Предишната тема :: Следващата тема |
Бихте ли употребили наркотици? |
Да, за да опитам |
|
20% |
[ 16 ] |
Ами аз редовно се омайвам с трева ама не мисля за по-сериозни |
|
15% |
[ 12 ] |
Не, никога аз съм добро и възпитано дете |
|
45% |
[ 36 ] |
Зависи как ще ме прекара живота |
|
18% |
[ 15 ] |
|
Общо гласове : 79 |
|
Автор |
Съобщение |
ShortY Не е лесно !

Регистриран на: 30 Сеп 2003 Мнения: 5275 Общо думи: 39,616 Местожителство: St.Louis
|
Пуснато на: Чет Дек 16, 2004 5:29 pm Заглавие: |
|
|
PokePkaTa написа: | HAHAHAHA ti nikoga nqma da razberesh horata kato men... |
napi6i edna kniga ..... ! da mogat "maminite sin4eta" kato mene da razberat .....xorata "kato teb " super razli4nite i t.n. _________________ По-добре известен пияница отколкото анонимен алкохолик!
На сиромах човек и половин пу*ка му стига.
Hanging from the Arch Bitch!!!!! haha |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ShortY Не е лесно !

Регистриран на: 30 Сеп 2003 Мнения: 5275 Общо думи: 39,616 Местожителство: St.Louis
|
Пуснато на: Чет Дек 16, 2004 5:32 pm Заглавие: |
|
|
PokePkaTa написа: | HAHAHAHA ti nikoga nqma da razberesh horata kato men... |
P.S.
Ебати изчерпателния отговор ! _________________ По-добре известен пияница отколкото анонимен алкохолик!
|
Върнете се в началото |
|
 |
PokePkaTa Не е лесно !

Регистриран на: 02 Дек 2004 Мнения: 1193 Общо думи: 5,323 Местожителство: Somewhere I Belong ...
|
Пуснато на: Чет Дек 16, 2004 5:35 pm Заглавие: |
|
|
Без КоментаР!
Темата не е за хора с плоско мислене...
Може да не съм спала цяла седмица по пеиките, но ми се е случвало да няма какво да ям и да нямам желание да се прибирам у нас, защото не знам дали ще ми е по-добре да спя на някоя пеика или да слушам маика ми как ми вика, че съм била боклук щото не съм се обличала като другите...
А ти като станеш поне на 16-17 тогава ми се обади да поговорим на "НЕЛАПЕШКИ" акъл.... _________________ Никога не се бори със свиня, накрая и двамата ще сте в лайна, но на нея ще й е хубаво...
П.П. - Продължавате да сте смешни... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ShortY Не е лесно !

|
Пуснато на: Чет Дек 16, 2004 5:41 pm Заглавие: |
|
|
:}
mi az sam na 16 ;p tfa 4e ne se pravq na nqkaf sme6nik tam .... tip USA TEENAger ne zna4i 4e sam na 13 .... !!! MI to i az nqma nqkoi put ko da qm ako ne ida kvo da si kupq ot magazina ...!!! A ve 6tom ima6 PC u vas symnqvam se 4e nqma kvo da qdete .... !!! ....Moite roditeli da ne misli6 4e sa perfektni .... ???
КАКООООООоооооооо ! Ти сигурно ще си на 35 _________________ По-добре известен пияница отколкото анонимен алкохолик!
|
Върнете се в началото |
|
 |
ShortY Не е лесно !

|
Пуснато на: Чет Дек 16, 2004 5:43 pm Заглавие: |
|
|
PokePkaTa написа: | на "НЕЛАПЕШКИ" акъл.... |
4e ti .... si daje pod lape6ki akyl ve ! :} xaxaaxa .... tyi kat ti slu6am izkazvaniqta ... _________________ По-добре известен пияница отколкото анонимен алкохолик!
|
Върнете се в началото |
|
 |
PokePkaTa Не е лесно !

