| 
				forum.globcom.net ФОРУМ   
				 | 

| Предишната тема :: Следващата тема   | 

| Автор | 
		Съобщение | 

pu6tinak Вчера си купих компютър

| 

Пуснато на: Пон Май 23, 2022 12:40 pm    Заглавие: Коя е най добрата диагностика за коли? | 
				     | 

| 

Здравейте,

Карам WV Golf 4 и едно BMW 5-ца.

Последните 2 години имам постоянно проблеми с тях, под проблеми имам впредвид, че през определен период от време ми светва някоя лампа на таблото и все се налага да търся професионален сервиз за диагностика за да разбера какъв е проблема и честно казано ми писна да наливам пари за такива сервизи и съм решил да инвестирам в една апаратура и сам да си правя диагностиката, та въпроса ми е може ли да препоръчате добра марка диагностика и коя според вас е добра?

Благодаря! | 

| 

| Върнете се в началото | 
		 | 

| 

IvailoPetrov Вчера си купих компютър

| 

Пуснато на: Пон Май 23, 2022 4:54 pm    Заглавие: Re: Коя е най добрата диагностика за коли? | 
				     | 

| 

| pu6tinak написа: | 	 		  Здравейте,

Карам WV Golf 4 и едно BMW 5-ца.

Последните 2 години имам постоянно проблеми с тях, под проблеми имам впредвид, че през определен период от време ми светва някоя лампа на таблото и все се налага да търся професионален сервиз за диагностика за да разбера какъв е проблема и честно казано ми писна да наливам пари за такива сервизи и съм решил да инвестирам в една апаратура и сам да си правя диагностиката, та въпроса ми е може ли да препоръчате добра марка диагностика и коя според вас е добра?

Благодаря! | 	  

Препоръката ми е за Delphi, известна марка в диагностиката на автомобилите. Разбира се, варират много модели, трябва да сравните спрямо вашите модели, но препоръчвам нещо, което, ще може да ползвате и в бъдеще. (повече опции за кабели -> за по-нови модели) _________________ Новини за Айфон, Apple телефони, Apple iPhone втора ръка.
  Последната промяна е направена от IvailoPetrov на Чет Юни 16, 2022 3:21 pm; мнението е било променяно общо 1 път | 

| 

| 

| 

| 

Пуснато на: Вто Май 24, 2022 11:51 am    Заглавие:  | 
				     | 

| 

Блгадоаря за обратния отговор, в интерес на истината и аз мислех за Делфи, че е по нискобюджетно решение и има повече функции.

Като цяло имам колебания за тези модели:

Делфи

Thinktool Reader 7

Launch x431

Ползвал ли си някоя от тях? | 

| 

| 

| 

IvailoPetrov Вчера си купих компютър

| 

Пуснато на: Чет Май 26, 2022 4:22 pm    Заглавие:  | 
				     | 

| 

| pu6tinak написа: | 	 		  Блгадоаря за обратния отговор, в интерес на истината и аз мислех за Делфи, че е по нискобюджетно решение и има повече функции.

Като цяло имам колебания за тези модели:

Делфи

Thinktool Reader 7

Launch x431

Ползвал ли си някоя от тях? | 	  

Оо да, първата ми е много позната, даже и аз си взех моята от там. Поздрави на Светльо, ако се решиш, да взимаш от този сайт. Много съм доволен от тях и даже ги препоръчвам.

Попринцип и тези пичаги продаваха диагностики преди време, първата ми е от тях, ама виждам, че вече бръмчат на:

Apple iPhone телефони

Видеорегистратори

Лаптопи _________________ Новини за Айфон, Apple телефони, Apple iPhone втора ръка. | 

| 

| 

| 

| 

Пуснато на: Пон Юли 04, 2022 10:00 am    Заглавие:  | 
				     | 

| 

Ахаа, знам ги Restore.bg, но не знаех, че са се занимавали с диагностики. Иначе преди време си взимах от тях  Apple лаптоп  и съм много доволен, макар, че бях малко скептично настроен за втора употреба лаппот, се оказа доста добър и все още си го ползвам.

Иначе за диагностиката, разговарях с едно момче, май Светослав се казваше и така доста беше изчерпателен и ми предложи нов модел диагностики, които каза, че са отскоро на пазара чисто като марка  автодиагностика thinktool  били аналогични на  лънч диагностика , но в пъти по добър вариант.

Все още не съм поръчал, понеже ми изкочиха някой други високобюджетни задачки, но скоро ще поръчам и ще пиша по темата с ъпдейт. | 

| 

| 

| 

| 

| 

Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
  | 

|