forum.globcom.net Форуми forum.globcom.net
ФОРУМ

AlbumAlbum Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи  AlbumAlbum   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

20 Признака, че сте от Провинцията

Създайте нова тема   Напишете отговор    forum.globcom.net Форуми -> КЕФ @ НЕТ
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
SpitFire
Не е лесно !
Не е лесно !

Общо думи: 24,518

МнениеПуснато на: Чет Апр 19, 2007 9:16 pm    Заглавие: 20 Признака, че сте от Провинцията Отговорете с цитат

20 Признака, че сте от Провинцията

1. За вас “МакДоналдс” е скъп ресторант с вкусна храна и изискано обслужване.
2. Считате 100 долара на месец за висока заплата.
3. Повече от всичко на света мразите софиянците. Най-често се обръщате към тях със “селяни”.
4. “Москвич” – това е добър автомобил, а “Жигули” – истинска лимузина!
5. Ходите на вилата не за да почивате, а за да работите.
6. Купувате си битова техника от световно известните марки “Sonie”, “Panasonix” и “Pieonnear”, както и дрехи на най-добрите световни производители “Badidas”, “Naik” и “Ribok”.
7. Симпатизирате едновременно и на царя, и на комунистите.
8. 300 грама ракия на ден – за вас това не е алкохолизъм, а просто в реда на нещата.
9. Вместо “Извинете”, казвате “Опааа!”.
10. Любимият ви хипер-маркет е “Илиянци”, а ЦУМ – нещо като къща-музей.
11. Качвате се с подскок на ескалатора.
12. Настръхвате от вълнение в метрото.
13. Където и да отивате – минавате през гарата, защото ви е страх да използвате непроверени маршрути.
14. “Интернет клуб” ви звучи като публичен дом.
15. Когато ви кажат “кликни” – клякате.
16. Бързо се сближавате с шофьорите от “Градския транспорт”, тъй като само те слушат вашата музика.
17. 20 лева за такси до Центъра ви звучи нормално.
18. Отнасяте се връждебно към банкомати и врати с фото-клетка.
19. Дънки, комбинирани с хавайка е последния писък на модата.
20. Докато пиете кафе във Виенската сладкарница – тайно набирате собствения си мобилен телефон. Вдигате след края на мелодията и провеждате кратък, но шумен разговор.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
[ IP : Logged ]
SpitFire
Не е лесно !
Не е лесно !

МнениеПуснато на: Чет Апр 19, 2007 9:22 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Из Дневника на Дядо Коледа

1 декември, понеделник
06:30, Лапландия
Мразя дечица! Те са гадни. И сополиви. И мрънкат. И не са много вкусни. Освен това са се наговорили да пращат гадните си поръчения за безмислени подаръци наведнъж. Е, после как няма да нося очила. Не, аз как няма да нося очила питам! Мамицата им и дечица! Отивам да чета писмата им. Е, някои от тях. С други джуджетата ще накладат огън. На пепелчица ще станат. И после ще има ли подаръчета? Ами няма да има, ха-ха-ха-ха! (х4)- демек да се чете четири пъти, за да се усети зловещнната на Коледовия смях.- бел. авт.

22:30, Лапландия
Оказва се, че писмата могат да служат не само за подпалки. Стават и за бърсалки, особено когато Снежанка я хване разстройството, хо-хо-хо! Лека нощ!

6 декември, петък
08:30, Лапландия
Мразя шести декември! Сички са се разпяли "Санта Клаус, та Санта Клаус". Много тъпо. Сякаш някой има нужда от цялото това грачене! Голям празник, няма що! Да пукнат всички дано! Смърт! Смъ-ъ-ърт! Смъ-ъ-ъ-ъ-ъ-ъ-ъ-ъ-ъ-ъ-рт!

7 декември, събота
08:30, Лапландия
Днес Снежанка е в цикъл и е много крива. Това не е хубаво. Но от друга страна не е и лошо. Защото кръв ще се лее, кръъъъв!

8 декември, неделя
12:30, Лапландия
Днес е почивен ден. За мен. Джуджетата ще работят. Нека им. Няма само да хрантутя, я! И да си играя с тях, ако мога така да се изразя, а аз мога. Осбено Хаяско е такова бон-бон-че. А пък и Снежанка е цикъл... я да си го повикам аз тука...
20:30, Лапландия
Днес беше хубав ден! Днес беше много хубав ден! Много, много хубав ден!!!
(Из дневника на Хаяско, джуджето- 8 декември, неделя, работен ден- "12:35- 20:25- БОЛИ, БОЛИИИИИИИИИ!"

