Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
mongoose Не е лесно !

|
Пуснато на: Вто Юни 12, 2012 10:03 am Заглавие: Канал 1 и европейското |
|
|
Въпроса ми е към тези които са с телевизия на Уникс, как ви е картината на мачовете, принуден съм да ги гледам по ZDF защото по "Канала" картината е гадна, с 42' телевизор съм и може би излъчват с малка резолюция ама по БТВ Екшън и по Диемата когато дават мачове картината е супер. Или пък да търся проблема при мен ама невиждам какво мога да направя. Колега с Близоо твърди че при него е добре, имам и Булсатком ама е на 20' телевизор и нямам база за сравнение а не ми се опъват кабели точно сега. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Andreiand Начинаещ

Регистриран на: 04 Яну 2012 Мнения: 13 Общо думи: 120 Местожителство: Gabrovo
|
Пуснато на: Вто Юни 12, 2012 5:18 pm Заглавие: |
|
|
bulsata има и БНТ HD |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bor1slav123 Примерен комсомолец

|
Пуснато на: Вто Юни 12, 2012 5:54 pm Заглавие: Re: Канал 1 и европейското |
|
|
mongoose написа: | Въпроса ми е към тези които са с телевизия на Уникс, как ви е картината на мачовете, принуден съм да ги гледам по ZDF защото по "Канала" картината е гадна, с 42' телевизор съм и може би излъчват с малка резолюция ама по БТВ Екшън и по Диемата когато дават мачове картината е супер. Или пък да търся проблема при мен ама невиждам какво мога да направя. Колега с Близоо твърди че при него е добре, имам и Булсатком ама е на 20' телевизор и нямам база за сравнение а не ми се опъват кабели точно сега. |
Даже е повече от отвратителна картината. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|