| Предишната тема :: Следващата тема   | 

| Автор | 
		Съобщение | 

krass72 Вчера си купих компютър

| 

Пуснато на: Пон Ное 04, 2013 10:30 pm    Заглавие: относно цифрова телевизия | 
				     | 

| 

| Здравейте , интересува ме кои приемници мога да ползвам за цифровите канали , ако взема MPEG-2 ще вървят ли без HD-тата  или трябва да са само MPEG-4 . По принцип ми трябва за по стар телевизор със скарт  нямам  HDMI | 

| 

| Върнете се в началото | 
		 | 

| 

Tomasz Не е лесно !

Регистриран на: 07 Апр 2007 Мнения: 209 Общо думи: 12,053 Местожителство: Габрово
  | 

Пуснато на: Вто Ное 05, 2013 7:17 am    Заглавие: Re: относно цифрова телевизия | 
				     | 

| 

| krass72 написа: | 	 		  | Здравейте , интересува ме кои приемници мога да ползвам за цифровите канали , ако взема MPEG-2 ще вървят ли без HD-тата  или трябва да са само MPEG-4 . По принцип ми трябва за по стар телевизор със скарт  нямам  HDMI | 	  

Ако става дума за ефирната цифрова телевизия с mpeg-2 декодер ще чуваш само звук, но картина няма да видиш.

По магазините има DVB-T mpeg 4 и DVB-T mpeg 4 HD декодери, първите хващат SD каналите, а вторите хващат SD и HD канали. В момента само бнт1 е HD. Разликата в цената е малка ... | 

| 

| 

| 

krass72 Вчера си купих компютър

| 

Пуснато на: Вто Ное 05, 2013 7:10 pm    Заглавие:  | 
				     | 

| 

| мерси , и аз се съмнявах | 

|