forum.globcom.net Форуми forum.globcom.net
ФОРУМ

AlbumAlbum Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи  AlbumAlbum   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Продавам въздушна пушка GAMO CFX 5.5 с ГП и оптика Гамо

Създайте нова тема   Напишете отговор    forum.globcom.net Форуми -> Купувам - Продавам
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
KokalAudio
CarAudio Master

Общо думи: 36,495
Местожителство: Където звука се ражда....

МнениеПуснато на: Пет Сеп 10, 2010 11:58 pm    Заглавие: Продавам въздушна пушка GAMO CFX 5.5 с ГП и оптика Гамо Отговорете с цитат

Ето това е пушката
http://forum.oragie.com/viewtopic.php?t=14831
Купих я миналата седмица и след стреляне на около 300 чашки разбрах ,че това не ми доставя удоволствието което мислех ,че ще ми даде като я купувах с адски мерак....Всъщност пушката много ми харесва ,но мисля да прехвърля парите от нея в нещо което ми трябва за зимата...
Към пушката купих и оптика Гамо матрик 4-16х50 също от този форум я взех малко ползвана ,много хубава и весела оптика е ....Сложена е вмомента на пушката посредством моно блок и ми се иска да ги продам комплект....
цена за двете 410лв + бонус ако още не съм ги изтрелял дотогава 100чашки про магнум и 70 рокет
от Габрово съм ,но пушката може да се уреди да бъде видяна в някой градове и пробвана!също може по Еконт с наложен платеж и опция виж преди да платиш....
Петър
0883 324 157
Снимки може да видите в линка по-горе...Ако искате все пак мога да пратя и съвсем пресни....Пушката си има кутия, оптиката също....
оптиката
http://forum.oragie.com/viewtopic.php?t=14905

KokalAudio
Gabrovo Audio Team
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
[ IP : Logged ]
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    forum.globcom.net Форуми -> Купувам - Продавам Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети