Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
CkoT Dangerous Mindz

Регистриран на: 18 Окт 2004 Мнения: 2501 Общо думи: 23,044 Местожителство: on debian
|
Пуснато на: Чет Ное 09, 2006 3:54 pm Заглавие: |
|
|
Разби !...Най-правилното..жените не важат тук
  _________________ You can never get enough of what you don't need to make you happy. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Seraf Не е лесно !

Регистриран на: 27 Яну 2004 Мнения: 744 Общо думи: 17,018 Местожителство: Trendafil City
|
Пуснато на: Чет Ное 09, 2006 4:00 pm Заглавие: |
|
|
Добри жени шофьори има, колкото има и зелени коне! _________________ Temporary constructs of a feeble human intellect...trying desperately to justify an existence that is without meaning or purpose! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Enzo_MonTeLLa ("Лесно е!" аз ша почерпя)

Регистриран на: 03 Фев 2005 Мнения: 3215 Общо думи: 124,961 Местожителство: Трявна, щата Сомалия
|
Пуснато на: Чет Ное 09, 2006 10:53 pm Заглавие: |
|
|
хаха това ме сеща за един виц
Един каубой влиза някъф турбо гъзар в селското ранчо/кръчма .. сяда на бара и си поръчва пиене .. стои половин час изпива няколко питиета и става да си ходи .. излиза и след 1 минута са връща в кръчмата:
- Кой ми боядиса коня зелен? - пита супер ядосан и готов да убива ...
... мълчание ... каубоя почнал да беснеее ... питам кой ми боядиса коня зелен последен път? .. пак мълчание. Каубоя се ядосал, запретнал ръкави и тъкмо тръгва да се саморазправя, когато от дъното някакъв огромен мъж казал:
- Аз бях ... къф ти е проблема?
каубоя - Ааа нищо нищо ... забравил си да го лакираш
|
 |
IZVERGA Fuck Milk...Got Beer?

Регистриран на: 10 Мар 2005 Мнения: 3151 Общо думи: 90,422 Местожителство: Е:БългарияГаброво?
|
Пуснато на: Нед Ное 12, 2006 2:56 pm Заглавие: |
|
|
hdimitrov написа: | Щото не сте виждали шефа... още докато запали двигателя и аз вече съм се примирил със смъртта! |
моя шеф преди ме возише с 200...само се молех един път да сляза от тая кола...  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
rich_girl Не е лесно !

|
Пуснато на: Пет Ное 24, 2006 8:04 pm Заглавие: |
|
|
имам книжка точно от 6 месеца и след шофиорските курсове съм карала осем девет пъти.нещо ме е страх вече макар че преди имах голям мерак.ама честно да ви кажа жените са доста по внимателни зад волана докато мъжете се праят на голяма работа |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ShortY Не е лесно !

Регистриран на: 30 Сеп 2003 Мнения: 5275 Общо думи: 39,616 Местожителство: St.Louis
|
Пуснато на: Пет Ное 24, 2006 8:08 pm Заглавие: |
|
|
[quote="rich_girl"]имам книжка точно от 6 месеца и след шофиорските курсове съм карала осем девет пъти.нещо ме е страх вече макар че преди имах голям мерак.ама честно да ви кажа жените са доста по внимателни зад волана докато мъжете се праят на голяма работа[/quote]
по-внимателни ама колкото и да си внимателен се появяват ситуации в които трябва бърза и адекватна реакция. Нещо което повечето жени не могат да направят, затварят очи и чакат удара. _________________ По-добре известен пияница отколкото анонимен алкохолик!
На сиромах човек и половин пу*ка му стига.
Hanging from the Arch Bitch!!!!! haha |
|
Върнете се в началото |
|
 |
IZVERGA Fuck Milk...Got Beer?

Регистриран на: 10 Мар 2005 Мнения: 3151 Общо думи: 90,422 Местожителство: Е:БългарияГаброво?
|
Пуснато на: Пет Ное 24, 2006 11:54 pm Заглавие: |
|
|
забрави да кажеш че пускат волана  |
|
Върнете се в началото |
|
 |

Регистриран на: 03 Фев 2005 Мнения: 3215 Общо думи: 124,961 Местожителство: Трявна, щата Сомалия
|
Пуснато на: Съб Ное 25, 2006 12:05 am Заглавие: |
|
|
малеее на 1 кормуване с 1 патка от Трявна ... кара си нали, аз съм отзад и на някво кръстовище тя трябваше да даде мигач, ама зарави и инструктора и се скара нещо и онас точно по средата на крсътовището пусна волана, пуска всичко, затвори очи и вика "о не, не отказвам са!" Добре, че инструктора беше супер бърз и тос зад нас внимателен, че щяхме мноо яко да са блъснем.... Аз ако бях тая слизам и със шут я изпращам да си ходи! Пък че взе и книжка накрая
Давам просто пример де ... ина1е има и жени много добри шофьорки, спор няма! Но повечето са супер спарени, бавни, мудни и ходят само да са е.ат с инструкторите!  _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
hdimitrov Прост ГОРСКИ

