forum.globcom.net Форуми forum.globcom.net
ФОРУМ

AlbumAlbum Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи  AlbumAlbum   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Телевизионен сервиз

Създайте нова тема   Напишете отговор    forum.globcom.net Форуми -> Всичко
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
malkiq
Не е лесно !
Не е лесно !

Общо думи: 27,964
Местожителство: GB BG

МнениеПуснато на: Пон Авг 01, 2011 7:56 pm    Заглавие: Телевизионен сервиз Отговорете с цитат

Здравейте! Някой може ли да ми препоръча телевизионен сервиз, от който е останал доволен и не вземат много пари. Става дума за един стар телевизор StatLite, който ми донесоха от Германия. Телевизора си работи, но тук системата за звука, който се излъчва от телевизионните кули не се поддържа от този телевизор и до колкото ми бяха казали, трябва да му се запои някаква платка която струва 2,50лв. Иска ми се да го оправя за да мога да го ползвам, защото така или иначе стои, а няма и кой да го купи. Картината му е хубава, също така звук има ако го закача към кабелна/сателитна телевизия, взех му и дистанционно (защото оригиналното го нямаше) преди да разбера за този проблем със звука, но не ми се ще инвестицията ми да е напразна, а в същото време не ми се дават повече от 10-15 лв.
drag91
Hackers Inc.

Общо думи: 12,413

МнениеПуснато на: Пон Авг 01, 2011 8:20 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Общо взето до колкото знам цените на повечето места са горе-долу еднакви, така че зависи как ще оценят проблема. Мога да ти препоръчам сервиза на СОНИ който се намира срещу енергото което е на центъра, преди старата полиция или има един сервиз на ул Юрий Венелин, под полицейския блок.
[ IP : Logged ]
OpTiOn
Не е лесно !
Не е лесно !

Общо думи: 12,383

МнениеПуснато на: Пон Авг 01, 2011 10:30 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Сервиз за електроника ОМЕГА точно до входа на пиано бара до ОББ(вече 2-ри път му правя реклама във форума!) Smile
(това е общ сервиз за електроника)
А другия който мисля че е само за телевизори от който също съм ДОВОЛЕН! се намира.... малко ми е трудно да обяснявам. както е млекокопа тръгваш по улицата за моста преди автокъщата има един склад за строителни материали а ПРЕДИ него (от страната на млекокопа) има разклон за някакъв медицински център точно на "портала" на мед. център има няква сграда малка в която е тоя сервиз
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Skype Name
[ IP : Logged ]
malkiq
Не е лесно !
Не е лесно !

МнениеПуснато на: Пон Авг 01, 2011 11:38 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Благодаря момчета, ще намина тези дни да го занеса да го погледнат. Smile
malkiq
Не е лесно !
Не е лесно !

МнениеПуснато на: Пон Авг 08, 2011 11:08 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Телевизора е готов, носих го в сервиза на Сони, защото случайно минавах от там и питах за този проблем и ми казаха, че лесно се оправя и им е познато, но малко ме натовариха след като го взех, тъй като ми казаха 15, а платих 25 лв., но поне вече мога да си го ползвам, надявам се дълго време. Smile
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    forum.globcom.net Форуми -> Всичко Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети