Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Nubits Не е лесно !

Регистриран на: 08 Дек 2004 Мнения: 439 Общо думи: 3,115 Местожителство: Габрово
|
Пуснато на: Пет Апр 01, 2005 9:23 pm Заглавие: Записах концерта, ама... |
|
|
Записах концерта на академията, щото няколко хора помолиха... има проблем обаче! Голям е 3.8ГБ! Айде някой да ми обясни, ама подробно, как да го смаля! MasterMixer беше оправил преди време клипа на Турбалалан кючек, дето го бях качил...сега ако ми каже как точно ще съм много благодарен! _________________ Имало двама братя...единият бил тракторист, а другият отишъл да пие вода! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
franky Фен на Челси

Регистриран на: 27 Апр 2004 Мнения: 3530 Общо думи: 70,660 Местожителство: Stamford Bridge,Fulham Road,London
|
Пуснато на: Пет Апр 01, 2005 9:29 pm Заглавие: |
|
|
еи супер си..сега мастъра ако може да направи нещо по въпроса.. _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
MasterAIP Cuore Sportivo

Регистриран на: 24 Сеп 2003 Мнения: 850 Общо думи: 9,608 Местожителство: somewhere over the rainbow
|
Пуснато на: Пет Апр 01, 2005 10:39 pm Заглавие: |
|
|
ако можеш ко качи, па ше го опраим ;> _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Педя човек Гост
Общо думи: 0
|
Пуснато на: Съб Апр 02, 2005 12:48 am Заглавие: |
|
|
с virtualdub става - отваряш филм-а, даваш на видео->компресия и после, ако имаш - DivX 5.1.1 (дано го имаш) и му даваш после file-> save az avi и трябва да стане, ама трябва да имаш място на хард-а....
MasterAIP хууу предложение, ама може да не му е връзката особено висока и да има да качва 1 седмица..... все пак това са 3-4 ГБ.....
замисли се, че има и хора на wireless все още...  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
PokePkaTa Не е лесно !

Регистриран на: 02 Дек 2004 Мнения: 1193 Общо думи: 5,323 Местожителство: Somewhere I Belong ...
|
Пуснато на: Съб Апр 02, 2005 2:27 pm Заглавие: |
|
|
Ули Ули Ули ... браво човек  _________________ Никога не се бори със свиня, накрая и двамата ще сте в лайна, но на нея ще й е хубаво...
П.П. - Продължавате да сте смешни... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
martin4o_33 Не е лесно !

|
Пуснато на: Нед Апр 03, 2005 5:33 pm Заглавие: |
|
|
браво браво щото аз не го гледах кой спечели _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
aNdRo Не е лесно !

Регистриран на: 26 Дек 2003 Мнения: 1716 Общо думи: 44,236 Местожителство: Трендафил City
|
Пуснато на: Нед Апр 03, 2005 5:35 pm Заглавие: |
|
|
Какво стана със смаляването?
Аре много ще съм благодарен и ако го качиш!!!
Не съм го гледал и ще ми е много интересно
Благодаря от сега _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Nubits Не е лесно !

Регистриран на: 08 Дек 2004 Мнения: 439 Общо думи: 3,115 Местожителство: Габрово
|
Пуснато на: Сря Апр 06, 2005 8:39 pm Заглавие: |
|
|
Съжалявам, ама не бях в ГБ, пък като се прибрах и нета ми беше спрял(за пореден път). Сега след 2 дена звънене по телефона имам, обаче едва ли ще мога да го кача не компресиран, щото съм на рак6! .... ше пробвам както каза drinkin-a и ще се обадя! _________________ Имало двама братя...единият бил тракторист, а другият отишъл да пие вода! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Nubits Не е лесно !

|
Пуснато на: Сря Апр 06, 2005 8:48 pm Заглавие: |
|
|
Я вижте кво ми излезе с VirtualDub-a още като отварям видео файла... некаф съвет?
 _________________ Имало двама братя...единият бил тракторист, а другият отишъл да пие вода! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|