|
forum.globcom.net ФОРУМ
|
Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
gabroveca Idiot

Регистриран на: 10 Сеп 2006 Мнения: 2102 Общо думи: 86,125 Местожителство: Габрово
|
Пуснато на: Нед Ное 25, 2007 12:27 pm Заглавие: Share: Wicked.Little.Things.DvDrip.AC3[Eng]-aXXo |
|
|
Wicked.Little.Things-After.Dark.Horror.Fest[2006]DvDrip.AC3[Eng]-aXXo
#Жанр: Ужаси / Психо
#Година: 2006
#Държава: САЩ
#Времетраене: 01:34:08
#Режисьор: J.S. Cardone
#В ролите: Лори Хюринг, Джули Роджърс, Скот Тейлър, Клои Моретц, Джефри Люис, Бен Крос
#Резюме:
Наскоро овдовялата Карен Тъни и двете й дъщери - Сара и Ема, се месятят в далечен планински дом, който Карен наследила от семейството на съпруга й. Обаче, тя не знае, че в този дом се намира близо до стара мина, мястото на трагедия случила се в началото на 20-ти век, в която много деца били погребани живи.
IMDb
Субтитри: Да
Филмът по коментарите в АренаБГ е много тъп Сниман в България - Витоша, но гледам е от Режисьора на Тексаско Клане тъй, че ще се гледа  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
tsim Не е лесно !

|
Пуснато на: Нед Ное 25, 2007 8:50 pm Заглавие: |
|
|
Абе става да се гледа. Преди време бях събрал всички филми от тази поредица, имаше един (The Abandoned), които е сниман в София, в него участваха български актьори и определено беше най-тъпия от всички. _________________ Професионално заболяване: до обяд ми се яде, следобед ми се спи, а през цялото време имам чувството, че малко плащат! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|