Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
dido Не е лесно !

Регистриран на: 27 Дек 2003 Мнения: 304 Общо думи: 2,531 Местожителство: Габрово
|
Пуснато на: Сря Юли 19, 2006 8:04 pm Заглавие: bambbucha |
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=h5gojMWlx14&search=bamboocha
+18 _________________ Не може нации,които се напиват с бира,да дават акъл на нации,които изтрезняват с бира.
Да пишеш на български с латински букви е все едно да пишеш с лайна по стена-чете се но не е приятно.
Последната промяна е направена от dido на Чет Ное 16, 2006 4:59 pm; мнението е било променяно общо 2 пъти |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DaViDiaN Музикохолик

Регистриран на: 29 Дек 2003 Мнения: 3992 Общо думи: 17,360 Местожителство: Два етажа по - горе от Shefa
|
Пуснато на: Сря Юли 19, 2006 8:09 pm Заглавие: |
|
|
а тва е старо, на телефона си го бях слагал преди... ама е яко  _________________ If There Was A Single Day I Could Live,
A Single Breath I Could Take,
I'd Trade All The Others Away...
За да откриеш перфектния човек, трябва първо да се влюбиш в него! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Caisa666 Не е лесно !

Регистриран на: 29 Окт 2004 Мнения: 655 Общо думи: 681 Местожителство: Geto S-a !!!
|
Пуснато на: Чет Юли 20, 2006 9:54 am Заглавие: |
|
|
хаха тва го знам яко е  _________________ I’m here without you baby but your still on my lonely mind, I think about you baby and I dream about you all the time!!! I’m here without you baby but your still with me in my dreams, And tonight it’s only you and me! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
CooL-DaddY Не е лесно !

Регистриран на: 17 Апр 2005 Мнения: 305 Общо думи: 3 Местожителство: Miami Beach
|
Пуснато на: Чет Юли 20, 2006 10:45 am Заглавие: |
|
|
староооо, ама супер якоо |
|
Върнете се в началото |
|
 |
sexy_veselq4ka Не е лесно !

Регистриран на: 21 Мар 2005 Мнения: 498 Общо думи: 1,620 Местожителство: Габрово, Стара Загора
|
Пуснато на: Чет Юли 20, 2006 11:43 am Заглавие: |
|
|
мда старо ама яко  _________________ Има само едно нещо, което е по-хубаво от гърненце с мед... и това са две гърненца с мед
Един съвет лягаи да спиш,Една лъжа идвам при теб,Една истина ще те скъсам от секс,Една подробност незнам кога. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
KpuTuK Не е лесно !

Регистриран на: 22 Ное 2003 Мнения: 140 Общо думи: 1,891 Местожителство: Мелмак
|
Пуснато на: Чет Юли 20, 2006 12:29 pm Заглавие: |
|
|
е аз съм млад, и пак съм супер як, не знам  _________________ LOVED BY FEW ,
HATED BY MANY ,
RESPECTED BY ALL !!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
v!kxXx Дали да стана антиквар ?

Регистриран на: 18 Юли 2006 Мнения: 42 Общо думи: 0 Местожителство: KoLeLo7o KaR7eL
|
Пуснато на: Чет Юли 20, 2006 1:50 pm Заглавие: |
|
|
KpuTuK написа: | е аз съм млад, и пак съм супер як, не знам  |
с грешка си
тва беше ценно _________________ /Me again ...
... life_sux ...
... love 2..... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
the_Frgt10_girl Не е лесно !

Регистриран на: 10 Окт 2006 Мнения: 239 Общо думи: 7,568 Местожителство: Debil Land
|
Пуснато на: Съб Окт 14, 2006 4:14 pm Заглавие: идеи на майские праздники |
|
|
жжоте товарищи и опять Радость в эпицентре всего а по теме думаю что рано, хотя смотря с кем, если с мальчиком одноклассником, с которым долгие отношения ( ну годик-два) и тут они реши |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|