|
forum.globcom.net ФОРУМ
|
Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
IZVERGA Fuck Milk...Got Beer?

Регистриран на: 10 Мар 2005 Мнения: 3151 Общо думи: 90,422 Местожителство: Е:БългарияГаброво?
|
Пуснато на: Вто Май 03, 2005 11:47 pm Заглавие: |
|
|
sexy_veselq4ka написа: | delfy написа: | аи сиктир с тези бонбони няма ли алкохол за вас ми са занимавате с глупости ! |
ха 4е кои е казал 4е няма да има ама 6а има за определени хора  |
биричка не отказвам ха ха |
|
Върнете се в началото |
|
 |
sexy_veselq4ka Не е лесно !

Регистриран на: 21 Мар 2005 Мнения: 498 Общо думи: 1,620 Местожителство: Габрово, Стара Загора
|
Пуснато на: Сря Май 04, 2005 1:48 pm Заглавие: |
|
|
IZVERGA написа: | sexy_veselq4ka написа: | delfy написа: | аи сиктир с тези бонбони няма ли алкохол за вас ми са занимавате с глупости ! |
4е кои е казал 4е е за теб  _________________ Има само едно нещо, което е по-хубаво от гърненце с мед... и това са две гърненца с мед
Един съвет лягаи да спиш,Една лъжа идвам при теб,Една истина ще те скъсам от секс,Една подробност незнам кога. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
IZVERGA Fuck Milk...Got Beer?

Регистриран на: 10 Мар 2005 Мнения: 3151 Общо думи: 90,422 Местожителство: Е:БългарияГаброво?
|
Пуснато на: Сря Май 04, 2005 4:25 pm Заглавие: |
|
|
sexy_veselq4ka написа: | IZVERGA написа: | sexy_veselq4ka написа: | delfy написа: | аи сиктир с тези бонбони няма ли алкохол за вас ми са занимавате с глупости ! |
4е кои е казал 4е е за теб  |
Явно за мене няма  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
sexy_veselq4ka Не е лесно !

Регистриран на: 21 Мар 2005 Мнения: 498 Общо думи: 1,620 Местожителство: Габрово, Стара Загора
|
Пуснато на: Сря Май 04, 2005 4:27 pm Заглавие: |
|
|
IZVERGA написа: | sexy_veselq4ka написа: | IZVERGA написа: | sexy_veselq4ka написа: | delfy написа: | аи сиктир с тези бонбони няма ли алкохол за вас ми са занимавате с глупости ! |
4е кои е казал 4е е за теб  |
Явно за мене няма  |
ооооооооооооооооо все о6те не се знае зависи утре кво 6а стане 6тот станели едно не6то някои може да ми замести мястото (за пиенето де) _________________ Има само едно нещо, което е по-хубаво от гърненце с мед... и това са две гърненца с мед
Един съвет лягаи да спиш,Една лъжа идвам при теб,Една истина ще те скъсам от секс,Една подробност незнам кога. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|