forum.globcom.net Форуми forum.globcom.net
ФОРУМ

AlbumAlbum Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи  AlbumAlbum   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Търся да закупя 3D телевизор.

Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    forum.globcom.net Форуми -> Купувам - Продавам
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
bobini
Не е лесно !
Не е лесно !

Общо думи: 6,817

МнениеПуснато на: Сря Яну 30, 2013 11:06 am    Заглавие: Търся да закупя 3D телевизор. Отговорете с цитат

Търся да закупя 40" 3D LED телевизор, евентуално може и някой 37". Държа да е модел 2012г. и да има гаранция. Също да е пълен комплект както е купен от магазина.Би бил хубаво да има три денa moneyback. Приемам всякакви предложения, но най съм заинтересуван от Samsung 6-та и 7-ма серия .Цената ще е по договаряне, както ще е в зависимост от конкретния модел и остатъчната гаранция. Моля без предложения от сорта: имам еди какъв си телевизор, колко даваш за него. Очаквам конкретни оферти. Еми това е за сега. Очаквам вашите предложения. В предвид че скоро ще излизат нови модели,някой ако иска да се отърве от телевизора си за да може да си купи нов модел, сега е момента.

Очаквам вашите предложения на лично съобщение или на mail: citroendealer@gmail.com, от Габрово съм, съответно си поемам куриера, за близки градове до Габрово от 50 до 100 км. мога да дойда на място.

Моля не ми предлагайте различни размери от посочените в обявата.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
[ IP : Logged ]
seemore
Не е лесно !
Не е лесно !

Общо думи: 42,578
Местожителство: Gabrovo

МнениеПуснато на: Сря Яну 30, 2013 1:12 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Точно вчера цял ден търсих и се оглеждах за подобно нещо(само че 42") и стигнах до извода, че ще е нов от магазина, а не на старо.
http://www.technomarket.bg/products/09122413/lg-42lm640s
иначе успех с намирането. Wink

http://pcshop.bg/?rfrl=6
2% отстъпка от първата поръчка с промокод RFRL-6
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
bobini
Не е лесно !
Не е лесно !

МнениеПуснато на: Сря Яну 30, 2013 1:31 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Новото си е ново. Ама 42" ми идват множко. Аз гледам от 1,80 см. И някоя 40" ще е,даже съм я набелязал. Ама ще изчакам малко, че знае ли човек.
Върнете се в началото
bobini
Не е лесно !
Не е лесно !

МнениеПуснато на: Нед Фев 03, 2013 8:07 am    Заглавие: Отговорете с цитат

За заключване, за триене..
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    forum.globcom.net Форуми -> Купувам - Продавам Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети