Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
N1kX Не е лесно !

Регистриран на: 19 Сеп 2006 Мнения: 659 Общо думи: 23,446 Местожителство: Се тая...
|
Пуснато на: Пон Юни 11, 2007 10:13 pm Заглавие: Паяче... |
|
|
В моята кола имаШЕ италянски паяци.
Едни такива светло-кафяви с размера на нокът.
Дълго време се чудех защо аджеба всеки път като влизах в колата след 10-на часа престой и все едно влизах в някаква обитавана от духове къща - целия ставах в паяжини... докато един хубав ден мернах гадината да си виси от лявата колонка.. лелей .. почти без бой се даде .
След това малко намаляха паяжините но беше ясно че паякът си е имал съконспиратор .
Така и не успях да го намеря.. докато един слънчев есенен ден не ми се наложи да разглобявам задницата на колата.. та под пластмасата на задната колонка ( голф2-ка ), между двете ламарини виждам още една осмокрака гадина.. ококорила 8-те си очи и леко трепти с клепача на лявото си около на 2 ред отдолу нагоре.
Капка пот се стече по челото ми, ръката ми бавно се спусна в търсене на двукилограмовия чук... трескаво опипах куфарчето с инструменти но чукъг го нямаше.. паякът бавно започна да настъпва, готвейки се за атака.
Точно в този момент набарах верния ми флакон ВД40 и с рязко движение напръсках осмокракото насекомо.
Гадината изгуби сцепление с ламарината и поднесе ... за негов късмет вече беше захванал паяжина, и вместо падане се получи по-скоро бънджи скок. С флакона вд40 разкъсах нижката паяжина на която висеше и паякът падна на асфалта... и в този момент някой се провикна - ФИНИШ ХИМ!.. ииии оо да! Победа.. паяка падна мъртав под моята кубинка!
Та от тогава с гордост мога да отбележа че паяжини в колата не е имало!
Това е пост от потребител на форума Тунинг-бг На мен лично... ми допадна просълзих очичките  _________________ 0176 Me Im Famous !
Runnin My Momma Crazy ! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
gabroveca Idiot

Регистриран на: 10 Сеп 2006 Мнения: 2102 Общо думи: 86,125 Местожителство: Габрово
|
Пуснато на: Пон Юни 11, 2007 10:19 pm Заглавие: |
|
|
Хаххахаххахахахаххахахах ЛУД !!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
SpitFire Не е лесно !

|
Пуснато на: Пон Юни 11, 2007 10:25 pm Заглавие: |
|
|
хаха якичко... кво ли щеше да стане ако беше намерил чука дали щеше да има финиш дъ спайдер или финиш дъ голф  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
hdimitrov Прост ГОРСКИ

Регистриран на: 10 Май 2004 Мнения: 2988 Общо думи: 43,440 Местожителство: Трявна
|
Пуснато на: Вто Юни 12, 2007 7:17 am Заглавие: |
|
|
С чука и като се вземе на впредвид Голф-2 със сигурност щеше да е фейталити.  _________________ Мъжът не е камила!! ...не може да не пие цяла седмица!!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
me4o ламята спаска

Регистриран на: 09 Юли 2004 Мнения: 423 Общо думи: 8,053 Местожителство: езерото Прос Нес
|
Пуснато на: Вто Юни 12, 2007 10:28 am Заглавие: |
|
|
заключ _________________ Не ми става повече от 3 пъти дневно.  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
vasko_vasko Не е лесно !

Регистриран на: 24 Окт 2006 Мнения: 345 Общо думи: 13,054 Местожителство: Габрово
|
Пуснато на: Вто Юни 12, 2007 5:18 pm Заглавие: |
|
|
хъх здраво разказче
p.s от каде е разбрал че са италянски _________________
  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
seemore Не е лесно !

Регистриран на: 23 Фев 2004 Мнения: 886 Общо думи: 42,578 Местожителство: Gabrovo
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
N1kX Не е лесно !

Регистриран на: 19 Сеп 2006 Мнения: 659 Общо думи: 23,446 Местожителство: Се тая...
|
Пуснато на: Вто Юни 12, 2007 7:39 pm Заглавие: |
|
|
Секви шемети брато  _________________ 0176 Me Im Famous !
Runnin My Momma Crazy ! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
vasko_vasko Не е лесно !

Регистриран на: 24 Окт 2006 Мнения: 345 Общо думи: 13,054 Местожителство: Габрово
|
Пуснато на: Вто Юни 12, 2007 9:22 pm Заглавие: |
|
|
N1kX написа: | Секви шемети брато  |
м даа...  _________________
  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|