|
forum.globcom.net ФОРУМ
|
Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
gabroveca Idiot

Регистриран на: 10 Сеп 2006 Мнения: 2102 Общо думи: 86,125 Местожителство: Габрово
|
Пуснато на: Чет Сеп 01, 2011 11:12 pm Заглавие: Проблеми с обхвата на GLOBUL |
|
|
Абе от няколко месеца насам нещо стана и когато съм си вкъщи немога да говоря по телефона. Постоянно прекъсва разговора, като понякога дори дава грешки разни и връзката се разпада. Това е от 3-4-5 месеца някъде, не знам точно колко..
Първо си помислих, че е от телефона ми, понеже беше с custom firmware, но след като му върнах оригиналния софтуер пак беше същото. Мислех дори да взимам нов телефон.. обаче се оказа, че това е при всички телефони удома. Ако искам да говоря като хората, трябва да изляза или на терасата или да се покажа на някой прозорец абе пълна скръб.
Снощи стана на въпрос с едни приятели и се оказа, че общо взето по Еса има проблеми с обхвата.. не било само при мен.
Интересува ме как е по другите квартали ? Мога ли да се оплача някъде и дали изобщо ще обърнат внимание..? Тия дни ще отида да си платя сметката и ще ги нахраня едно хубаво и ако до месец не направят нищо повече договор няма да им преподпиша..
Като цяло съм много доволен от GLOBUL ама с тая глупост ме изкарват из нерви :/ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mongoose Не е лесно !

|
Пуснато на: Чет Сеп 01, 2011 11:39 pm Заглавие: |
|
|
Говорими за обхвата, бях се побъркал по едно време, на път бях да си одаря телефона в земята, добре че се усетих и като поразпитах и се оказа че несъм само аз. Някой ми даде акъл да се обадя на оператор и звъня си аз и оня ми вика " Моля" и аз почвам " Имам проблем с обхвата" и оня пак ми вика "Моля, какъв е проблема" и аз пак моето " Имам проблем с обхвата" и оня пак "Моля, какъв е проблема" - неиздържах и му викам "Кретен, това е проблема" , оня пак нечува. След 4-5 опита за разговор с оператор накрая се разбрахме и казаха че ще запишат сигнала и ще си проверят покритието обаче файда никаква, в едната стая у дома говоря нормално а в другата няма никой, като идем на работа с колегите обекаляме като шантави и едва ли не напръсти да закачим малко по-добър сигнал.  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
gabroveca Idiot

Регистриран на: 10 Сеп 2006 Мнения: 2102 Общо думи: 86,125 Местожителство: Габрово
|
Пуснато на: Чет Сеп 01, 2011 11:45 pm Заглавие: |
|
|
Еми и аз ще звънна утре на оператора, ще ги нашия едно хубаво и като отида да плащам. Не го ли оправят ще минаваме на Vivacom.. Мтел изобщо пък неща да ги чувам  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
malkiq Не е лесно !

Регистриран на: 23 Юли 2006 Мнения: 815 Общо думи: 27,964 Местожителство: GB BG
|
Пуснато на: Пет Сеп 02, 2011 12:02 am Заглавие: |
|
|
Добре че повдигнахте въпроса. Преди 2-3 седмици ми направи впечатление една вечер като излизах по центъра, че телефона ми не може да набере. Уж си има обхват, всичко точно... Рестартирах го, тъй като си мислех, че е забил, но уви същата работа. На другия ден отново при опит да се свържат с мен 2-ма 3-ма човека само ми звънват и като вдигна се разпада връзката, съответно аз не мога да ги набера. Бях се ядосал малко, а и притеснил, щото си мислех, че е от телефона, а сега точно не мисля да го сменям, щото нямам кеш, но после осъзнах, че проблема не е в моя "телевизор". Става дума за района около театъра, паметника на Рачо ковача, Биохима, и търговската улица (пешеходната зона). Може би нещо са взели да им издъхват клетките след 10 години работа... _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
y-project Не е лесно !

Регистриран на: 29 Авг 2004 Мнения: 709 Общо думи: 7,345 Местожителство: В Залата
|
Пуснато на: Съб Сеп 17, 2011 9:01 pm Заглавие: |
|
|
Аз пък на глобул проблеми не съм имал никога и съм много доволен. Офертите им ме устройват доста за момента и не мисля да сменям оператор, но ако реша някога 100% няма да е със мтел! _________________ http://www.vbox7.com/play:c97f3de0 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mongoose Не е лесно !

|
Пуснато на: Нед Сеп 18, 2011 6:06 pm Заглавие: |
|
|
Ако трябва да съм честен напоследък май има подобрение. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
gabroveca Idiot

|
Пуснато на: Нед Сеп 18, 2011 7:43 pm Заглавие: |
|
|
Мда, последните няколко дни каточели някой от Глобул е чел форума, май е по добре положението  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mQuuu Mitsubishi

Регистриран на: 31 Юли 2006 Мнения: 416 Общо думи: 28,582 Местожителство: GBBG
|
Пуснато на: Нед Сеп 18, 2011 7:45 pm Заглавие: |
|
|
Хахаха аз се пуснах ... на 10лв. такса със 1000 минути в целия Глобул...
явно увеличават минутите намлят обхвата Глобул 10 години, всичко x10 пъти по-вече и bonus 10 пъти по-малко обхват
п.п. Иначе се базикам аз лично не съм забелязал никакъв проблем засега нямам оплаквания _________________ AMD FX-6200 3.8GHz,6MB/8MB, MB-ASROCK 990FX EXTREME3/AM3+, 2x4GB DDR3 1600 KINGSTON HYPERX, Xilence Modular 1000W R3 ATX 2.3, ATI Radeon Sapphire VAPOR-X R9 280X 3GB GDDR5 OC (UEFI), SSD ADATA SX900 128GB, HITACHI 1TB 7K1000.D 7200rpm 32MB SATA III + 2x320GB SATA2 Seagate |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|