Регистриран на: 02 Дек 2004 Мнения: 1193 Общо думи: 5,323 Местожителство: Somewhere I Belong ...
|
Пуснато на: Чет Дек 16, 2004 5:44 pm Заглавие: |
|
|
Ama ti mai naistina si mnogo smotan,a?
I koi ti e kazal che vinagi sum imala PC u nas?
A koi puk ti e kazal che sam na 35?
A predi da obijdash se vij kakvo si si napisal za
Професия: Да еба Майка ти и Сестра ти
Интереси: Да Мразя и Да Обичам По Много !
i posle mi kaji che ne si nqkuv tup pozior deto se pravi na GOLQMATA RABOTA! _________________ Никога не се бори със свиня, накрая и двамата ще сте в лайна, но на нея ще й е хубаво...
|
Върнете се в началото |
|
 |
ShortY Не е лесно !

|
Пуснато на: Чет Дек 16, 2004 5:48 pm Заглавие: |
|
|
Poziorr YEEEEEEee .... ( naprao sam Hater ve ... R&B records ) ... pozior sam (izrusen sam ,naki4en sam s lanci , s izdryzani dynki i s obica )
!!! xaxa 4e to ako po tfa se opredelq 4oveka ...opazi boje .... !!! Mi ne sym az s 4oveka s problema 4e nqmam priqteli ...taka 4e qvno ti si smotana ..!!! Pri4inata poradi koqto se zaqjdam 6toto mi e pisnalo ot takiva lainarski izkazvaniq ot sorta na : Az pu6a treva i sum super tuz (tfa ne se otnasq za tebe ...ti nali ne pu6i6 ..no v kraina smetka gi podkrepq6 koeto e sy6toto ) i drygiq tip .... nqkfi deto samo se oplakvat ..... za 6tqlo i ne 6tqlo i imali super mnogo problemi ..... !!! Moga samo da ti kaja 4e vinagi ima po lo6o .... !! _________________ По-добре известен пияница отколкото анонимен алкохолик!
|
Върнете се в началото |
|
 |
ShortY Не е лесно !

|
Пуснато на: Чет Дек 16, 2004 5:52 pm Заглавие: |
|
|
PokePkaTa написа: | Ama ti mai naistina si mnogo smotan,a?
1---I koi ti e kazal che vinagi sum imala PC u nas?
2---A koi puk ti e kazal che sam na 35?
3---A predi da obijdash se vij kakvo si si napisal za
Професия: Да еба Майка ти и Сестра ти
Интереси: Да Мразя и Да Обичам По Много !
i posle mi kaji che ne si nqkuv tup pozior deto se pravi na GOLQMATA RABOTA! |
1- mi fakta 4e saga ima6 pc u vas e dostaty4en .... ! taka 4e symnqvam se 4e imate komputer ama nqmate kvo da qdete!!! Mi az imam pc ot 2 godini .... !
2. Dqdo Koleda mi kaza !!! Mi ne ve predpolagam .... pravq si izvodi na kolko si godini ot super zrelite ti umozaklu4eniq i razsyjdeniq (nali sam kele6 ... tolkvoa mi akyla kvo da prai6 brat4e)
3-. I kvo ... proveri sled malko kvo 6a napi6a ! _________________ По-добре известен пияница отколкото анонимен алкохолик!
|
Върнете се в началото |
|
 |
PokePkaTa Не е лесно !

