Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
seemore Не е лесно !

Регистриран на: 23 Фев 2004 Мнения: 886 Общо думи: 42,578 Местожителство: Gabrovo
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
eGo BrAiN Начинаещ

Регистриран на: 01 Дек 2008 Мнения: 18 Общо думи: 370 Местожителство: Gabrovo
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
seemore Не е лесно !

Регистриран на: 23 Фев 2004 Мнения: 886 Общо думи: 42,578 Местожителство: Gabrovo
|
Пуснато на: Чет Мар 13, 2014 5:20 pm Заглавие: |
|
|
Не е точно такъв - телефоните в тези онлайн магазини за брандирани към чуждестранни оператори. Тук ги модифицират софтуерно за да могат да работят в България. Купувал съм си такъв и знам - моя лично беше от Италиански оператор TIM. Беше с българско меню, но когато се появи софтуерен ъпдейт и се инсталира минах на италиански. Всеки, който е нагласил да дава толкова пари за телефон, може да си прецени дали да вземе нещо от български оператор с Гаранция и всичко в не разпечатана кутия или да рискува с разкодиран и софтуерно моднат модел, който идва от незнайно къде за 453.00 лв (модела е бял както съм написал) + 7 лв за доставка.
Забравих да спомена и друго - не е кодиран към Mtel - работи с всички оператори. _________________ Гражданска отговорност
http://pcshop.bg/?rfrl=6
2% отстъпка от първата поръчка с промокод RFRL-6 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
seemore Не е лесно !

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
seemore Не е лесно !

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
|