Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
_V!c7oR_ Не е лесно !

Регистриран на: 18 Ное 2004 Мнения: 525 Общо думи: 2,512 Местожителство: Нейде тука
|
Пуснато на: Чет Юни 16, 2005 8:57 pm Заглавие: |
|
|
NeLLy написа: | Ще продължи много ясно, но не и за самия(самата) теб  |
Мда _________________ lqlqlqlq |
|
Върнете се в началото |
|
 |
HellRose Не е лесно !

Регистриран на: 03 Ное 2004 Мнения: 972 Общо думи: 3,315 Местожителство: София
|
Пуснато на: Чет Юни 16, 2005 9:02 pm Заглавие: |
|
|
v1c7oR* написа: | c1rca написа: | NeLLy написа: | c1rca написа: | v1c7oR* написа: | NeLLy написа: | То не може без лоши моменти, неприятни случки и т.н. важното е, че живота продължава  |
| абе не е баш така не винаги продължава както трябва, понякога началото не е като края...  | да съм казала, че продължава както трябва?Казах, че продължава  |
v1c7oR* написа: | c1rca написа: | v1c7oR* написа: | NeLLy написа: | То не може без лоши моменти, неприятни случки и т.н. важното е, че живота продължава  |
| абе не е баш така не винаги продължава както трябва, понякога началото не е като края...  |
ами що да не продължава .... | Ми щото депресията може да е фатална по някога... защо не? Тогава на дали ша продължи...! |
И защо да не продължиииииии | Добре фе има хора дет пък им стаа мноу гадно и праят глупусти, режат вени некфи таквис и кат умеш къф живот продължава...? тц |
|
Върнете се в началото |
|
 |
NeLLy Не е лесно !

Регистриран на: 22 Дек 2003 Мнения: 90 Общо думи: 0 Местожителство: In my freaky world...
|
Пуснато на: Чет Юни 16, 2005 9:06 pm Заглавие: |
|
|
c1rca май въобще не разбра какво исках да ти кажа, ама как да е, да не обръщаме темата в разговор в който се повтаря едно и също! _________________ Помни, че си уникален...както всички останали...
МОМИЧЕ СЪМ! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
martto Не е лесно !

Регистриран на: 20 Дек 2004 Мнения: 595 Общо думи: 0 Местожителство: бул. Ленин 21
|
Пуснато на: Чет Юни 16, 2005 9:25 pm Заглавие: |
|
|
martto написа: | Но наистина живота продължава (дори и без тебе)  |
_________________ HASTA LA
VICTORIA
SIEMPRE |
|
Върнете се в началото |
|
 |
CkoT Dangerous Mindz

Регистриран на: 18 Окт 2004 Мнения: 2501 Общо думи: 23,044 Местожителство: on debian
|
Пуснато на: Чет Юни 16, 2005 9:30 pm Заглавие: |
|
|
...незнам..аз от едното невнимание..."взех един завой" и сега ще си проваля цялата година за да мога да продължа на пред...и пак не е сигурно дали ще успея...  _________________ You can never get enough of what you don't need to make you happy. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DaViDiaN Музикохолик

Регистриран на: 29 Дек 2003 Мнения: 3992 Общо думи: 17,360 Местожителство: Два етажа по - горе от Shefa
|
Пуснато на: Чет Юни 16, 2005 9:57 pm Заглавие: |
|
|
only god can judge me - ех велики думи, ама не винаги можеш да ги изречеш _________________ If There Was A Single Day I Could Live,
A Single Breath I Could Take,
I'd Trade All The Others Away...
За да откриеш перфектния човек, трябва първо да се влюбиш в него! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
kiki пухче предполагам... *без предполагам!

Регистриран на: 17 Авг 2004 Мнения: 1866 Общо думи: 22,333 Местожителство: South Of Heaven
|
Пуснато на: Нед Юни 19, 2005 7:18 pm Заглавие: |
|
|
Каво бихме направили ние,или какво да правиш ти?
Когато има желание има и начин,когато няма желание - има оправдание.
Е замислил се дали наистина толкова си оплел завойте и искаш да се оправиш или в твоята плетеница ти харесва,защото колкото и отвратителна да е си е твоя.И да, и мен ако питаш - спри тревата...или поне опитай.Не е толкова невъзможно,пък и да не опирам пак до това желание... _________________ ...пънко нема умре и нафинг елс медърс. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
CkoT Dangerous Mindz