|
Пуснато на: Чет Дек 16, 2004 6:03 pm Заглавие: |
|
|
Naish li kolko mi dreme sled malko kvo shte napishesh... i ne sam kazala che nqmam priqteli, a che NQMAH!!!
Namerih gi i sprqh trevata i sq mi e got che sam bila na dunoto a sega ne sum,che sum bila bokluk a sega ne sum,che sam nqmala kinti a sega si gi izkarvam sama(donqkade) ...
Shte ti kaja edin citat ot lubimiq mi pisatel ama ti edva li prez jivota si si chel neshto razlichno ot poredniq broi na PlayBoy!
"На този свят няма нито щастие,нито нещастие.Има само сравняване между едното състояние и другото...Нищо повече!!!Само този,който е изпитал безгранична злочестина може да изпита безгранично шастие...ЧОВЕК ТРЯБВА ДА Е ПОЖЕЛАЛ ДА УМРЕ, ЗА ДА РАЗБЕРЕ КОЛКО Е ЦЕНЕН ЖИВОТА"
Pomisli po vuprosa...ako mojesh... _________________ Никога не се бори със свиня, накрая и двамата ще сте в лайна, но на нея ще й е хубаво...
|
Върнете се в началото |
|
 |
ShortY Не е лесно !

|
Пуснато на: Чет Дек 16, 2004 6:12 pm Заглавие: |
|
|
PokePkaTa написа: | Naish li kolko mi dreme sled malko kvo shte napishesh... i ne sam kazala che nqmam priqteli, a che NQMAH!!!
Namerih gi i sprqh trevata i sq mi e got che sam bila na dunoto a sega ne sum,che sum bila bokluk a sega ne sum,che sam nqmala kinti a sega si gi izkarvam sama(donqkade) ...
Shte ti kaja edin citat ot lubimiq mi pisatel ama ti edva li prez jivota si si chel neshto razlichno ot poredniq broi na PlayBoy!
"На този свят няма нито щастие,нито нещастие.Има само сравняване между едното състояние и другото...Нищо повече!!!Само този,който е изпитал безгранична злочестина може да изпита безгранично шастие...ЧОВЕК ТРЯБВА ДА Е ПОЖЕЛАЛ ДА УМРЕ, ЗА ДА РАЗБЕРЕ КОЛКО Е ЦЕНЕН ЖИВОТА"
Pomisli po vuprosa...ako mojesh... |
Nqma da mislq po vyprosa po prostata pri4ina 4e nikoga nqma da mi se naloji !!! Na4i vse pak si pu6ila treva .... vypreki 4e e bilo v minaloto ..!! Brao 4e ve4e ne pu6e6 ....i 4e si si namerila priqtelite .... !!! Mi citatata go pro4etox v na4aloto nqmam namerenie da slu6am takiva kli6ari prostotiii predpo4itam teq izvodi za jivota i za vsi4ko drugo koeto me obkrajava az da si gi pravq sam vmesto da gi vadq ot nqkfi leksikoni !!! MMdaa prava si knigi ne 4eta .... ( za koeto mnogo syjalqvam no kvo da se pravi) !! Za izkarvaneto na kinti ne znam kvo da komentiram po prostata pri4ina 4e ne obosnovava6 ni6to .... ami samo pi6e6 nqkfi otkyslq4ni ne6ta ....!!! I az sam ba4kal ... no re6ix 4e e po dorbe da y4a vmesto da mi opadat zybite na benzinostanciqta ... !!
I ot vsi4koto koeto napisax misylta mi be6e 4e.... problemite (vky6ti ,priqteli i t.n. ) i gyzariqta i (kakvito i da e pre4ini) ne sa opravdanie za posqgane kym narkoticite .... ! Tfa e koeto iskax da kaja .... !
Ne si misli 4e si super umna i na4etena kato si pro4ela Vlastelina na prystenite ! Molq ti se _________________ По-добре известен пияница отколкото анонимен алкохолик!
|
Върнете се в началото |
|
 |
PokePkaTa Не е лесно !

|
Пуснато на: Чет Дек 16, 2004 6:18 pm Заглавие: |
|
|
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
ti naistina me razsmq...chestno...i az ucha...i na uroci po biologiq i po himiq hodq...i kinti si izkarvam, kato bachkam subota i nedelq...
I citata OPREDELENO ne e ot Vlastelina na Prustenite.... az bozi ne cheta...
Govorq ti za stoinostni avtori kato Aleksandar Diuma i Djek London (sorry ne znam kak se pishat na latinica) vzemi procheti nqkoq kniga ... nqma da sajalqvash....
Procheti i citata...ne e ot nqkoi leksikon, a ot nai-smislenata kniga koqto sam chela prez jivota si.... _________________ Никога не се бори със свиня, накрая и двамата ще сте в лайна, но на нея ще й е хубаво...
|
Върнете се в началото |
|
 |
ShortY Не е лесно !

