forum.globcom.net Форуми forum.globcom.net
ФОРУМ

AlbumAlbum Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи  AlbumAlbum   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Share: Българите еп. 1
Иди на страница Предишна  1, 2

Създайте нова тема   Напишете отговор    forum.globcom.net Форуми -> ФИЛМИ
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
IZVERGA
Fuck Milk...Got Beer?

Общо думи: 90,422
Местожителство: Е:БългарияГаброво?

МнениеПуснато на: Съб Фев 03, 2007 12:49 am    Заглавие: отвалился натежитель цепи Отговорете с цитат

Еду сейчас в такси домой. По рации слышу, как один из таксистов жалобным голосом просит у диспетчера: (голос почти панический) В: Центральная!! Центральная!!! Д: (Молчание) В: ЦЕНТРАЛЬНАЯ!!! Д

Последната промяна е направена от IZVERGA на Пет Дек 25, 2009 1:05 pm; мнението е било променяно общо 2 пъти
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Skype Name
[ IP : Logged ]
aNdRo
Не е лесно !
Не е лесно !

Общо думи: 44,236
Местожителство: Трендафил City

МнениеПуснато на: Съб Фев 03, 2007 12:34 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

franky написа:

ахахахахаахах Божидар Димитров голям историк ахахахахахаахахахаах Божидар Димитров е толкова алчен и е просто едно лице което го дават по телевизията, споко, навлез в тези среди и тогава приказвай Laughing

Ти си по-голям историк от него, нали? Smile
VANS
Не е лесно !
Не е лесно !

Общо думи: 16,776

МнениеПуснато на: Съб Фев 03, 2007 1:21 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

franky написа:
aNdRo написа:
повечето неща не ги чувам за 1-ви път, от книгите на Божидар Димитров съм ги научил повечето, той е голям историк, вярвам в тези неща, а не в това, което е писано по учебниците ни Smile

ахахахахаахах Божидар Димитров голям историк ахахахахахаахахахаах Божидар Димитров е толкова алчен и е просто едно лице което го дават по телевизията, споко, навлез в тези среди и тогава приказвай Laughing

а ти откога навлезе ве пич??.. през отпуската си работих на археологически разкопки (а сестра ми цяло лято) и мога да те уверя че никой, ама никой не споделя мнението ти..

много е вървежно да плюеш по авторитетите и да се правиш на интересен
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
none
Не е лесно !
Не е лесно !

Общо думи: 29,253
Местожителство: Nothingness

МнениеПуснато на: Пон Фев 05, 2007 9:56 am    Заглавие: Отговорете с цитат

share: BTV Dokumentite Epizod 4 Stara Velika Bulgaria
Линк с информация: http://www.data-bg.net/torrent/details.php?id=46918bd03943fec0beceb8e07d9b579babf6d3d4
franky
Фен на Челси

Общо думи: 70,660
Местожителство: Stamford Bridge,Fulham Road,London

МнениеПуснато на: Пон Фев 05, 2007 11:03 am    Заглавие: Отговорете с цитат

VANS написа:
franky написа:
aNdRo написа:
повечето неща не ги чувам за 1-ви път, от книгите на Божидар Димитров съм ги научил повечето, той е голям историк, вярвам в тези неща, а не в това, което е писано по учебниците ни Smile

а ти откога навлезе ве пич??.. през отпуската си работих на археологически разкопки (а сестра ми цяло лято) и мога да те уверя че никой, ама никой не споделя мнението ти..

оф няма да споря, нито плюя нито нищо, виждал съм го с очите си какъв е, на много негови речи съм бил, много негови колеги професори познавам, които разбират много повече от него, ама много! Говорил съм с много доценти и професори, които са на мойто мнение! А за тези разкопки на които си ходил кво общо има ве? Или някой ще излезе и ще ти каже Божидар Димитров не става хахахаха я си мълчи ве по добре! Примерно един проф. Георги Бакалов, с който съм имал възможността да дискутирам християнската религия и историята на Византия е много по запознат с всички работи, лично от него съм чувал тоя кви глупости е вършил, а и аз съм го виждал.Абе кво ли съм седнал да ти пиша, оправяй са аеее
franky
Фен на Челси

Общо думи: 70,660
Местожителство: Stamford Bridge,Fulham Road,London

МнениеПуснато на: Пон Фев 05, 2007 11:04 am    Заглавие: Отговорете с цитат

aNdRo написа:
franky написа:

Ти си по-голям историк от него, нали? Smile

не съм, ама не си мисля че разбирам от всички като него Cool
none
Не е лесно !
Не е лесно !

МнениеПуснато на: Пон Фев 05, 2007 11:25 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Доколкото ми е известно тези факти, който казват в епизодите са извадени документи от Ватикана и Русия, който досега не са искали да ги показват на комунестическа България.
VANS
Не е лесно !
Не е лесно !

Общо думи: 16,776

МнениеПуснато на: Пон Фев 05, 2007 2:29 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

franky написа:
VANS написа:
franky написа:
aNdRo написа:

оф няма да споря, нито плюя нито нищо, виждал съм го с очите си какъв е, на много негови речи съм бил, много негови колеги професори познавам, които разбират много повече от него, ама много! Говорил съм с много доценти и професори, които са на мойто мнение! А за тези разкопки на които си ходил кво общо има ве? Или някой ще излезе и ще ти каже Божидар Димитров не става хахахаха я си мълчи ве по добре! Примерно един проф. Георги Бакалов, с който съм имал възможността да дискутирам християнската религия и историята на Византия е много по запознат с всички работи, лично от него съм чувал тоя кви глупости е вършил, а и аз съм го виждал.Абе кво ли съм седнал да ти пиша, оправяй са аеее

bookworm Laughing
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
none
Не е лесно !
Не е лесно !

МнениеПуснато на: Пон Фев 05, 2007 4:07 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

none написа:
share: BTV Dokumentite Epizod 4 Stara Velika Bulgaria
Линк с информация: http://www.data-bg.net/torrent/details.php?id=46918bd03943fec0beceb8e07d9b579babf6d3d4

Та още веднъж да кажа че много приказки Smile
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    forum.globcom.net Форуми -> ФИЛМИ Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2
Страница 2 от 2

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети