|
forum.globcom.net ФОРУМ
|
Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
seemore Не е лесно !

Регистриран на: 23 Фев 2004 Мнения: 886 Общо думи: 42,578 Местожителство: Gabrovo
|
Пуснато на: Вто Сеп 24, 2013 10:02 am Заглавие: фирма СТЕМО търси Технически сътрудник |
|
|
Описание и Изисквания:
Отговорности: Изготвяне и обработка на документи, комуникация с партньори и клиенти.
Изисквания: писмен и говорим английски език, свободна работа с компютър, акуратност, умения за работа с екип.
Очаквайте динамична и предизвикателна работа в една от най-големите компютърни компании, системен интегратор No 1 в България, с отлична вътрешна организация, приятна работна атмосфера, подходящо заплащане в зависимост от резултатите, пакет допълнителни социални придобивки, регулярни фирмени обучения, възможности за развитие и лична изява.
Месторабота: Габрово / България
Начини за кандидатстване
Необходими документи: Автобиография, мотивационно писмо и актуална снимка.
Документите се приемат на място в офисите на фирмата или на e-mail: jobs@stemo.bg.
Въпроси на ЛС. _________________ Гражданска отговорност
http://pcshop.bg/?rfrl=6
2% отстъпка от първата поръчка с промокод RFRL-6 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
OpTiOn Не е лесно !

|
Пуснато на: Вто Сеп 24, 2013 4:50 pm Заглавие: Re: фирма СТЕМО търси Технически сътрудник |
|
|
seemore написа: | подходящо заплащане в зависимост от резултатите,
|  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mQuuu Mitsubishi

Регистриран на: 31 Юли 2006 Мнения: 416 Общо думи: 28,582 Местожителство: GBBG
|
Пуснато на: Сря Сеп 25, 2013 1:10 pm Заглавие: |
|
|
2 бона не е лоша заплата ко се мръщите  _________________ AMD FX-6200 3.8GHz,6MB/8MB, MB-ASROCK 990FX EXTREME3/AM3+, 2x4GB DDR3 1600 KINGSTON HYPERX, Xilence Modular 1000W R3 ATX 2.3, ATI Radeon Sapphire VAPOR-X R9 280X 3GB GDDR5 OC (UEFI), SSD ADATA SX900 128GB, HITACHI 1TB 7K1000.D 7200rpm 32MB SATA III + 2x320GB SATA2 Seagate |
|
Върнете се в началото |
|
 |
skyler Примерен комсомолец

|
Пуснато на: Сря Сеп 25, 2013 4:42 pm Заглавие: |
|
|
mQuuu написа: | 2 бона не е лоша заплата ко се мръщите  |
щом тука почнаха да си пускат обявите за работа ....  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
seemore Не е лесно !

Регистриран на: 23 Фев 2004 Мнения: 886 Общо думи: 42,578 Местожителство: Gabrovo
|
Пуснато на: Сря Сеп 25, 2013 8:25 pm Заглавие: |
|
|
skyler написа: | mQuuu написа: | 2 бона не е лоша заплата ко се мръщите  |
щом тука почнаха да си пускат обявите за работа ....  |
Не знам защо мислиш, че този форум не се посещава от достатъчно квалифицирани и опитни хора. Аз съм с друго мнение за аудиторията и съм преценил, че може човек точно от тук да бъде подходящ. Със сигурност средното ниво тук е по-високо от това на посетителите на jobs.bg примерно ... особено що се отнася до работа в компютърния бранш.
Та затова съм си позволил да пусна обявата тук. Това не е фирмена политика или нещо подобно. Нито тук е единственото място където върви обявата. Кандидати също не липсват - бъдете спокойни.
Ако има заинтересовани да ми пишат на ЛС. С някой хора тука все пак се познаваме и мога да кажа по една добра дума пред ръководството. _________________ Гражданска отговорност
http://pcshop.bg/?rfrl=6
2% отстъпка от първата поръчка с промокод RFRL-6 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|