|
forum.globcom.net ФОРУМ
|
Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
malkiq Не е лесно !

Регистриран на: 23 Юли 2006 Мнения: 815 Общо думи: 27,964 Местожителство: GB BG
|
Пуснато на: Пон Авг 01, 2011 7:56 pm Заглавие: Телевизионен сервиз |
|
|
Здравейте! Някой може ли да ми препоръча телевизионен сервиз, от който е останал доволен и не вземат много пари. Става дума за един стар телевизор StatLite, който ми донесоха от Германия. Телевизора си работи, но тук системата за звука, който се излъчва от телевизионните кули не се поддържа от този телевизор и до колкото ми бяха казали, трябва да му се запои някаква платка която струва 2,50лв. Иска ми се да го оправя за да мога да го ползвам, защото така или иначе стои, а няма и кой да го купи. Картината му е хубава, също така звук има ако го закача към кабелна/сателитна телевизия, взех му и дистанционно (защото оригиналното го нямаше) преди да разбера за този проблем със звука, но не ми се ще инвестицията ми да е напразна, а в същото време не ми се дават повече от 10-15 лв. _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
drag91 Hackers Inc.

|
Пуснато на: Пон Авг 01, 2011 8:20 pm Заглавие: |
|
|
Общо взето до колкото знам цените на повечето места са горе-долу еднакви, така че зависи как ще оценят проблема. Мога да ти препоръчам сервиза на СОНИ който се намира срещу енергото което е на центъра, преди старата полиция или има един сервиз на ул Юрий Венелин, под полицейския блок. _________________ VOTE FOR ME |
|
Върнете се в началото |
|
 |
OpTiOn Не е лесно !

|
Пуснато на: Пон Авг 01, 2011 10:30 pm Заглавие: |
|
|
Сервиз за електроника ОМЕГА точно до входа на пиано бара до ОББ(вече 2-ри път му правя реклама във форума!)
(това е общ сервиз за електроника)
А другия който мисля че е само за телевизори от който също съм ДОВОЛЕН! се намира.... малко ми е трудно да обяснявам. както е млекокопа тръгваш по улицата за моста преди автокъщата има един склад за строителни материали а ПРЕДИ него (от страната на млекокопа) има разклон за някакъв медицински център точно на "портала" на мед. център има няква сграда малка в която е тоя сервиз |
|
Върнете се в началото |
|
 |
malkiq Не е лесно !

|
Пуснато на: Пон Авг 01, 2011 11:38 pm Заглавие: |
|
|
Благодаря момчета, ще намина тези дни да го занеса да го погледнат.  _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
malkiq Не е лесно !

|
Пуснато на: Пон Авг 08, 2011 11:08 pm Заглавие: |
|
|
Телевизора е готов, носих го в сервиза на Сони, защото случайно минавах от там и питах за този проблем и ми казаха, че лесно се оправя и им е познато, но малко ме натовариха след като го взех, тъй като ми казаха 15, а платих 25 лв., но поне вече мога да си го ползвам, надявам се дълго време.  _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|