Регистриран на: 18 Окт 2004 Мнения: 2501 Общо думи: 23,044 Местожителство: on debian
|
Пуснато на: Нед Юни 19, 2005 10:26 pm Заглавие: |
|
|
kiki написа: | Каво бихме направили ние,или какво да правиш ти?
Е замислил се дали наистина толкова си оплел завойте и искаш да се оправиш или в твоята плетеница ти харесва,защото колкото и отвратителна да е си е твоя.И да, и мен ако питаш - спри тревата...или поне опитай.Не е толкова невъзможно,пък и да не опирам пак до това желание... |
ТРЕВАТА НЯМА НИЩО ОБЩО...ти що не спреш да вървиш???ще ти е по добре?...или спри да пиеш натурален сок??..ко муй...спри да пиеш бира!!...спри да говориш спри да се ровиш из интернет...спри да ходиш на училище даже спри да се къпеш!!!...а и най важното стой на едно място за да не ти стане нещо!!..недей да гледаш телевизия щот разваля очите...за монитора се отнася същото...няа да излизаш навън защото газовете от колите те увреждат...найш кво...
писна ми от тъпи неразбиращи хора аз мой да съм тъп но поне това което го правя си го разбирам и не се меся в на хората работите без да са ме попитали!!!ДА СЪМ ТЕ ПИТАЛ ДАЛИ ДА СПИРАМ?-НЕ
ЗА ТВА СЕ Е*И В ШИ*АНИЯ Г*З  _________________ You can never get enough of what you don't need to make you happy. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
HellRose Не е лесно !

|
Пуснато на: Нед Юни 19, 2005 10:31 pm Заглавие: |
|
|
CkoT написа: | kiki написа: | Каво бихме направили ние,или какво да правиш ти?
Е замислил се дали наистина толкова си оплел завойте и искаш да се оправиш или в твоята плетеница ти харесва,защото колкото и отвратителна да е си е твоя.И да, и мен ако питаш - спри тревата...или поне опитай.Не е толкова невъзможно,пък и да не опирам пак до това желание... |
ТРЕВАТА НЯМА НИЩО ОБЩО...ти що не спреш да вървиш???ще ти е по добре?...или спри да пиеш натурален сок??..ко муй...спри да пиеш бира!!...спри да говориш спри да се ровиш из интернет...спри да ходиш на училище даже спри да се къпеш!!!...а и най важното стой на едно място за да не ти стане нещо!!..недей да гледаш телевизия щот разваля очите...за монитора се отнася същото...няа да излизаш навън защото газовете от колите те увреждат...найш кво...
писна ми от тъпи неразбиращи хора аз мой да съм тъп но поне това което го правя си го разбирам и не се меся в на хората работите без да са ме попитали!!!ДА СЪМ ТЕ ПИТАЛ ДАЛИ ДА СПИРАМ?-НЕ
ЗА ТВА СЕ Е*И В ШИ*АНИЯ Г*З  |
Цитат: | И да, и мен ако питаш - спри тревата...или поне опитай.Не е толкова невъзможно,пък и да не опирам пак до това желание... | Е за тфа и аз не съм съгласна... друго кики за мене е права, ма да ти каа кфо да среш и кфо не... нз
СкоТ ти пък много се палиш фе, к'фо се връзваш...?! Нали знайш прави каквото ти се иска  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
CkoT Dangerous Mindz

|
Пуснато на: Нед Юни 19, 2005 10:47 pm Заглавие: |
|
|
аз че ще се гръмна то туй ясно ама първо ще погърмя наляво надясно някой дразнещи същества че да не ме е яд че аз ще мръ пък уния изчадия ще живеят...  _________________ You can never get enough of what you don't need to make you happy. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
HellRose Не е лесно !

|
Пуснато на: Нед Юни 19, 2005 10:49 pm Заглавие: |
|
|
CkoT написа: | аз че ще се гръмна то туй ясно ама първо ще погърмя наляво надясно някой дразнещи същества че да не ме е яд че аз ще мръ пък уния изчадия ще живеят...  | май имаш в предвид нещу контретно а? 
Последната промяна е направена от HellRose на Нед Юни 19, 2005 10:50 pm; мнението е било променяно общо 1 път |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Al3xand3r Не е лесно !

Регистриран на: 14 Юли 2004 Мнения: 765 Общо думи: 0 Местожителство: село Габрово, област България
|
Пуснато на: Нед Юни 19, 2005 10:49 pm Заглавие: |
|
|
скоро няма да излизам...........  _________________ Не следвай път - върви където няма път и остави следа! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
GaNdja_FeRmEr Не е лесно !

Регистриран на: 23 Май 2004 Мнения: 239 Общо думи: 1,142 Местожителство: Plachkovci
|
Пуснато на: Нед Юни 19, 2005 10:53 pm Заглавие: |
|
|
Абе к'во се правите всички?! Спри това,спри онова,ще се гръмна,ще се напия ... няма смисъл да бягаме от проблемите си,защото стават по-големи,поне в повечето случаи.Според мен,когато човек е в труден период е най-добре да седне и да помисли над проблемите си...и ако в момента не може да намери отгоровор,нека изчака ден два и да помисли пак.  _________________ Не оставяй днескашната работа за утре,като можеш да я свършиш и в други ден!!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
CkoT Dangerous Mindz

|
Пуснато на: Нед Юни 19, 2005 10:54 pm Заглавие: |
|
|
Има ли значение...и да има за вас...на мен мий все едно...няа гърмя никой от форума да ва успокоя .... _________________ You can never get enough of what you don't need to make you happy. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
HellRose Не е лесно !

|
Пуснато на: Нед Юни 19, 2005 10:56 pm Заглавие: |
|
|
CkoT написа: | Има ли значение...и да има за вас...на мен мий все едно...няа гърмя никой от форума да ва успокоя .... | начи и тебе  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|