9 декември, понеденик
06:30, Лапландия
Да иба, започва работната седмица, да иба, мамка му, чумата да ги тръшне тия дечица, пъпки да им избият дано, циреи по дупенцата им да изкочат, косичките им да опадат, празници да не видят, да иба, мамка му, да иба...
(следва трудноизложима игра на думи, която не можем да публикуваме поради нецензурното й съдържание, а ние си имаме задръжки, все пак- бел. ред)
22:30. Лапландия
...човек не може бял ден да види, че и дневникът ми свърши и ще трябва да си правя нов, да иба, мамка му, да иба!

12 декември, четвъртък
16:30, Лапландия
Днес почина Рудолф, северният елен. На всички много ни е мъчно, сълзите се стичат по червените ми бузи, Снежанка припадна, а джуджетата неспирно плачат и си блъскат главите в стената и малките им сополчета и лигички се стичат в снега. Но пък поне ще има месце за печене.

17 декември, сряда
19:30, Лапландия
Днес получих много трогателно писмо и реших да си го запиша в новия дневник. "Мили дядо Коледа, аз съм сам- саминко и си нямам никого (то много трудно да се сетиш, че като си саминко си нямаш никого- бел. на дядо Коледа). Искам само да ми донесеш едни ботушки, защото ми е много студено на крачетата през зимата. Ще ги чакам на Бъдни вечер или на Коледа в контейнер № 114 в Сибир. Ще ми ги донесеш, нали?". Наистина много трогателно... колко жалко, че няма да получи ботушки. Мързи ме да ходя там.

18 декември, четвъртък
11:30, Лапландия
Днес потеглям по гадния бял свят, за да раздам гадните подаръци и да се напия. Понеже Рудолф вече е изяден, шейната ще тегли Снежанка, защото е голяма курва и трябва да бъде наказана. Трябваше да тръгнем още на 11-ти, но отложихме пътуването, без много много обяснения.

19- 23 декември, петък- вторник
по света
Мразя път, мразя път, мразя път... за повче подробности виж девника ми от девети декември, понеделник.

24 декември, Бъдни вечер, в кръчмата
Пости ли... пости? Ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха!

25 декември, Коледа
Лай-ла-ля, ля-ля-ля-ля! Ти мене улажауаш ли ме, да иба? Червено вино снооооооооощи пих.. лайлаля!

хахах не се сдаржах да не го сложа Laughing
Върнете се в началото
Enzo_MonTeLLa
("Лесно е!" аз ша почерпя)

Общо думи: 124,961
Местожителство: Трявна, щата Сомалия

МнениеПуснато на: Чет Апр 19, 2007 11:46 pm    Заглавие: Re: 20 Признака, че сте от Провинцията Отговорете с цитат

SpitFire написа:
15. Когато ви кажат “кликни” – клякате.
ахахахахахахахахаха
spirit
Не е лесно !
Не е лесно !

Общо думи: 45,926
Местожителство: 2206 Gabrova (1976 GR3)

