Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
kamenitza Не е лесно !
|
Пуснато на: Нед Сеп 20, 2009 11:23 am Заглавие: Проблем с инсталирането на .sis файлове |
|
|
Имам нокия Н72, и незнам защо немога да си инсталирам файлове с разширение .sis Някой може ли да ми каже на какво се дължи това ? |
|
Върнете се в началото |
|
|
bo4o Не е лесно !
Регистриран на: 02 Ное 2003 Мнения: 171 Общо думи: 3,148 Местожителство: Gabrovo
|
Пуснато на: Нед Сеп 20, 2009 12:12 pm Заглавие: |
|
|
Като за начало провери дали тези *.sis файлове отговарят на версията ти на Symbiana. Ако се опитваш на по стар symbian да подкарваш по нови приложения в ПОВЕЧЕТО случаи няма да стане.. ( да не кажа във всички ). _________________ Welcome to my world nigazZ !!! |
|
Върнете се в началото |
|
|
seemore Не е лесно !
Регистриран на: 23 Фев 2004 Мнения: 886 Общо думи: 42,578 Местожителство: Gabrovo
|
Пуснато на: Нед Сеп 20, 2009 2:01 pm Заглавие: |
|
|
Както съм казвал и преди - това му е тъпото на симбиана. Най-вероятния проблем е, да ти дава грешка със сертификата. Това се получава, като се опитваш да инсталираш пиратски приложения. От тук имаш 2 варианта - да си "хакнеш" телефона - за да не прави тази проверка или да си извадиш твой личен сертификат с IMEI кода на телефона ти и да подписваш приложенията с него.
За всеки случай напиши каква грешка ти дава при инсталиране. _________________ Гражданска отговорност
http://pcshop.bg/?rfrl=6
2% отстъпка от първата поръчка с промокод RFRL-6 |
|
Върнете се в началото |
|
|
kamenitza Не е лесно !
|
Пуснато на: Нед Сеп 20, 2009 3:28 pm Заглавие: |
|
|
Инсталацията на едия си коя програма .sis не се поддържа |
|
Върнете се в началото |
|
|
seemore Не е лесно !
Регистриран на: 23 Фев 2004 Мнения: 886 Общо думи: 42,578 Местожителство: Gabrovo
|
|
Върнете се в началото |
|
|
|