Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
RazoR Не е лесно !

Регистриран на: 14 Ное 2003 Мнения: 83 Общо думи: 0 Местожителство: DEEP DOWN IN The OCEAN
|
Пуснато на: Пет Май 13, 2005 10:36 pm Заглавие: Компютърното психясване |
|
|
Компютърното психясване настъпва неусетно и обсебва тотално
Ако не вземете мерки, ще свършите в лудницата
назад
- "Новинар" 27 юни 2002 г., стр. 15
Общоизвестен факт е, че хората се делят на две категории - нормални и заразени от компютърното психясване. Доказано е, че напоследък броят на първите намалява лавинообразно. Стадиите на влудяването, причинено от най-добрия приятел на съвременния хомо сапиенс - компютъра, са следните.
1. ПЪРВИ - ЛЕК
Симптоми: лицето сяда пред компютъра, включва го, работи, привечер се прибира вкъщи и не се сеща за него до следващата сутрин.
Апетитът и сънят му са нормални. Няма главоболие.
Лечение: не е необходимо.
2. ВТОРИ - ПОЛУЛЕК
Симптоми: пациентът демонстрира повишен интерес към компютъра, изразяващ се в нездрава възбуда, обхващаща го веднага след като зърне любимото оръдие на труда. Стои пред монитора 2-3 часа след края на работното време.
Апетитът му е нормален. Сънят е неспокоен, с пъшкания и слаби възклицания. От време на време го мъчи мигрена.
Лечение:препоръчва се болният да бъде откъснат от компютъра. Специализираната литература да се складира на недостъпно за него място.
3. ТРЕТИ – СРЕДНО ТЕЖЪК
Симптоми: болният се задържа пред компютъра повече от 4-5 часа след края на работното време. Прекалено често използва компютърната терминология и не реагира на удивлението на околните.
Апетитът му е голям. Сънят е накъсан, изпъстрен с компютърни термини и безпричинен смях. Изпада в рязка възбуда при вида на компютъра или при среща с болни в същия и по-горен стадий. Често се оплаква от мигрена.
Лечение: болният трябва да се изолира от компютъра, парите му да се прибират редовно и, ако не е "бракуван", бързо да бъде оженен (омъжена). При буйстване и отказ от лечение незабавно да се хоспитализира.
4. ЧЕТВЪРТИ - ТЕЖЪК
Симптоми: пациентът купува последен модел компютър и модем. Речта му съдържа предимно термини и словосъчетания от информатиката. Измисля нови думички, събира пари за откриване на цифрова телефонна линия - за включване към Интернет.
Апетитът му е много голям. Яде по всяко време и не подбира храната. Спи не повече от 3-4 часа в денонощието и издава вопли, описани в том 3 на поредицата "Поведението на животните". Половото влечение почти отсъства.
Лечение: в стационар за хора с леки психически отклонения.
5. ПЕТИ - БЕЗНАДЕЖДЕН
Симптоми: болният е луд на тема "компютри", говорът му е нечленоразделен, използва предимно компютърния жаргон. Не обръща внимание на външния си вид.
Апетитът и сънят липсват. Лицето яде само това, което е около компютъра, независимо от вида и качеството му. Забелязва околните само когато произнасят фрази, свързани с термини от информатиката.
Сексът не го интересува, изпитва огромно удоволствие, когато на монитора се появи съобщението "Connect". Редовно страда от пристъпи на силна мигрена.
Лечение: не подлежи на каквато и да било терапия. Приключва жизнения си път в психиатрия. _________________ Forsaken by destiny, forsaken by my own mind
I must remove my skin to see belief in your eyes
-----------------------FearFactory------------------
http://www.data-bg.net/pub/rack6/razor81/ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Obi One Nairobi Примерен комсомолец

|
Пуснато на: Пет Май 13, 2005 10:40 pm Заглавие: |
|
|
охохо ми ас сум психясал отдавна феее.... нали виждаш кфи ги пиша тука.... афе да не ви пука фееее... Оби Уан е Нумбър Уан!!!!! туп туп цацака туп |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Dizzy Не е лесно !

Регистриран на: 02 Окт 2004 Мнения: 610 Общо думи: 4,708 Местожителство: Newcastle
|
Пуснато на: Пет Май 13, 2005 10:51 pm Заглавие: |
|
|
Нещо средно между "средно тежък" и "тежък" случай съм  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
The_Shadow Не е лесно !

Регистриран на: 11 Ное 2004 Мнения: 688 Общо думи: 0 Местожителство: In_The_ShadoW_ReaLM
|
Пуснато на: Съб Май 14, 2005 12:30 am Заглавие: |
|
|
афе мене пък тва ми влияе положително  _________________ ВсЯкА ЕпоХа СъНуВа СвОя НаСлЕдНиК ^®^ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
GaNdja_FeRmEr Не е лесно !

