Пуснато на: Пет Яну 28, 2005 8:25 pm Заглавие: |
|
|
nai malko ma ebe pak toz kvo e kazal
toi kvo kat igra v amatiorite v germaniq i veche e velik
ne ma ebe qntra sha vlezqt kot shte da stava _________________ Ювентус Торино
ПФК"СЛАВИЯ" (СОФИЯ) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
George Не е лесно !

|
Пуснато на: Съб Яну 29, 2005 3:19 pm Заглавие: |
|
|
da kvo kat igra v A grupa na germaniq ,stana 6ampion s CSKA i be6e nai dobar vratar na bulgariq sa6tata godina.....mi da toi ni6to ne razbira oba4e ti si velik i kvoto kaje6 tui stava...i kvo si misli6 4e ako vlqzat v b grupa ne6to 6e stane li.... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
smith Не е лесно !

Регистриран на: 31 Дек 2004 Мнения: 234 Общо думи: 6,387 Местожителство: гр.Габрово
|
Пуснато на: Съб Яну 29, 2005 4:11 pm Заглавие: ЯСТРУС |
|
|
нека влезят,но отборите дето влизат или печелят промоция за А или за В група.новаците трудно се задържат в Б група според мен  _________________ Янтра,Янтра,Янтра-Наздраве! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
anilaG Не е лесно !

Регистриран на: 25 Яну 2004 Мнения: 1729 Общо думи: 0 Местожителство: България|Габрово|близо до Badmadboy, Shefa, DaViDiaN, Davin4i, Lohnes, Stephen King, Perhi и Idola
|
Пуснато на: Съб Яну 29, 2005 4:24 pm Заглавие: |
|
|
всичко е до финанси ако искат лесно могат да ги отстранят, тряа някой яко да лиже задници за да се задържат или да продължат в А група (или просто тряа да ида да им покажа как се играе  _________________

"аз съм българче обичам..." |
|
Върнете се в началото |
|
 |
shyne Не е лесно !

|
Пуснато на: Съб Яну 29, 2005 4:54 pm Заглавие: |
|
|
George написа: | da kvo kat igra v A grupa na germaniq ,stana 6ampion s CSKA i be6e nai dobar vratar na bulgariq sa6tata godina.....mi da toi ni6to ne razbira oba4e ti si velik i kvoto kaje6 tui stava...i kvo si misli6 4e ako vlqzat v b grupa ne6to 6e stane li.... |
da velik sam kvo
a
po velik sam ot tebe _________________ Ювентус Торино
ПФК"СЛАВИЯ" (СОФИЯ) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
George Не е лесно !

|
Пуснато на: Нед Яну 30, 2005 8:46 pm Заглавие: |
|
|
LELE
i na kvo si po velik ot mene....sport ili igra....6toto az si mislq 4e samo na prikaski....[/list][/u][/b][/i] |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|