forum.globcom.net Форуми forum.globcom.net
ФОРУМ

AlbumAlbum Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи  AlbumAlbum   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Проблеми с обхвата на GLOBUL

Създайте нова тема   Напишете отговор    forum.globcom.net Форуми -> Всичко
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
gabroveca
Idiot

Общо думи: 86,125
Местожителство: Габрово

МнениеПуснато на: Чет Сеп 01, 2011 11:12 pm    Заглавие: Проблеми с обхвата на GLOBUL Отговорете с цитат

Абе от няколко месеца насам нещо стана и когато съм си вкъщи немога да говоря по телефона. Постоянно прекъсва разговора, като понякога дори дава грешки разни и връзката се разпада. Това е от 3-4-5 месеца някъде, не знам точно колко..

Първо си помислих, че е от телефона ми, понеже беше с custom firmware, но след като му върнах оригиналния софтуер пак беше същото. Мислех дори да взимам нов телефон.. обаче се оказа, че това е при всички телефони удома. Ако искам да говоря като хората, трябва да изляза или на терасата или да се покажа на някой прозорец evil_4e абе пълна скръб.

Снощи стана на въпрос с едни приятели и се оказа, че общо взето по Еса има проблеми с обхвата.. не било само при мен.

Интересува ме как е по другите квартали ? Мога ли да се оплача някъде и дали изобщо ще обърнат внимание..? Тия дни ще отида да си платя сметката и ще ги нахраня едно хубаво и ако до месец не направят нищо повече договор няма да им преподпиша..

Като цяло съм много доволен от GLOBUL ама с тая глупост ме изкарват из нерви :/
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Skype Name
[ IP : Logged ]
mongoose
Не е лесно !
Не е лесно !

Общо думи: 18,305

МнениеПуснато на: Чет Сеп 01, 2011 11:39 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Говорими за обхвата, бях се побъркал по едно време, на път бях да си одаря телефона в земята, добре че се усетих и като поразпитах и се оказа че несъм само аз. Някой ми даде акъл да се обадя на оператор и звъня си аз и оня ми вика " Моля" и аз почвам " Имам проблем с обхвата" и оня пак ми вика "Моля, какъв е проблема" и аз пак моето " Имам проблем с обхвата" и оня пак "Моля, какъв е проблема" - неиздържах и му викам "Кретен, това е проблема" , оня пак нечува. След 4-5 опита за разговор с оператор накрая се разбрахме и казаха че ще запишат сигнала и ще си проверят покритието обаче файда никаква, в едната стая у дома говоря нормално а в другата няма никой, като идем на работа с колегите обекаляме като шантави и едва ли не напръсти да закачим малко по-добър сигнал. Twisted Evil
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Skype Name
gabroveca
Idiot

МнениеПуснато на: Чет Сеп 01, 2011 11:45 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Еми и аз ще звънна утре на оператора, ще ги нашия едно хубаво и като отида да плащам. Не го ли оправят ще минаваме на Vivacom.. Мтел изобщо пък неща да ги чувам Cool
Върнете се в началото
malkiq
Не е лесно !
Не е лесно !

Общо думи: 27,964
Местожителство: GB BG

МнениеПуснато на: Пет Сеп 02, 2011 12:02 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Добре че повдигнахте въпроса. Преди 2-3 седмици ми направи впечатление една вечер като излизах по центъра, че телефона ми не може да набере. Уж си има обхват, всичко точно... Рестартирах го, тъй като си мислех, че е забил, но уви същата работа. На другия ден отново при опит да се свържат с мен 2-ма 3-ма човека само ми звънват и като вдигна се разпада връзката, съответно аз не мога да ги набера. Бях се ядосал малко, а и притеснил, щото си мислех, че е от телефона, а сега точно не мисля да го сменям, щото нямам кеш, но после осъзнах, че проблема не е в моя "телевизор". Става дума за района около театъра, паметника на Рачо ковача, Биохима, и търговската улица (пешеходната зона). Може би нещо са взели да им издъхват клетките след 10 години работа...
y-project
Не е лесно !
Не е лесно !

Общо думи: 7,345
Местожителство: В Залата

МнениеПуснато на: Съб Сеп 17, 2011 9:01 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Аз пък на глобул проблеми не съм имал никога и съм много доволен. Офертите им ме устройват доста за момента и не мисля да сменям оператор, но ако реша някога 100% няма да е със мтел!
mongoose
Не е лесно !
Не е лесно !

Общо думи: 18,305

МнениеПуснато на: Нед Сеп 18, 2011 6:06 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Ако трябва да съм честен напоследък май има подобрение.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Skype Name
gabroveca
Idiot

МнениеПуснато на: Нед Сеп 18, 2011 7:43 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Мда, последните няколко дни каточели някой от Глобул е чел форума, май е по добре положението Cool
Върнете се в началото
mQuuu
Mitsubishi

Общо думи: 28,582
Местожителство: GBBG

МнениеПуснато на: Нед Сеп 18, 2011 7:45 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Хахаха аз се пуснах ... на 10лв. такса със 1000 минути в целия Глобул...
явно увеличават минутите намлят обхвата Very Happy Глобул 10 години, всичко x10 пъти по-вече и bonus 10 пъти по-малко обхват Very Happy

п.п. Иначе се базикам аз лично не съм забелязал никакъв проблем засега хахахахах нямам оплаквания
AMD FX-6200 3.8GHz,6MB/8MB, MB-ASROCK 990FX EXTREME3/AM3+, 2x4GB DDR3 1600 KINGSTON HYPERX, Xilence Modular 1000W R3 ATX 2.3, ATI Radeon Sapphire VAPOR-X R9 280X 3GB GDDR5 OC (UEFI), SSD ADATA SX900 128GB, HITACHI 1TB 7K1000.D 7200rpm 32MB SATA III + 2x320GB SATA2 Seagate
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя Skype Name
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    forum.globcom.net Форуми -> Всичко Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети