|
forum.globcom.net ФОРУМ
|
Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
ElisaDay Примерен комсомолец

|
Пуснато на: Сря Ное 22, 2006 12:09 am Заглавие: помогите определить породу |
|
|
Эта позиция Моя хата скраю по любому поводу меня просто убивает! Во-первых, Моя хата скраю - выражение здесь логически не верное Во-вторых, ВУ разойдется
Эта позиция Моя хата скраю по любому поводу меня просто убивает! Во-первых, Моя хата скраю - выражение здесь логически не верное Во-вторых, ВУ разойдется
Последната промяна е направена от ElisaDay на Нед Дек 20, 2009 9:57 pm; мнението е било променяно общо 2 пъти |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ice keep walking...

Регистриран на: 05 Окт 2003 Мнения: 3163 Общо думи: 27,985 Местожителство: унас,увас и утях
|
Пуснато на: Сря Ное 22, 2006 12:20 am Заглавие: |
|
|
ElisaDay написа: | [quote=Ice] аз и 3те ги минах |
Как?
Адреса от листчето...верен ли е?
Колко трябва да са предметите,всичките?[/quote]
пуснал съм линк по-горе с помагане...  _________________ ftfhj56yrdh |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ElisaDay Примерен комсомолец

|
Пуснато на: Сря Ное 22, 2006 12:36 am Заглавие: религия и дайвинг |
|
|
Миру-мир ! Перекуем мечи на ЯРДы ! Бродячие пилоты Мы по Космосу кочуем На приборы не глядим Рядом с пультом мы ночуем Суп с хлореллою едим. Весь комфорт и все удобства В межпланеном че
АМС-ы, кстати, тоже вполне себе бесприбыльны Какая прибыль от панорам Гюйгенса - а стоит миллиард, между прочим, покруче НЕСКОЛЬКИХ экспедиций Союза на МКС? Почему никто не покушается на них, интере |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|