Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
mongoose Не е лесно !

|
Пуснато на: Пон Юни 04, 2012 10:24 am Заглавие: Почивка на палатка |
|
|
Поне от 15 години несъм ходил на палатка но тази година семейството ми мислим да разнообразим и да се върнем към годините когато бяхме по-млади и по-не ни пукаше за удобства. Проблема е че нямаме си и идея къде да идем, ако някой има добри впечатления от някое хубаво местенце то нека да сподели. Забравих да уточня - ако има къде да се топнем от време на време ще е чудесно. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ROSEN-GB Не е лесно !

Регистриран на: 29 Сеп 2011 Мнения: 145 Общо думи: 2,890 Местожителство: Габрово
|
Пуснато на: Пон Юни 04, 2012 4:03 pm Заглавие: |
|
|
Не съм спирал да ходя на палатки. Това ми е в кръвта. Тук в околностите на Дебнево готино. Но много хора се събират там. Ни си имаме едно място към Еленския балкан което го посещаваме от години.
Иначе на яз. Стамболийски и яз. Копринка сме редовни.
Желание като има места многооооо. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
seemore Не е лесно !

Регистриран на: 23 Фев 2004 Мнения: 886 Общо думи: 42,578 Местожителство: Gabrovo
|
Пуснато на: Пон Юни 04, 2012 6:37 pm Заглавие: |
|
|
И аз го обмислям това. Вариантите за които се чудя са 2.
Първия е към някой къмпинг на морето. Мисля, че все още съществуват такива места, където може да си опънеш палатка.
Другото място, на което съм хвърлил око са крушунските водопади. Там ми е много интересно - има доста места, пещери, полянки пътеки за обхождане - има и вирчета със студена вода за смелчаците  _________________ Гражданска отговорност
http://pcshop.bg/?rfrl=6
2% отстъпка от първата поръчка с промокод RFRL-6 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ixm-xim Не е лесно !

|
Пуснато на: Вто Юни 05, 2012 6:41 am Заглавие: |
|
|
Няма нищо по хубаво от няколко излета на палатка.Аз ги редувам - със жената и приятели на Валевци и околноста а с колеги рибари и приятели на яз.Стамболийски .По морето любим къмпинг"Златна Рибка"с над 20 ходения но от две години го съсипаха.Някой може да предложи друг къмпинг по южното черноморие  _________________ ONLY HEAVY & HARD THE REAL MUSIC |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|