|
forum.globcom.net ФОРУМ
|
Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
bobini Не е лесно !

|
Пуснато на: Сря Яну 30, 2013 11:06 am Заглавие: Търся да закупя 3D телевизор. |
|
|
Търся да закупя 40" 3D LED телевизор, евентуално може и някой 37". Държа да е модел 2012г. и да има гаранция. Също да е пълен комплект както е купен от магазина.Би бил хубаво да има три денa moneyback. Приемам всякакви предложения, но най съм заинтересуван от Samsung 6-та и 7-ма серия .Цената ще е по договаряне, както ще е в зависимост от конкретния модел и остатъчната гаранция. Моля без предложения от сорта: имам еди какъв си телевизор, колко даваш за него. Очаквам конкретни оферти. Еми това е за сега. Очаквам вашите предложения. В предвид че скоро ще излизат нови модели,някой ако иска да се отърве от телевизора си за да може да си купи нов модел, сега е момента.
Очаквам вашите предложения на лично съобщение или на mail: citroendealer@gmail.com, от Габрово съм, съответно си поемам куриера, за близки градове до Габрово от 50 до 100 км. мога да дойда на място.
Моля не ми предлагайте различни размери от посочените в обявата. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
seemore Не е лесно !

Регистриран на: 23 Фев 2004 Мнения: 886 Общо думи: 42,578 Местожителство: Gabrovo
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
bobini Не е лесно !

|
Пуснато на: Сря Яну 30, 2013 1:31 pm Заглавие: |
|
|
Новото си е ново. Ама 42" ми идват множко. Аз гледам от 1,80 см. И някоя 40" ще е,даже съм я набелязал. Ама ще изчакам малко, че знае ли човек. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bobini Не е лесно !

|
Пуснато на: Нед Фев 03, 2013 8:07 am Заглавие: |
|
|
За заключване, за триене.. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|