Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
GOD^_^ Не е лесно !

Регистриран на: 09 Юни 2004 Мнения: 1941 Общо думи: 19,447 Местожителство: ...при Падналите ангели...
|
Пуснато на: Съб Апр 14, 2007 12:23 am Заглавие: Сефтето ми в "АРЕНА"! |
|
|
Днеска за пръв път ходих в кино "АРЕНА" (В. Търново) и съм изключително доволен, че сефтето ми беше именно филмът "300"! Ебати киното, ебати филма! Картина - идеална, звук - смазващ... толкова се сецепих, че реших да напрая цяла тема да споделя радостта си!
едит: ся кът се сетя за нащо Алеко и ми се плаче!  _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
gabroveca Idiot

Регистриран на: 10 Сеп 2006 Мнения: 2102 Общо думи: 86,125 Местожителство: Габрово
|
Пуснато на: Съб Апр 14, 2007 12:40 am Заглавие: |
|
|
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
HaF7a7a Постмодернист

Регистриран на: 14 Авг 2006 Мнения: 789 Общо думи: 27,391 Местожителство: Финландия
|
Пуснато на: Съб Апр 14, 2007 8:13 am Заглавие: |
|
|
GOD, сега трябва да почерпиш. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
`o{-_-}o` Не е лесно !

|
Пуснато на: Съб Апр 14, 2007 9:34 pm Заглавие: |
|
|
Аз тъкмо се връшам от Алеко .. и аз гледах 300 /за пореден път/. Еми .... Габровска работа :'( Филма го гледах преди известно време на pc-то качеството беше по-добро отколкото в киното !!! Пращах жената днес през деня /аз нямах възможност/ да купи билети ... - отговора на "мазното","дебело" билетопродаващо същество, облечено за поредн път все едно току що се връща от бустаня беше :" Нема да ти дам билет, докато не свърши прожекцията!" .... да ти е драго да отидеш в единственото кино в нашето китно градче ....
Иначе филма е изключителен  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
GOD^_^ Не е лесно !

Регистриран на: 09 Юни 2004 Мнения: 1941 Общо думи: 19,447 Местожителство: ...при Падналите ангели...
|
Пуснато на: Нед Апр 15, 2007 12:54 am Заглавие: |
|
|
`o{-_-}o` написа: | Аз тъкмо се връшам от Алеко .. и аз гледах 300 /за пореден път/. Еми .... Габровска работа :'( Филма го гледах преди известно време на pc-то качеството беше по-добро отколкото в киното !!! Пращах жената днес през деня /аз нямах възможност/ да купи билети ... - отговора на "мазното","дебело" билетопродаващо същество, облечено за поредн път все едно току що се връща от бустаня беше :" Нема да ти дам билет, докато не свърши прожекцията!" .... да ти е драго да отидеш в единственото кино в нашето китно градче ....
Иначе филма е изключителен  |
знам, че ти е било гадно, но съм си говорил с човечеца и моа ти кажа, че и той не издържа цялата тая пумия, която е нащо кино! Така че, не го обвинявай, просто му е дотегнало!
бтв - ако не си одил в Арената, отскочи до Търново някой път и гледай някой филм (по възможност по-зрелищен), за да разбереш кво е кино! И най-вече - кво е ЗВУК!!! Колоните са JBL, повече няма да говоря! _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|