Регистриран на: 23 Май 2004 Мнения: 239 Общо думи: 1,142 Местожителство: Plachkovci
|
Пуснато на: Съб Май 14, 2005 12:39 am Заглавие: |
|
|
Не мога да се определя с нито един от стадийте Може да се каже,че от всички по малко хаха :Р _________________ Не оставяй днескашната работа за утре,като можеш да я свършиш и в други ден!!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Caisa666 Не е лесно !

Регистриран на: 29 Окт 2004 Мнения: 655 Общо думи: 681 Местожителство: Geto S-a !!!
|
Пуснато на: Съб Май 14, 2005 9:17 am Заглавие: |
|
|
GaNdja_FeRmEr написа: | Не мога да се определя с нито един от стадийте Може да се каже,че от всички по малко хаха :Р |
и аз тъй май  _________________ I’m here without you baby but your still on my lonely mind, I think about you baby and I dream about you all the time!!! I’m here without you baby but your still with me in my dreams, And tonight it’s only you and me! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
kiki пухче предполагам... *без предполагам!

Регистриран на: 17 Авг 2004 Мнения: 1866 Общо думи: 22,333 Местожителство: South Of Heaven
|
Пуснато на: Съб Май 14, 2005 9:26 am Заглавие: |
|
|
Ако трябва от тея да си избирам:
Нещо м/у лек и полулек.  _________________ ...пънко нема умре и нафинг елс медърс. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
D_A_R_K_M_A_N Не е лесно !

Регистриран на: 18 Ное 2004 Мнения: 296 Общо думи: 0 Местожителство: am4i...konteiner No8
|
Пуснато на: Съб Май 14, 2005 1:32 pm Заглавие: |
|
|
5
базиче мене компа не ми влияе ... много... малко... _________________ YoU GoT SeRVeD |
|
Върнете се в началото |
|
 |
delfy Не е лесно !

Регистриран на: 14 Ное 2003 Мнения: 588 Общо думи: 719 Местожителство: http://gabrovo.kef/esa/blok-a/et.2
|
Пуснато на: Съб Май 14, 2005 2:30 pm Заглавие: |
|
|
ам немога без компа си тва е положението  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Rodriguez Не е лесно !

Регистриран на: 02 Фев 2005 Мнения: 132 Общо думи: 213 Местожителство: STARFLEET HEADQUARTERS
|
Пуснато на: Съб Май 14, 2005 3:51 pm Заглавие: |
|
|
Все още съм между първи и втори етап, но кой знае колко бързо ще скокна в останалите  _________________ TO BOLDLY GO WHERE NO MAN HAS GONE BEFORE |
|
Върнете се в началото |
|
 |
JusT_DiE Не е лесно !

Регистриран на: 12 Май 2004 Мнения: 1382 Общо думи: 0 Местожителство: B Heu3BecTHocT
|
Пуснато на: Съб Май 14, 2005 10:17 pm Заглавие: |
|
|
голям апетит седя по множко на компа и спя кат крът ...  _________________ Човекът е едно несъвършено изречение с много правописни грешки ... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
botroid Не е лесно !

|
Пуснато на: Нед Май 15, 2005 1:48 am Заглавие: |
|
|
Dizzy написа: | Нещо средно между "средно тежък" и "тежък" случай съм |
Вари на лекар... додет секса не е престанал да ти бъде интересен, хяхя... току виж си станала фригидна или ялова заради компа  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ba77Le0f7heYear Не е лесно !

Регистриран на: 14 Ное 2004 Мнения: 170 Общо думи: 2,249 Местожителство: v gorata
|
Пуснато на: Нед Май 15, 2005 10:11 am Заглавие: Re: Компютърното психясване |
|
|
RazoR написа: | ...изпитва огромно удоволствие, когато на монитора се появи съобщението "Connect" |
хахаха тва ме изкефи... _________________ Един за всички и всичко пак за мен  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
y-project Не е лесно !

Регистриран на: 29 Авг 2004 Мнения: 709 Общо думи: 7,345 Местожителство: В Залата
|
Пуснато на: Нед Май 15, 2005 10:26 pm Заглавие: |
|
|
Dizzy написа: | Нещо средно между "средно тежък" и "тежък" случай съм  |
ме 2  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
EL_DIABLO Не е лесно !

Регистриран на: 05 Мар 2005 Мнения: 146 Общо думи: 6,109 Местожителство: И аз не знам
|
Пуснато на: Пон Май 16, 2005 5:00 pm Заглавие: |
|
|
Бреее чак след като прочетоь тая статия рабрах защо постоянно получавам писма от Севлиевската "***** зграда" аз дори не сам за стадий 5 а за 6 аз съм са намирал от време на време да гриза клавиатурата сигорно и за т'ва сам я сменял 3 пати за 3 месеца особено кат видя натписа DISCONECT _________________ LeT's BuRN in HeLL
We Are The MoDeRN CHuRCH of SaTaN
Кликниш ли тук оставаш без душаГРИЗ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|