Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
malkiq Не е лесно !

Регистриран на: 23 Юли 2006 Мнения: 815 Общо думи: 27,964 Местожителство: GB BG
|
Пуснато на: Пон Ное 20, 2006 5:46 pm Заглавие: |
|
|
Caisa666 написа: | Сещам се за една даскалка по физика не в нашия клас ама била казала :
"Всички от първия ред да си ги извадят и да си ги сложат на чина"
( бележниците де ) |
Нещо подобно в Основното у-ще:
Средната редица да се изпразни...  _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Enzo_MonTeLLa ("Лесно е!" аз ша почерпя)

Регистриран на: 03 Фев 2005 Мнения: 3215 Общо думи: 124,961 Местожителство: Трявна, щата Сомалия
|
Пуснато на: Пон Ное 20, 2006 10:38 pm Заглавие: |
|
|
Ice написа: | Enzo_MonTeLLa написа: | the_Frgt10_girl написа: | а си мислех че само нашите даскали малко не са наред...и това ми напомня че в час по география най-честия въпрос е "Вербално или орално ще се изпитваме?"  | Не мога да се сетя кой ти е даскал  |
сигурно е МатЮ глобусът | хаахха по-скоро Илиянчо глобуса  _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
svetlio Не е лесно !

Регистриран на: 10 Ное 2003 Мнения: 953 Общо думи: 17,346 Местожителство: On the verge of chaos
|
Пуснато на: Вто Ное 21, 2006 9:04 pm Заглавие: |
|
|
има някои много брутални смях се със сълзи чак на слоновете.... направете си труда и ги прочетете всичките няма да сбъркате  _________________ Be The Change You Wish To See In The World!
Impossible Is Not A Fact....It Is Just An Opinion! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ShortY Не е лесно !

Регистриран на: 30 Сеп 2003 Мнения: 5275 Общо думи: 39,616 Местожителство: St.Louis
|
Пуснато на: Вто Ное 21, 2006 9:45 pm Заглавие: |
|
|
Президентът на републиката се избира за седем години, като на три години се подновява с една трета. Разликата между царя и президента е тази, че царят е син на баща си, а президентът не е. През 1875 г. само мъжете влизали в урната. Днес за да бъдеш избирател е необходимо да принадлежиш на двата пола
тфа ся не е възможно да е написано от нормален човек _________________ По-добре известен пияница отколкото анонимен алкохолик!
На сиромах човек и половин пу*ка му стига.
Hanging from the Arch Bitch!!!!! haha |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Seraf Не е лесно !

Регистриран на: 27 Яну 2004 Мнения: 744 Общо думи: 17,018 Местожителство: Trendafil City
|
Пуснато на: Сря Ное 22, 2006 8:15 am Заглавие: |
|
|
Веселина Дойнова ПТГ "Д-р Никола Василиади" - "Бекриев ще изгърмиш като чефте! Нали знаеш, какво е чефте - пушка двуцевка"
Веселина Дойнова ПТГ "Д-р Никола Василиади" - "Вървя си аз по тротоара покрай стадион Априлов и гледам една патрулка (Астра) спряла в края на спирката на отсрещния край и като се загледах в колата съзрях две мечки вътре...ама две големи кафеви мечки си имаше вътре в колата" _________________ Temporary constructs of a feeble human intellect...trying desperately to justify an existence that is without meaning or purpose! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
the_Frgt10_girl Не е лесно !

Регистриран на: 10 Окт 2006 Мнения: 239 Общо думи: 7,568 Местожителство: Debil Land
|
Пуснато на: Сря Ное 22, 2006 10:31 am Заглавие: valenciennes |
|
|
Не нервничайте, лучше опишите подробно ошибку.
Полностью разделяю Ваше мнение. Это хорошая идея. Я Вас поддерживаю.
Последната промяна е направена от the_Frgt10_girl на Сря Дек 23, 2009 7:54 pm; мнението е било променяно общо 2 пъти |
|
Върнете се в началото |
|
 |
CkoT Dangerous Mindz

Регистриран на: 18 Окт 2004 Мнения: 2501 Общо думи: 23,044 Местожителство: on debian
|
Пуснато на: Сря Ное 22, 2006 1:44 pm Заглавие: |
|
|
последно кой? Матъо или Илианчо?...'щот тоя Матъо го познаам..."меката китка" или "Бог Взел,Бог дал ,Бог забрайл"(кат почнеш от главата-косата му взел,по гърдите му дал кат за две коси...пък оная работа му я дал за подигравка...)  _________________ You can never get enough of what you don't need to make you happy. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
aNdRo Не е лесно !

Регистриран на: 26 Дек 2003 Мнения: 1716 Общо думи: 44,236 Местожителство: Трендафил City
|
Пуснато на: Сря Ное 22, 2006 2:48 pm Заглавие: |
|
|
Илиян Недялков трябва да е
Пък матьо е несравним, само дето последния път като го видях по центъра с разкопчана ризка си беше обръснал гората по гърдите
Друг е въпроса, че докато бях в осмо често идваше в училище с 1 бял панталон и отдолу черни прашки  _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ivo27 Вратар

|
Пуснато на: Сря Ное 22, 2006 2:52 pm Заглавие: |
|
|
Трябва да се възползвам от педагогическото ми образование... ще ми стане само на отворени ученици.  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
CkoT Dangerous Mindz

Регистриран на: 18 Окт 2004 Мнения: 2501 Общо думи: 23,044 Местожителство: on debian
|
Пуснато на: Сря Ное 22, 2006 3:00 pm Заглавие: |
|
|
ivo27 написа: | Трябва да се възползвам от педагогическото ми образование... ще ми стане само на отворени ученици.  |
хахаха...Нема ти помогне много  _________________ You can never get enough of what you don't need to make you happy. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|