Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
KpuTuK Не е лесно !

Регистриран на: 22 Ное 2003 Мнения: 140 Общо думи: 1,891 Местожителство: Мелмак
|
Пуснато на: Пет Авг 11, 2006 9:05 pm Заглавие: |
|
|
аз на сички съм ясен, ама нали знаете,че тихите води са най - дълбоки, или другояче казано : "Still Waters Run Deep"  _________________ LOVED BY FEW ,
HATED BY MANY ,
RESPECTED BY ALL !!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Djano Не е лесно !

|
Пуснато на: Пет Авг 11, 2006 9:12 pm Заглавие: |
|
|
KpuTuK написа: | аз на сички съм ясен, ама нали знаете,че тихите води са най - дълбоки, или другояче казано : "Still Waters Run Deep"  |
абе те са най-дълбоки ама и най-мудни Това е като " под голям камък голяма змия се крие ама мудна "  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
KpuTuK Не е лесно !

Регистриран на: 22 Ное 2003 Мнения: 140 Общо думи: 1,891 Местожителство: Мелмак
|
Пуснато на: Пет Авг 11, 2006 9:16 pm Заглавие: |
|
|
Djano написа: | KpuTuK написа: | аз на сички съм ясен, ама нали знаете,че тихите води са най - дълбоки, или другояче казано : "Still Waters Run Deep"  |
абе те са най-дълбоки ама и най-мудни Това е като " под голям камък голяма змия се крие ама мудна "  |
аз често използвам израза : под голям камък , голяма риба се крие ( потупвайки се по шкембето ) ЛОЛ !!!  _________________ LOVED BY FEW ,
HATED BY MANY ,
RESPECTED BY ALL !!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
malkiq Не е лесно !

Регистриран на: 23 Юли 2006 Мнения: 815 Общо думи: 27,964 Местожителство: GB BG
|
Пуснато на: Пет Авг 11, 2006 9:55 pm Заглавие: Re: Истината такава каквато е ... |
|
|
KpuTuK написа: | 21. Повечето хора родени около 1990 вече са правили повече секс от теб. |
п.п http://forum.globcom.net/viewtopic.php?t=19988 ето къде се криела старата тема |
|
Върнете се в началото |
|
 |
MasterAIP Cuore Sportivo

Регистриран на: 24 Сеп 2003 Мнения: 850 Общо думи: 9,608 Местожителство: somewhere over the rainbow
|
Пуснато на: Съб Авг 12, 2006 9:08 pm Заглавие: Re: Истината такава каквато е ... |
|
|
на къде отиваме  _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|