Регистриран на: 10 Май 2004 Мнения: 2988 Общо думи: 43,440 Местожителство: Трявна
|
Пуснато на: Съб Ное 25, 2006 10:58 am Заглавие: |
|
|
Коя бе хахахаха  _________________ Мъжът не е камила!! ...не може да не пие цяла седмица!!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |

|
Пуснато на: Съб Ное 25, 2006 2:31 pm Заглавие: |
|
|
тя от плачковци .. няма от де да я знайш  _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
rich_girl Не е лесно !

|
Пуснато на: Съб Ное 25, 2006 2:43 pm Заглавие: |
|
|
ShortY написа: | rich_girl написа: | имам книжка точно от 6 месеца и след шофиорските курсове съм карала осем девет пъти.нещо ме е страх вече макар че преди имах голям мерак.ама честно да ви кажа жените са доста по внимателни зад волана докато мъжете се праят на голяма работа |
по-внимателни ама колкото и да си внимателен се появяват ситуации в които трябва бърза и адекватна реакция. Нещо което повечето жени не могат да направят, затварят очи и чакат удара. |
оф забравих че мъжете са доста бързи и адекватни  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
hdimitrov Прост ГОРСКИ

Регистриран на: 10 Май 2004 Мнения: 2988 Общо думи: 43,440 Местожителство: Трявна
|
Пуснато на: Нед Ное 26, 2006 6:46 pm Заглавие: |
|
|
Enzo_MonTeLLa написа: | тя от плачковци .. няма от де да я знайш  |
Нали работя в Плачковци бе.  _________________ Мъжът не е камила!! ...не може да не пие цяла седмица!!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ShortY Не е лесно !

Регистриран на: 30 Сеп 2003 Мнения: 5275 Общо думи: 39,616 Местожителство: St.Louis
|
Пуснато на: Нед Ное 26, 2006 6:50 pm Заглавие: |
|
|
[quote="Enzo_MonTeLLa"]малеее на 1 кормуване с 1 патка от Трявна ... кара си нали, аз съм отзад и на някво кръстовище тя трябваше да даде мигач, ама зарави и инструктора и се скара нещо и онас точно по средата на крсътовището пусна волана, пуска всичко, затвори очи и вика "о не, не отказвам са!" Добре, че инструктора беше супер бърз и тос зад нас внимателен, че щяхме мноо яко да са блъснем.... Аз ако бях тая слизам и със шут я изпращам да си ходи! Пък че взе и книжка накрая
Давам просто пример де ... ина1е има и жени много добри шофьорки, спор няма! Но повечето са супер спарени, бавни, мудни и ходят само да са е.ат с инструкторите! [/quote]
точно ....ех тез златни путки ...всичко компенсират ....тъпа грозна проста ...путката сичко ше опрай... изпит ше земе .... ;П пари ше спечели цццц тфа няяя как да не го признаем _________________ По-добре известен пияница отколкото анонимен алкохолик!
На сиромах човек и половин пу*ка му стига.
Hanging from the Arch Bitch!!!!! haha |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ca60 Не е лесно !

Регистриран на: 19 Юли 2006 Мнения: 741 Общо думи: 16,399 Местожителство: Варна
|
Пуснато на: Нед Ное 26, 2006 10:44 pm Заглавие: |
|
|
хаха цялата тайна на жените в 2 реда :П _________________ go ahead, look around |
|
Върнете се в началото |
|
 |
diko любимец 13

|
Пуснато на: Съб Дек 02, 2006 6:48 pm Заглавие: |
|
|
на мене, когато бях на изпита си преди около 2 месеца, бях с една патка.И докато караше на байра между Независимост и Студенските общижития на Трендафила, един тролей минаваше бавно оттам, заради шахтите и тая патка караше с 20 км/ч и спря посредата на байра.после инструктора я пита що е направила това, а тя отвърна,че карала като на сън и изобщо не мислила в този момент.най-интересното е,че я пусна,с 2 основни и 3 вторични грешки,който знае на колко късат да си направи извод.
Дръг пример:една патка са я късали 11 пъти на кръговото движение, щото са се е обърквала.
А относно това че някой мъже не могат да карат-правилно.То тия пичове карат още преди да си вземат книйката и си мислят,че като направят някое наръшение ше бутнат пари на куката и ще минат.Имаше на изпати ми едни такива типове,дето си идват с колите,но ги карат без книжки и ги скъсаха, за 4 или 5 път _________________ \"Човек сам се ражда и сам умира, а през останалото време някакви хора непрекъснато се опитват да му досаждат.\"
Kokal Audio
JMKC Rec. h
Нека да караме разумно, а не безразсъдно!!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|