МнениеПуснато на: Пет Апр 20, 2007 12:15 am    Заглавие: Отговорете с цитат

20 Признака, че ви е кеф че сте от Провинцията

1. За вас “МакДоналдс” е тъп ресторант с вредна храна, но все пак сервитьорките си ги бива Wink.
2. Считате 100 долара на месец за висока заплата, особено ако толкова плащате на тъп шоп да ви обслужва тоалетната на ресторанта ви в София.
3. Повече от всичко на света мразите софиянците. Най-често се обръщате към тях със “селяни” тък като те наистина са събрани от кол и въже. Истинските софиянци са шепа изчезващи индивиди - трябва да ги запишат в Червената книга.
4. “Москвич” – това е добър автомобил, а “Жигули” – истинска лимузина! - такова е положението с пътищата в София, други автомобили се скапват на втория ден...
5. Ходите на вилата не за да почивате, а за да работите - че къде по-голямо спокойствие за творческа работа ако не там... даже и софиянци ви идат на гости да се почувстват и те хора...
6. Купувате си битова техника от световно известните марки “Sonie”, “Panasonix” и “Pieonnear”, както и дрехи на най-добрите световни производители “Badidas”, “Naik” и “Ribok” и я раздавате на милионните софийски мангали за да ги подпомогните поне малко, че да не крадат.
7. Симпатизирате едновременно и на царя, и на комунистите, и гледате серира после на софианци
8. 300 грама ракия на ден – за вас това не е алкохолизъм, а просто в реда на нещата - обичате да се хвалите така, за да шашкате столичаните, че може да сварите толкова ракия и спокойно да си платите таксите
9. Вместо “Извинете”, казвате “Опааа!” - вреден навик заучен от кратките ви посещение в столицата.
10. Любимият ви хипер-маркет е “Илиянци”, а ЦУМ – нещо като къща-музей - особено когато разказвате на дечицата си приказки на ужасите.
11. Качвате се с подскок на ескалатора - няма нищо по забавно от това Smile
12. Настръхвате от вълнение в метрото - знае ли се от кой ъгъл ще изкокне някой да ви обере?
13. Където и да отивате – минавате през гарата, защото ви е страх да използвате непроверени маршрути - типично за хаотичността на столицата
14. “Интернет клуб” ви звучи като публичен дом - дам, в провинцията е нормално хората да си имат компютри в къщи. Вие изневерявате ли на вашия компютър??!
15. Когато ви кажат “кликни” – клякате - това жената го прави.. на курса си по аеробика Laughing
16. Бързо се сближавате с шофьорите от “Градския транспорт”, тъй като и те слушат вашата музика.
17. 20 лева за такси до Центъра ви звучи HEнормално.
18. Отнасяте се връждебно към банкомати и врати с фото-клетка - друго си е да си имате постоянно пари в брой и пиколото сам да ви отваря вратата.
19. Дънки, комбинирани с хавайка е последния писък на модата - когато ходите на село, все пак е доста по практично и удобно отколкото да сте фукливо и надменно префърцунени с костюм и вратовръзка.
20. Докато пиете кафе във Виенската сладкарница – тайно набирате собствения си мобилен телефон. Вдигате след края на мелодията и провеждате кратък, но шумен разговор - подготвяте се за вечерното си представление - все пак и в провинцията има театър с добри актьори Wink
seemore
Не е лесно !
Не е лесно !

Общо думи: 42,578
Местожителство: Gabrovo

МнениеПуснато на: Пет Май 18, 2007 10:09 am    Заглавие: Отговорете с цитат

14. “Интернет клуб” ви звучи като публичен дом - дам, в провинцията е нормално хората да си имат компютри в къщи. Вие изневерявате ли на вашия компютър??!

Razz Razz Razz Razz Razz

Моя домашен компютър вече подозира, че като ходя на работа му изневерявам със служебния ...

http://pcshop.bg/?rfrl=6
2% отстъпка от първата поръчка с промокод RFRL-6
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
dugsata
Не е лесно !
Не е лесно !

Общо думи: 4,568

МнениеПуснато на: Пет Май 18, 2007 1:19 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Ами то по тея признаци излиза,че в Габрово сме е*аси селяндурите Laughing Laughing
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя Skype Name
Enzo_MonTeLLa

МнениеПуснато на: Пет Май 18, 2007 2:05 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

а стига бе Laughing

За мен тва е тъпо де, щото какво означава селяния? Нима в София не е най-голямата селяния, дето са се събрали какви ли не боклуци от цяла БГ ...
dugsata
Не е лесно !
Не е лесно !

Общо думи: 4,568

МнениеПуснато на: Пет Май 18, 2007 5:48 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Enzo_MonTeLLa написа:
а стига бе Laughing

За мен тва е тъпо де, щото какво означава селяния? Нима в София не е най-голямата селяния, дето са се събрали какви ли не боклуци от цяла БГ ...

3. Повече от всичко на света мразите софиянците. Най-често се обръщате към тях със “селяни”.
Мда де ама като гледам... то.. сичко останало май се отнася и за нас Rolling Eyes
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя Skype Name
SpitFire
Не е лесно !
Не е лесно !

МнениеПуснато на: Съб Май 19, 2007 12:57 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

че и селяндури да сме кво лошо има в това Laughing
Върнете се в началото
Enzo_MonTeLLa

МнениеПуснато на: Съб Май 19, 2007 1:45 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

dugsata написа:
Enzo_MonTeLLa написа:
а стига бе Laughing

Мда де ама като гледам... то.. сичко останало май се отнася и за нас Rolling Eyes
Имам предвид, че в София са се събрали всякакъв вид отрепки от цялата страна ... не знам дали си ходил скоро там, ама ако ти кажа какви работи видях последните 2 пъти по автобусите ... Пък и аз не мразя сифянци, даже се надявам до година и аз да уча там Wink
Misha
Не е лесно !
Не е лесно !

Общо думи: 32,672
Местожителство: у гъзЪт на географията

МнениеПуснато на: Съб Май 19, 2007 1:54 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Абе туй за дядо Коледа разцепва
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    forum.globcom.net Форуми -> КЕФ @ НЕТ Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети