Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
niksan_1 Не е лесно !

Регистриран на: 24 Юни 2005 Мнения: 471 Общо думи: 24,896 Местожителство: Габрово
|
Пуснато на: Съб Мар 24, 2007 11:43 pm Заглавие: Share: LEXX |
|
|
Не мога да кажа много за този сериал защото още не съм го гледал но помня че съм гледал преди бая години малко от 1 епизод и ми хареса.
Стилът е научнофантастичен от 97 година.
Ето и повече информация: http://www.imdb.com/title/tt0178149/
Шернал съм 1ви сезон който е само 4 епизода търсете в DC WWE.Saruman _________________ Bulgarian Trainspotters Guide |
|
Върнете се в началото |
|
 |
niksan_1 Не е лесно !

Регистриран на: 24 Юни 2005 Мнения: 471 Общо думи: 24,896 Местожителство: Габрово
|
Пуснато на: Пон Мар 26, 2007 4:26 pm Заглавие: |
|
|
шернах 12 епизод от 3 сезон на Лекс
сега тегля 13 епизод 3ти сезон довечера е готов
ако някой намери други епизоди да ми дава да ги тегля плииис _________________ Bulgarian Trainspotters Guide |
|
Върнете се в началото |
|
 |
AcidSouL Не е лесно !

Регистриран на: 12 Авг 2004 Мнения: 746 Общо думи: 15,073 Местожителство: Nosgoth
|
Пуснато на: Пон Мар 26, 2007 6:24 pm Заглавие: |
|
|
не се обиждай ама тоя сериал е сигурно най тъпия от сички който съм гледал някога мое мнение  _________________ http://qkineshta.wordpress.com/ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ShortY Не е лесно !

Регистриран на: 30 Сеп 2003 Мнения: 5275 Общо думи: 39,616 Местожителство: St.Louis
|
Пуснато на: Пон Мар 26, 2007 8:02 pm Заглавие: |
|
|
това наиситна е вазможно най-дебилския сериал който съм гледал. .... гледал сам го по ТВ единственото за да се убедя че улигофреншината в ТВ е безкрайна като космоса ....
ъпера да не се убижда всеки с вкуса си ...ама тфа помня някфи червей едни кораби там планети големи глупости _________________ По-добре известен пияница отколкото анонимен алкохолик!
На сиромах човек и половин пу*ка му стига.
Hanging from the Arch Bitch!!!!! haha |
|
Върнете се в началото |
|
 |
niksan_1 Не е лесно !

|
Пуснато на: Пон Мар 26, 2007 9:37 pm Заглавие: |
|
|
ааа не ма бърка кво казвате но ако някой му попаднат епизоди да ги дава да ги дърпам щот то ясно че никой друг няма да ги издърпа.
Самият сериал наистина кефи ма въпреки че са големи измислици простотиии и прочие.  _________________ Bulgarian Trainspotters Guide |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|