Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
dudi мечовица

|
Пуснато на: Пет Фев 18, 2005 10:16 pm Заглавие: алкохол |
|
|
Министерство на здравеопазването предлага следните етикети да се поставят на бутилките:
1. ВНИМАНИЕ! Консумацията на алкохол е основна причина да танцувате като чукундур
2. ВНИМАНИЕ! Консумацията на алкохол може да ви кара да разправяте един и същи скучен виц на приятелите ви докато ви размажат главата
3. ВНИМАНИЕ! Консумацията на алкохол може да ви накара да идзговарате дум'те ей тааака
4. ВНИМАНИЕ! Консумацията на алкохол може да ви накара да си мислите, че бившите ви гаджета си умират да ви чуят в 4 сутринта по телефона
5. ВНИМАНИЕ! Консумацията на алкохол може да ви накара доста да мислите по въпроса какво се е случило с панталоните ви
6. ВНИМАНИЕ! Консумацията на алкохол може да е причина сутринта като се обърнете на другата страна да видите нещо наистина страшно чиито вид или име не можете да си спомните
7. ВНИМАНИЕ! Консумацията на алкохол може да ви накара да си мислите, че хората се смеят с вас
8. ВНИМАНИЕ! Консумацията на алкохол може да ви създаде илюзията, че сте по-як, по-красив и по-умен от някой доста по-едър тип
9. ВНИМАНИЕ! Консумацията на алкохол може да ви накара да се мислите за невидим  _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
dudi мечовица

|
Пуснато на: Пет Фев 18, 2005 10:19 pm Заглавие: |
|
|
пускам още една и спирам
circa каза че иска и аз затова _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
W3s7 Не е лесно !

Регистриран на: 05 Яну 2005 Мнения: 270 Общо думи: 768 Местожителство: trqvna
|
Пуснато на: Пет Фев 18, 2005 10:19 pm Заглавие: |
|
|
хахаха да ве наистина  _________________ It's All About The House Music And It Always Will Be |
|
Върнете се в началото |
|
 |
dudi мечовица

|
Пуснато на: Пет Фев 18, 2005 10:20 pm Заглавие: |
|
|
да ама май не е позволено да се пускат толкова много щото не ме пуска......знам ли
другото ще е утре _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
kovacheff Не е лесно !

Регистриран на: 01 Дек 2004 Мнения: 126 Общо думи: 105 Местожителство: Gb
|
Пуснато на: Пет Фев 18, 2005 10:24 pm Заглавие: |
|
|
хаха сложиха никролози на цигарите ся остава да сложат и на алкохола  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
dudi мечовица

|
Пуснато на: Пет Фев 18, 2005 10:27 pm Заглавие: |
|
|
викаш рекорд съм направила...кой е държал предишния? _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ragi Не е лесно !

Регистриран на: 14 Дек 2004 Мнения: 498 Общо думи: 232 Местожителство: Aitos
|
Пуснато на: Пет Фев 18, 2005 11:13 pm Заглавие: Re: алкохол |
|
|
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
anilaG Не е лесно !

Регистриран на: 25 Яну 2004 Мнения: 1729 Общо думи: 0 Местожителство: България|Габрово|близо до Badmadboy, Shefa, DaViDiaN, Davin4i, Lohnes, Stephen King, Perhi и Idola
|
Пуснато на: Съб Фев 19, 2005 2:04 am Заглавие: |
|
|
4. ВНИМАНИЕ! Консумацията на алкохол може да ви накара да си мислите, че бившите ви гаджета си умират да ви чуят в 4 сутринта по телефона
ето това много вярно _________________

"аз съм българче обичам..." |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ShortY Не е лесно !

Регистриран на: 30 Сеп 2003 Мнения: 5275 Общо думи: 39,616 Местожителство: St.Louis
|
Пуснато на: Съб Фев 19, 2005 9:21 am Заглавие: |
|
|
староооооо хахахаха НО МНОГО ЯКО !!!! аз само малко фъфля ;П)иначе няма други оплаквания за сега хаахха _________________ По-добре известен пияница отколкото анонимен алкохолик!
На сиромах човек и половин пу*ка му стига.
Hanging from the Arch Bitch!!!!! haha |
|
Върнете се в началото |
|
 |
kiki пухче предполагам... *без предполагам!

Регистриран на: 17 Авг 2004 Мнения: 1866 Общо думи: 22,333 Местожителство: South Of Heaven
|
Пуснато на: Съб Фев 19, 2005 10:20 am Заглавие: |
|
|
ShortY написа: | староооооо хахахаха НО МНОГО ЯКО !!!! аз само малко фъфля ;П)иначе няма други оплаквания за сега хаахха |
има време за всичко...
Да това съм го чела и преди.
Ама е много здраво.  _________________ ...пънко нема умре и нафинг елс медърс. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
zombito Вчера си купих компютър

Регистриран на: 23 Окт 2004 Мнения: 6 Общо думи: 0 Местожителство: V Gabrovoto
|
Пуснато на: Нед Фев 27, 2005 5:09 am Заглавие: |
|
|
[quote="anilaG"]4. ВНИМАНИЕ! Консумацията на алкохол може да ви накара да си мислите, че бившите ви гаджета си умират да ви чуят в 4 сутринта по телефона
ето това много вярно[/quot
mnogo to4no sa go kazali |
|
Върнете се в началото |
|
 |
PokePkaTa Не е лесно !

Регистриран на: 02 Дек 2004 Мнения: 1193 Общо думи: 5,323 Местожителство: Somewhere I Belong ...
|
Пуснато на: Нед Фев 27, 2005 7:01 pm Заглавие: |
|
|
Добро добро ... и това за 4 сутринта е мнооогооооо вярно  _________________ Никога не се бори със свиня, накрая и двамата ще сте в лайна, но на нея ще й е хубаво...
П.П. - Продължавате да сте смешни... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
y-project Не е лесно !

Регистриран на: 29 Авг 2004 Мнения: 709 Общо думи: 7,345 Местожителство: В Залата
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Caisa666 Не е лесно !

Регистриран на: 29 Окт 2004 Мнения: 655 Общо думи: 681 Местожителство: Geto S-a !!!
|
Пуснато на: Пон Фев 28, 2005 3:11 pm Заглавие: |
|
|
Цитат: | 6. ВНИМАНИЕ! Консумацията на алкохол може да е причина сутринта като се обърнете на другата страна да видите нещо наистина страшно чиито вид или име не можете да си спомните |
другото може да се преживее лесно .. ама еи тва наистина е опасно хахахаха  _________________ I’m here without you baby but your still on my lonely mind, I think about you baby and I dream about you all the time!!! I’m here without you baby but your still with me in my dreams, And tonight it’s only you and me! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
_V!c7oR_ Не е лесно !

Регистриран на: 18 Ное 2004 Мнения: 525 Общо думи: 2,512 Местожителство: Нейде тука
|
Пуснато на: Вто Мар 01, 2005 6:04 pm Заглавие: |
|
|
to za imeto ne e vajno ama ako e stra6no _________________ lqlqlqlq |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|