Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
EL_DIABLO Не е лесно !

Регистриран на: 05 Мар 2005 Мнения: 146 Общо думи: 6,109 Местожителство: И аз не знам
|
Пуснато на: Пет Апр 27, 2012 4:52 pm Заглавие: paypal на Visa |
|
|
Едно въпросче.
Някой използвал ли е тая услуга Интересува ме колко пари вземат за превода, вземат ли процент при покупка на стока. И дали вземат някаква допълнителна месечна такса за подръжка на услугата. _________________ LeT's BuRN in HeLL
We Are The MoDeRN CHuRCH of SaTaN
Кликниш ли тук оставаш без душаГРИЗ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
SEAN JOHN Не е лесно !

Регистриран на: 19 Окт 2003 Мнения: 1237 Общо думи: 20,037 Местожителство: manhattan
|
Пуснато на: Пет Апр 27, 2012 5:00 pm Заглавие: |
|
|
Нищо не вземат...просто курса им на обмяна ( лев=$ или лев=pound) е по различен... _________________ SEAN JOHN it`s not just a label it`s a life style man
AMD64 3500+ AM2 MSI K9N Neo-F 2x512 DDR2 667Mhz Kingston 200GB Hitachi SATA2
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
gabroveca Idiot

Регистриран на: 10 Сеп 2006 Мнения: 2102 Общо думи: 86,125 Местожителство: Габрово
|
Пуснато на: Пет Апр 27, 2012 6:38 pm Заглавие: |
|
|
Има един чалъм да си го направиш да те таксува по курса на твоята банка а не по техния, вчера си го направих така аз но не ми отваря сайта където го видях да ти го копирам, по късно ако се сетя ще ти го пусна , че не ми се обяснява сега  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
gabroveca Idiot

Регистриран на: 10 Сеп 2006 Мнения: 2102 Общо думи: 86,125 Местожителство: Габрово
|
Пуснато на: Съб Апр 28, 2012 3:29 am Заглавие: |
|
|
Цитат: | 1. Влизаш в PayPal в My Account с мейла и паролата си;
2. Влизаш в Profile в горния ред връзки, без да избираш никоя от падащото меню!;
3. Влизаш във връзката My money /при мен по подразбиране я отваря/ и в дясно се изписват регистрираните в системата карти;
4. Долу срещу My preapproved payments влизаш във връзката Update;
5. Влизаш във връзката в дясно Set Available Funding Sources;
5. Влизаш във връзката Conversion options /намираща се след номерата на картата/ за регистрираната и потвърдена ваша карта в PayPal;
6. Отмяташ другата опция /Bill me in the currency listed on the seller's invoice./, а не тази по подразбиране за ползване на обменния курс на PayPal;
7. Натискате Submit и готово. |
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
mongoose Не е лесно !

|
Пуснато на: Съб Апр 28, 2012 10:08 am Заглавие: |
|
|
Много ценно! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
EL_DIABLO Не е лесно !

Регистриран на: 05 Мар 2005 Мнения: 146 Общо думи: 6,109 Местожителство: И аз не знам
|
Пуснато на: Съб Апр 28, 2012 6:13 pm Заглавие: |
|
|
Железен си Габровеца . А за подръжка на услугата какви пари ти вземат на годишна база? В банката няква лелка ма гледа умно умно и нищо не можа да ми каже по въпроса. Предполагам щом ползваш тази услуга знаиш  _________________ LeT's BuRN in HeLL
We Are The MoDeRN CHuRCH of SaTaN
Кликниш ли тук оставаш без душаГРИЗ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
`o{-_-}o` Не е лесно !

|
Пуснато на: Съб Апр 28, 2012 7:09 pm Заглавие: |
|
|
Май нямат такси PayPal |
|
Върнете се в началото |
|
 |
gabroveca Idiot

|
Пуснато на: Съб Апр 28, 2012 7:09 pm Заглавие: |
|
|
Нищо не взимат |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Tomasz Не е лесно !

Регистриран на: 07 Апр 2007 Мнения: 209 Общо думи: 12,053 Местожителство: Габрово
|
Пуснато на: Съб Апр 28, 2012 8:38 pm Заглавие: |
|
|
EL_DIABLO написа: | Железен си Габровеца . А за подръжка на услугата какви пари ти вземат на годишна база? В банката няква лелка ма гледа умно умно и нищо не можа да ми каже по въпроса. Предполагам щом ползваш тази услуга знаиш  |
При регистрация на карта вземат някой долар, който после се връща на PayPal сметката.
Всеки път, когато ти изтече картата (на 2-3 години) PayPal ти блокира 1 долар (като въведеш новите данни в системата) ... ама не съм сигурен, че някой някога го връща  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|