|
Пуснато на: Чет Дек 16, 2004 6:27 pm Заглавие: |
|
|
PokePkaTa написа: | HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
ti naistina me razsmq...chestno...i az ucha...i na uroci po biologiq i po himiq hodq...i kinti si izkarvam, kato bachkam subota i nedelq...
I citata OPREDELENO ne e ot Vlastelina na Prustenite.... az bozi ne cheta...
Govorq ti za stoinostni avtori kato Aleksandar Diuma i Djek London (sorry ne znam kak se pishat na latinica) vzemi procheti nqkoq kniga ... nqma da sajalqvash....
Procheti i citata...ne e ot nqkoi leksikon, a ot nai-smislenata kniga koqto sam chela prez jivota si.... |
mmm dobre ybedi me pro4etox ....go !!! ima i nqkfa istina v nego ... !! Az samo 4eta playboy az ne y4a ..... samo sedq i izprostqvam ... ! Are kat zema TOEFL taq godina ..6te go skaniram specialno za tebe i 6a go post-na v foruma ako znae6 vaob6te kvo e TOEFL .... mi nqmam osobeno jelanie da 4eta knigi .... !! NE znam 6to ama sa mi mnogo protivni .....!! mnogo mi natqkvaxa kato malyk da 4eta i me otvratixa ...!! te teq sybota i nedelq .... za djobni mai samo 6a stigat taka 4e ne si nezavisima pari4no ....Kat si izkarala 100lv i ve4e si4ki sa kele6i pak ti moje6 da se opravq6 sama i super samatoqtelna ...brao brao !!! Az dostaty4no pomagam na na6te taka 4e ve4e ne si igraq ....da miq stykla ili da pi6a nqkfi 6ibani preporuki ili nqkfi drugi shitz na pc (ot sorta na da puskam na polovinta kvartal aplications za green card i da si gubq vremeto ZA KIRLIVITE 2 ili 3 lv ...det ako vmesto tfa sedna da y4a teq 2lv 6a stanat na 2000lv ) ! _________________ По-добре известен пияница отколкото анонимен алкохолик!
|
Върнете се в началото |
|
 |
PokePkaTa Не е лесно !

|
Пуснато на: Чет Дек 16, 2004 6:32 pm Заглавие: |
|
|
HAH
ami ne ne znam kvo e toefel..
ne sam daje chuvala...
kvo e tova?
Marka pujeni kartofki li?
Aaaa setih se be tova bqha nqkvi tvurdi NARKOTICI nali?
HaHaHaHa _________________ Никога не се бори със свиня, накрая и двамата ще сте в лайна, но на нея ще й е хубаво...
|
Върнете се в началото |
|
 |
ShortY Не е лесно !

|
Пуснато на: Чет Дек 16, 2004 6:36 pm Заглавие: |
|
|
ne tfa e izpit po angliiski ! za USA , Angliq ...koito 4yjdestraniite stydenti trqbva da dyrjat ....!!! Pak moje i takiva narkotici ve4e da ima ...ti si narkomankata ti 6a kai6 _________________ По-добре известен пияница отколкото анонимен алкохолик!
|
Върнете се в началото |
|
 |
PokePkaTa Не е лесно !

|
Пуснато на: Чет Дек 16, 2004 6:37 pm Заглавие: |
|
|
Are stiga be?
Seriozno li?Izpit?...
Ne ti vqrvam...tova sa purjeni kartofki...az daje sam gi qla... _________________ Никога не се бори със свиня, накрая и двамата ще сте в лайна, но на нея ще й е хубаво...
|
Върнете се в началото |
|
 |
|