Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
ShortY Не е лесно !

Регистриран на: 30 Сеп 2003 Мнения: 5275 Общо думи: 39,616 Местожителство: St.Louis
|
Пуснато на: Нед Юни 10, 2007 9:10 am Заглавие: |
|
|
даже по капков път ако приемеш сперма(някой кихнал и ти си вдишал) и пак забременяваш така че внимавайте _________________ По-добре известен пияница отколкото анонимен алкохолик!
На сиромах човек и половин пу*ка му стига.
Hanging from the Arch Bitch!!!!! haha |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bika_mu4o труден за повдигане

Регистриран на: 02 Мар 2007 Мнения: 786 Общо думи: 23,783 Местожителство: у комшийката
|
Пуснато на: Сря Юни 13, 2007 9:53 am Заглавие: |
|
|
Цитат: | вчера гаджето ми ме оправи отзад и сега целият ми анус е зачервен и ме боли. Моля кажете с какво да го мажа зада ми мине по бързо? |
поредният бисер _________________ „Когато всички мислят еднакво, никой не мисли достатъчно.“ - Уолтър Липман
МОДЕРАТОР - деревянная планка с прокладкой из сукна
для приглушения звука пианино. (Большой энциклопедический словарь) |
|
Върнете се в началото |
|
 |

Регистриран на: 02 Мар 2007 Мнения: 786 Общо думи: 23,783 Местожителство: у комшийката
|
Пуснато на: Сря Юни 13, 2007 10:05 am Заглавие: |
|
|
Цитат: | za6to kogato pravih sex purviq put te4e krav,i vtoriq put te4e kvav!? nzm 4e purviq pat te4e ok ama vtoriq za6t0? |
_________________ „Когато всички мислят еднакво, никой не мисли достатъчно.“ - Уолтър Липман
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ethereal_Touch Не е лесно !

Регистриран на: 02 Яну 2007 Мнения: 656 Общо думи: 22,819 Местожителство: On The Wrong Side Of Nowhere...
|
Пуснато на: Сря Юни 13, 2007 12:59 pm Заглавие: |
|
|
OMFG!
И като се замисля, че брат ми е на 6...  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
N1kX Не е лесно !

Регистриран на: 19 Сеп 2006 Мнения: 659 Общо думи: 23,446 Местожителство: Се тая...
|
Пуснато на: Сря Юни 13, 2007 2:43 pm Заглавие: |
|
|
bika_mu4o написа: | Цитат: | вчера гаджето ми ме оправи отзад и сега целият ми анус е зачервен и ме боли. Моля кажете с какво да го мажа зада ми мине по бързо? |
поредният бисер |
Ами тая леко е пропуснала момента за мазането...  _________________ 0176 Me Im Famous !
Runnin My Momma Crazy ! |
|
Върнете се в началото |
|
 |

|
Пуснато на: Сря Юни 13, 2007 3:29 pm Заглавие: |
|
|
Цитат: | awe pi4ove...na4i mom4e sum..V4era re6ih da vidq kvo she stane ako si obrusna kosmite tam dolu pri "мъжкия полов орган"... I s 1 samoobrasn4ka gi po okastrih,no ne sa napulno nito ravnomerno ima nqkoi deto sa super kusi ima nqkoi nepokuntnati i taka.. Ta problema e 4e sega BODE i SURBI MNOGO! Ta 4udq se sa...kak e po dobre da gi po isturpq i da si porasnat pak meki4ki ili da gi mahna suvsem...?? Ako trqq se mahat kajete s kakvo.. :S Mnogo e nepriqtno..v daskalo po cql den si drapa6 kuru.. :S |
олеле падам от смях малиии
следващият пост беше съвет към келеша да проба с кола маска  _________________ „Когато всички мислят еднакво, никой не мисли достатъчно.“ - Уолтър Липман
|
Върнете се в началото |
|
 |

|
Пуснато на: Сря Юни 13, 2007 3:31 pm Заглавие: |
|
|
Ethereal_Touch написа: | OMFG!
амиии можеш да му помогнеш когато му дойде времето да му обясниш какво е и т.н. ... там за птичките и пчеличките
и си мисля че едно дете ако е достатъчно подготвено-образовано няма да се стига до такива смешни неща _________________ „Когато всички мислят еднакво, никой не мисли достатъчно.“ - Уолтър Липман
|
Върнете се в началото |
|
 |
gabroveca Idiot

Регистриран на: 10 Сеп 2006 Мнения: 2102 Общо думи: 86,125 Местожителство: Габрово
|
Пуснато на: Сря Юни 13, 2007 3:31 pm Заглавие: |
|
|
Хаххахахха бахти копана  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ethereal_Touch Не е лесно !

Регистриран на: 02 Яну 2007 Мнения: 656 Общо думи: 22,819 Местожителство: On The Wrong Side Of Nowhere...
|
Пуснато на: Сря Юни 13, 2007 6:03 pm Заглавие: |
|
|
bika_mu4o написа: | Ethereal_Touch написа: | OMFG!
амиии можеш да му помогнеш когато му дойде времето да му обясниш какво е и т.н. ... там за птичките и пчеличките
и си мисля че едно дете ако е достатъчно подготвено-образовано няма да се стига до такива смешни неща |
За птичките и за пчеличките ще му обясня... това е ясно Проблема е, че той ще комуникира с деца на неговата възраст и някак си се притеснявам...  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|