|
forum.globcom.net ФОРУМ
|
Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
y-project Не е лесно !

Регистриран на: 29 Авг 2004 Мнения: 709 Общо думи: 7,345 Местожителство: В Залата
|
Пуснато на: Пон Яну 10, 2011 4:53 pm Заглавие: На 15 март Facebook спира! |
|
|
Електронното издание WeeklyWorldNews.com, написа, че на 15 март, Марк Зукърбърг ще затваря Фейсбук. Причината за тази стряскаща новина е, че поддържането на известния сайт станало твърде стресиращо.
"FaceBook излезе извън контрол", казва Зукърбърк в пресконференция, "и стреса на управлението на това дружество ми съсипа живота. Трябва да се наложи край на лудостта!"
Зукърбърг обясни, че на 15 март потребителите вече няма да имат достъп до техните FaceBook акаунти.
"След 15 Март целият сайт ще спре", заяви Avrat Humarthi, заместник-президент на техническите въпроси към Facebook. "Така че, ако някога искате да видите снимките си отново, препоръчвам Ви да си ги свалите от вашите профили. Вие няма да можете да си ги върнете след като FaceBook спре."
Зукърбърг заяви, че решението за спирането на Facebook, е трудно и той смята, че хората ще се разстроят.
"Аз лично не мисля, че е голяма работа," каза той в лично интервю по телефона. "И за да бъда честен, мисля че е за добро. Да не сте във Facebook, а да сте навън и да сте истински приятели. Това ще е най-добре!"
Някои Facebook потребители бяха бесни след изслушването на тези шокиращи новини. "Какво ще правя без Facebook?", заяви Денис Брадшоу, ученик в гимназията от Индиана. "Животът ми се върти около него. Аз съм във Facebook, най-малко 10 часа в денонощието. Сега какво ще правя през цялото си свободно време?"
Въпреки това, родителите в цялата страна отбелязаха дългоочаквано чувство на облекчение. "Радвам се, че FaceBook кошмарът свърши," каза Джон Гътари, една майка от Детройт. "Сега детето ми няма да бъде залепено на екрана на компютъра по цял ден. Може би дори вече ще мога да разговарям с него".
Точно сега във финансовата криза се критикува, че Зукърбърг ще изгуби милиарди долари. Фейсбук в момента е класирана, като една от най-богатите фирми в света, с приблизителна печалба от 7,9 милиарда долара.
Но Зукърбърг остава невъзмутим от тези обвинения. Той казва, че ще остане с решението си да спре Фейсбук.
"Не ми пука за парите", казва Зукърбърг. "Аз просто искам да си върна стария живот." Във Фейсбук препоръчват потребителите да си премахнат всички свои лични данни от интернет страницата си преди 15 март. След тази дата всички снимки, бележки, връзки и видеоклипове ще бъдат окончателно изтрити.
Източник: WeeklyWorldNews.com
Айде каквото беше беше  _________________ http://www.vbox7.com/play:c97f3de0 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
anatoli Не е лесно !

Регистриран на: 19 Сеп 2003 Мнения: 958 Общо думи: 16,729 Местожителство: Here .. or there .. somewhere
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
y-project Не е лесно !

Регистриран на: 29 Авг 2004 Мнения: 709 Общо думи: 7,345 Местожителство: В Залата
|
Пуснато на: Пон Яну 10, 2011 5:17 pm Заглавие: |
|
|
Предполагах, че е поредната глупост, но даже вече са качили прощален клип в ютуб конспирацията се разраства  _________________ http://www.vbox7.com/play:c97f3de0 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
gercho_91 Не е лесно !

Регистриран на: 29 Яну 2007 Мнения: 754 Общо думи: 30,652 Местожителство: Габрово
|
Пуснато на: Пон Яну 10, 2011 6:33 pm Заглавие: |
|
|
Няма да го закрият бре. Бъдете спокойни  _________________ AMD 8350 Octa-Core Processor @4000MHz Black Edition with Cooler Master CPU Cooler Hyper 212 Plus, MB - ASUS M5A99FX PRO R2.0, KINGSTON HyperX SAVAGE DDR3 2x8GB @1600Мhz CL 9.9.9.27.36 - 2T, Cooler Master G750M 80+ Bronze, Modular PSU, AMD Sapphire NITRO R9 380 4GB/256bit, 120GB SSD SAMSUNG 840EVO, 1TB WD BLUE 64MB, Thermaltake Versa H21 Window + Custom modding, drilling etc., 6X120MM BLUE LED FANS, 2X400MM BLUE LED STRIPS, MONITOR LG IPS236V-PN |
|
Върнете се в началото |
|
 |
rgb Не е лесно !

|
Пуснато на: Пон Яну 10, 2011 6:45 pm Заглавие: |
|
|
Както ще спрат skype, Google, Ebay и PayPal
BTW, някой освен мен да е получавал извинения от skype, подкрепени с ваучер за разговори? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
gercho_91 Не е лесно !

Регистриран на: 29 Яну 2007 Мнения: 754 Общо думи: 30,652 Местожителство: Габрово
|
Пуснато на: Пон Яну 10, 2011 7:02 pm Заглавие: |
|
|
Искам и аз бре. Мислех, че само бизнесмените ще получат 1 долар бонус
Е, аз не те познавам де, но иначе не съм получавал. _________________ AMD 8350 Octa-Core Processor @4000MHz Black Edition with Cooler Master CPU Cooler Hyper 212 Plus, MB - ASUS M5A99FX PRO R2.0, KINGSTON HyperX SAVAGE DDR3 2x8GB @1600Мhz CL 9.9.9.27.36 - 2T, Cooler Master G750M 80+ Bronze, Modular PSU, AMD Sapphire NITRO R9 380 4GB/256bit, 120GB SSD SAMSUNG 840EVO, 1TB WD BLUE 64MB, Thermaltake Versa H21 Window + Custom modding, drilling etc., 6X120MM BLUE LED FANS, 2X400MM BLUE LED STRIPS, MONITOR LG IPS236V-PN |
|
Върнете се в началото |
|
 |
gabroveca Idiot

Регистриран на: 10 Сеп 2006 Мнения: 2102 Общо думи: 86,125 Местожителство: Габрово
|
Пуснато на: Пон Яну 10, 2011 8:28 pm Заглавие: |
|
|
Ще спрат те .. дръжки.. кой се отказва току така от тия милиарди ?
Инъче.. все ми е тая, да го спират, и без това сега около празниците и отпуските влизах доста често, чак почнах да се дразня  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|