Предишната тема :: Следващата тема |
Кое предпочитате да гледате? |
Мотоциклетизъм на писта |
|
29% |
[ 14 ] |
Мотокрос |
|
23% |
[ 11 ] |
И двата са супер |
|
46% |
[ 22 ] |
|
Общо гласове : 47 |
|
Автор |
Съобщение |
DMX Не е лесно !

Регистриран на: 08 Окт 2003 Мнения: 3800 Общо думи: 9,743 Местожителство: Vegesack
|
Пуснато на: Пон Яну 03, 2005 8:29 pm Заглавие: |
|
|
И двете не са лоши - пистови мотори заради високата скорост, а кросови - заради самото изживяване  _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DMX Не е лесно !

Регистриран на: 08 Окт 2003 Мнения: 3800 Общо думи: 9,743 Местожителство: Vegesack
|
Пуснато на: Пон Яну 03, 2005 8:35 pm Заглавие: |
|
|
ivo82 написа: | DMX написа: | И двете не са лоши - пистови мотори заради високата скорост, а кросови - заради самото изживяване  |
Аз заради това гласувах за третия отговор
П.П. Извинявам се за правописната грешка в него  |
Можеш да го промениш, ако имаш желание - върви на първия си пост от тази тема и натисни "промени" горе вдясно, после отиди и промени "двета" и натиси прати или там каквото беше  _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
JusT_DiE Не е лесно !

Регистриран на: 12 Май 2004 Мнения: 1382 Общо думи: 0 Местожителство: B Heu3BecTHocT
|
Пуснато на: Пон Яну 03, 2005 9:32 pm Заглавие: |
|
|
xexe nz 6to ama krosovete sa mi super tupi a we i pistovete ne sa mi mnogo interesni ama tam kat padne purviq i stava interesno  _________________ Човекът е едно несъвършено изречение с много правописни грешки ... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
anilaG Не е лесно !

Регистриран на: 25 Яну 2004 Мнения: 1729 Общо думи: 0 Местожителство: България|Габрово|близо до Badmadboy, Shefa, DaViDiaN, Davin4i, Lohnes, Stephen King, Perhi и Idola
|
Пуснато на: Пон Яну 03, 2005 9:44 pm Заглавие: |
|
|
chestno kazano i dwete strashno me kefqt no kat neam kabelna i dwete ne gi gledam  _________________

"аз съм българче обичам..." |
|
Върнете се в началото |
|
 |
RAINBOW Не е лесно !

|
Пуснато на: Пон Яну 03, 2005 9:50 pm Заглавие: |
|
|
anilaG написа: | chestno kazano i dwete strashno me kefqt no kat neam kabelna i dwete ne gi gledam  |
Gore dolu e taka i pri men Predi gi gledah po Sat-a ama sq pred TV ne se zadyrjam mnoo osven kogato si vyrja PC-to kym nego  _________________ One of the best moment since I use Globcom =] |
|
Върнете се в началото |
|
 |
hd Не е лесно !

Регистриран на: 19 Авг 2004 Мнения: 91 Общо думи: 0 Местожителство: Gabrovo
|
Пуснато на: Пон Яну 03, 2005 10:10 pm Заглавие: |
|
|
Абе само МОТОКРОССССССССС!
Това си е моето мнение и толкоз.
Мотокроса е ЕДИНСТВЕНИЯ ми любим спорт, но за съжаление на последък все повече нямам възможност да наблюдавам състезания (било то на живо, или по ТВ).
Айде скоро мога да кача малко клипчета, картинки, ама то пък на шестия рак няма място, тъй че....
Иначе и пистовите не са толкова лоши, ама според мен там няма динамика достатъчно, друго си е мотокроса.
И то интересното е, че примерно суперкроса или фрийстайла не ме кефи толкова, колкото мотокроса. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
shyne Не е лесно !

Регистриран на: 05 Сеп 2004 Мнения: 1150 Общо думи: 2,388 Местожителство: Габрово
|
Пуснато на: Пон Яну 03, 2005 11:42 pm Заглавие: |
|
|
na mene sa mi interesni i dvete i za tova i glasuvah _________________ Ювентус Торино
ПФК"СЛАВИЯ" (СОФИЯ) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
The_Shadow Не е лесно !

Регистриран на: 11 Ное 2004 Мнения: 688 Общо думи: 0 Местожителство: In_The_ShadoW_ReaLM
|
Пуснато на: Вто Яну 04, 2005 2:48 am Заглавие: |
|
|
I az kat shyne glasuvax. _________________ ВсЯкА ЕпоХа СъНуВа СвОя НаСлЕдНиК ^®^ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
pexo Не е лесно !

Регистриран на: 14 Ное 2004 Мнения: 112 Общо думи: 0 Местожителство: http://www.blizzard.com/world of warcraft/dwarf/35level
|
Пуснато на: Вто Яну 04, 2005 8:20 pm Заглавие: |
|
|
spored mene i 2te sa mnogo qki 6toto ednoto e burzo sastezaie a drugoto ee golqmo 6ou _________________ i can kill you
i can hit you
but,i ...........you!!!!!!!!!
50 cent forever
АЗ СЪМ ГАДЕН  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
EVIL^DEVIL Не е лесно !

Регистриран на: 27 Апр 2004 Мнения: 155 Общо думи: 461 Местожителство: Бейруд
|
Пуснато на: Съб Яну 08, 2005 3:55 pm Заглавие: |
|
|
Аз предпочитам да гледам на писта просто звукът и големите скорости по ме кефят. А и на писта можете да гледате в Долна Митрополия (Плевен) на летището правят състезания от републиканското.Мога да ви дам снимки от там ако искате. _________________ Изчуквам коли всякакви и най-вече собственичките им!!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
EVIL^DEVIL Не е лесно !

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
EVIL^DEVIL Не е лесно !

|
Пуснато на: Съб Яну 08, 2005 4:04 pm Заглавие: |
|
|
Това е балканчето на брат ми тои си го снимал и си качил снимките. _________________ Изчуквам коли всякакви и най-вече собственичките им!!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|